Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.872
- 3.781
- 498
Nhaga niye oynamadı istifa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan buruk yabancı olsa heykelini dikin diye geziyordun. Sende ki bu türk düşmanlığı başka seviyedeTebrikler, ama sezon sonu bırak. 10 tane de atsak fikrim değişmezdi/değişmez. Bugün eleştirilecek ne varsa yarın aynılarını yapmaya devam edecek.
3 gün sonra lig maçı var, bekleriz.Hoca olmadığına dair uzun analizleri okumak isteriz.
Usta Juve'ye rezil eder demişsin. Bile isteye sabote ediyor demişsin. Yakışmadı ustam.Sevmeyebilirmişiz ama nefret edemezmişiz. Nefret ediyorum ulan nefret ediyorum okan'dan. Geçen sene az ye rezil ettiği yetmezmiş gibi bu sene de juventusa karşı rezil edecek. Bile isteye sabote ediyor. Benden daha büyük galatasarayli degil bu besiktasli okan. Bir dahakine alıntı yap seni ezik. Kimden nefret edeceğimi sana soracağım değil mi
Edit. O kim olduğunu biliyor
Camia arkasinda uzgunum senin icinTebrikler, ama sezon sonu bırak. 10 tane de atsak fikrim değişmezdi/değişmez. Bugün eleştirilecek ne varsa yarın aynılarını yapmaya devam edecek.
Keyifle maç izliyorduk usta, belliydi skorun böyle olacağı.Ilk yari bu okan sevenler nerdeydi?
Bu bakis acisi dogru degil cogu kisi senden daha fazla Galatasaray’lidir.Sevmeyebilirmişiz ama nefret edemezmişiz. Nefret ediyorum ulan nefret ediyorum okan'dan. Geçen sene az ye rezil ettiği yetmezmiş gibi bu sene de juventusa karşı rezil edecek. Bile isteye sabote ediyor. Benden daha büyük galatasarayli degil bu besiktasli okan. Bir dahakine alıntı yap seni ezik. Kimden nefret edeceğimi sana soracağım değil mi
Edit. O kim olduğunu biliyor
Bu kısım komik, çünkü sezon başından beri Davinson'u eleştirip Abdülkerim'in çok daha iyi oynadığını yazan nadir kişilerden biriyim mesela. Beni ne kadar tanıyorsun da şöyle yorum yapıyorsun derler adama.Okan buruk yabancı olsa heykelini dikin diye geziyordun. Sende ki bu türk düşmanlığı başka seviyede
Barıştın mı Okan Buruk ile Egemen abiBu saatten sonra kendisine kime a diyemez
Efsane bir performans
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi