Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya cidden allah aşkına icardi ilkay gireceğine 15 dk niye nhagayı almaz bi insan oyuna
Ben ilk kızdım da, takımla henüz yarım çalışmış galiba öyle demişti hoca. İçerideki maçta mutlaka girer gibi ama skoru alırsak

hocammmmmmmm tebrikler nghana takma bir görek çocuğuda

Ben ilk kızdım da, takımla henüz yarım çalışmış galiba öyle demişti hoca. İçerideki maçta mutlaka girer gibi ama skoru alırsak
İdmanda uçsa bile oynatmayacak listeye yazmadı bi kere

Maalesef icardinin kaanı gönlü olsun diye oynatıyor saçma sapan yetersiz adamların gönlünü eyleyecez diye

Beklenilenin aksine maçı kopardı. Asprilla, Singo, Boey yeni gelmiş olarak şans bulması da olumlu isimlerdi. İlkay ve Icardi'yi de hep hazır tutmaya çalışıyor.

Allah yolunu açık etsin.

Oyun güzel olunca kıskanıp nasıl içine ederim diyerek oyuncu değişiklikleri yaptı:)) yine formundasın hocam(!). Ballı hocam bu kadroyla 4.sampiyonlugunu al bakalım

Fenerin ts deplasman maci oncesi rize deplasmaninda 3 gollu galibiyet aldigi icin oyunculari tebrik ederiz.

Bireysel performanslarla işi goturuyoruz
Oyun güzel olunca kıskanıp nasıl içine ederim diyerek oyuncu değişiklikleri yaptı:)) yine formundasın hocam(!). Ballı hocam bu kadroyla 4.sampiyonlugunu al bakalım
Ustalar oyun güzel miydi, kötü müydü? İkiniz de farklı şeyler demişsiniz.

Juve macina torr-sara-yunus orta sahasiyla cikarsak icimizden gececeklerini biliyorsun degil mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt