Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş'ın yöneticileri kendisine sürekli laf attı cevap veremedi.Geçen sene Beşktaş'ın yabancı hocası Okan'a boyundan dolayı alay etti o da güldü.Beşiktaş kendisiyle ilgili troll 1 video yaptı cevap bile veremedi ona da.Galatasaray'dan gideceğini bildiği için Beşiktaş'a futbolculuğunda olduğu gibi hoca olarakta gitmek istiyodur büyük ihtimalle.Her zaman söylüyom bunu kanks Okan Galatasaray'a yakışmayan 1'isi..
Son cümlene artık katılıyorum. Derhal bu adam yollanmalı

Liverpoolu yenince otomatik clde gruptan çıkarmıyorlar kimseyi önce bunu bir anlayın.Gorece kolay maçları yensen zaten pooldan 10 yesen de çıkıyorsun gruptan

Lige gelirsek ligde zaten son 3 sezonun tablosu ortada belli bir aşamaya kadar zaten kafa kafaya gidiyor lig.Fb de tam bu maçlar yüzünden şampiyon olamıyor zaten.Sen evinde tjk yenemiyorsun daha 1 tjk dep ve 2 fb maçı var bu takımın

@Sami Karakoç
@Arda Sadi

gibi forumda gerçekten aramın iyi olduğu arkadaşlara hitaben yazıyorum ki art niyetli olmadığımı varsaydıklarını düşünüyorum

bakın bu adam 3 sene önce kadıköyde fenere berkan ile ya berkan ile plan yaptı 3 attı

aynısını geçen sene yunusu sol içe çekerek yaptı 3 attı

kaanı bir anda işe katarak manu bayern efsane maçları oynattı

yunus barış kanat bek kaan stoper performansı ile tottenhamı sahadan sildi

bakın hepsi övgü

4 sezondur bir tane bjk maçında tek bir özel çalışma , hırs gördünüz mü

maç sattı filan demiyorum tabiki ama açıkça söylüyorum hem taktiksel olarak yeterince kafa yormaması hem maç önü ve maç sırasında tavırları ile bjk ile arayı açmak istemediği çok belli

kazandığımız maçlar bile bjkye karşı duran top performansı filan tamamen oyuncu inisiyatifi

bakın bugün tüm yorgunluğumuza rağmen fener ile oynasak kesin kazanırdık iddialıyım

Özel bir hazirlik yapmadigina katiliyorum

Ama ben daha cok rakibi hafife aldigini düsünüyorum

Senelerdir sampiyonluk yarisinda olmadiklari icin herhangi bir anadolu takimi ile yapilan maca nasil hazirlik yapiliyorsa o sekilde hazirlaniyor bu maca yani hafife aliyor

Bugun icin ise bence takima cok güvendi ama rotasyonlu bir kadro ile cikmis olsaydik on kisi ile rahat kazanabilirdik

Gol den sonra düsmemizin sebebi liverpool macindan gelen yorgunluk ve on kisi olmamiz

Ya sürekli aynı bahaneler. Yorgunduk eksik oynadık falan. Sen de ona göre kadro kuracaksın be adam. Barış gebermiş yürüyecek hali yok ta torreira yorgun değil miydi? Sahada yine ciğerini bıraktı. Yazık yemin ederim oynanan oyuna. Oyuncu değişikliklerin de neden yine geç kaldın? Barışa o kadar nasıl sabrettin?

Osimhen'in presi sayesinde adamlar top çıkaramadı. Ne zaman icardi oyuna girdi Beşiktaş defansı 20 metre öne çıkardı. Bu adam kosmayacaksa neden aldın oyuna?

Nereden bakarsan bak rezil bir performans.

3 sezonda ligde nasıl 95 puan ortalaması yaparsın ve bugün nasıl ligde 15 maç sonra berabere kalırsın Okan hoca :mad:. Birde ligdeki galibiyetler önemsizdi Avrupa önemliydi öyle denmiyor muydu demek ki ligdeki galibiyetlerde önemliymiş.

İlkay normalde cityden çok farklı bir oyun anlayışı olan yerde oynuyor ona rağmen elinden geleni yapıyor.Normalde set oyununun kralı bu adam ama bizde hücumda kanatlara uzun saçma paslarla oyun kendisinin üzerine kurulmuyor ben hala diyorum hocamızla performasının en az yarısını gösteremeyecek gelmeden öncede yazıyordum burada.Bu adam normalde takım set'e yerleşir ve dar alanda ver-kaç veya beklenmedik defans arkası paslarıyla oynayan adam ama kullanamıyoruz.

hocan beğenmeyen başka takımları tutsun demişti ona istinaden çıkmamışımdır

hocan gidecek arkadaş
okan buruk gider kalır ben geçiş için uygun bir zamanda olduğumuzu da söylemiştim
burdaki mesele sizin gibilere yedirmemek bu hocadan da bağımsız bir konu
niyetiniz açık ve net belli murat sen mason sergen derdiniz gs mi cidden çocuk mu kandırıyorsunuz

Fatih Terimin 3.senesine çok benziyor şu anki durumu, tek eksik başkanın Ünal Aysal olmayışı ve ligdeki takımların aşırı zayıflığıyla makasın açılması. Yazdığımızda millet gülüyorda kötü futbolun tolere edileceği bir yer değil burası, Fatih Terim varkende 3.senesinde kaos oyunu yüzünden taraftarın yarısında homurdanmalar başlamıştı çok net hatırlıyorum sonrasında oradan aldığı güçle Ünal Aysal kovdu kendisini. Sonu çok benzer olacak.

okan buruk gider kalır ben geçiş için uygun bir zamanda olduğumuzu da söylemiştim
burdaki mesele sizin gibilere yedirmemek bu hocadan da bağımsız bir konu
niyetiniz açık ve net belli murat sen mason sergen derdiniz gs mi cidden çocuk mu kandırıyorsunuz
1759607226024.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt