Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.289
- 58.435
- 3.383
Ya cidden allah aşkına icardi ilkay gireceğine 15 dk niye nhagayı almaz bi insan oyuna
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antrenman eksiği var dedi usta, oyuna girip sakatlansa bu deplasmanda mı oyuncu denenir diye söverdi millet.mac 3:0 olmus neden misal nhaga girmiyor veya yaser? Ne olacak yani ilkay girmezse? Genc oyunculara böyle fark olunca firsat vermiyeceksen nezaman olacak?
Ben ilk kızdım da, takımla henüz yarım çalışmış galiba öyle demişti hoca. İçerideki maçta mutlaka girer gibi ama skoru alırsakYa cidden allah aşkına icardi ilkay gireceğine 15 dk niye nhagayı almaz bi insan oyuna
İdmanda uçsa bile oynatmayacak listeye yazmadı bi kereBen ilk kızdım da, takımla henüz yarım çalışmış galiba öyle demişti hoca. İçerideki maçta mutlaka girer gibi ama skoru alırsak
Hee ballıOyun güzel olunca kıskanıp nasıl içine ederim diyerek oyuncu değişiklikleri yaptı) yine formundasın hocam(!). Ballı hocam bu kadroyla 4.sampiyonlugunu al bakalım
Bak işine cevap yazma alintilama beniHee ballı
Fbli mallar da ftye ballı diyip dururdu 30 sene hayatlarını kararttı
Fenerin ts deplasman maci oncesi rize deplasmaninda 3 gollu galibiyet aldigi icin oyunculari tebrik ederiz.
Bireysel performanslarla işi goturuyoruz
Ustalar oyun güzel miydi, kötü müydü? İkiniz de farklı şeyler demişsiniz.Oyun güzel olunca kıskanıp nasıl içine ederim diyerek oyuncu değişiklikleri yaptı) yine formundasın hocam(!). Ballı hocam bu kadroyla 4.sampiyonlugunu al bakalım
Bence oyun çok güzeldi. Neden böyle saçma değişiklikler yapıyor anlamıyorum. Rize depte daha iyisi olmazdiUstalar oyun güzel miydi, kötü müydü? İkiniz de farklı şeyler demişsiniz.