Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bugün de gördün, Eyüp maçında da gördün... Ve maalesef Antep maçında da gördün. Geçen senelerde biz Avrupa liginde elenecek takım değildik.

Biz bu geniş kadroyu geçen sene kursaydık eminim ki finale kadar da yükselirdik.

Biz Prag'ı da AZ'yi de elerdik.

Bugün Juve'yi böyle 5'lediysek sebebi işte bu geniş kadro. Yedekten Sane giriyor, Boey giriyor, Singo giriyor.

Allah aşkına artık bundan vazgeçme.

Sevmeyebilirmişiz ama nefret edemezmişiz. Nefret ediyorum ulan nefret ediyorum okan'dan. Geçen sene az ye rezil ettiği yetmezmiş gibi bu sene de juventusa karşı rezil edecek. Bile isteye sabote ediyor. Benden daha büyük galatasarayli degil bu besiktasli okan. Bir dahakine alıntı yap seni ezik. Kimden nefret edeceğimi sana soracağım değil mi

Edit. O kim olduğunu biliyor
Usta Juve'ye rezil eder demişsin. Bile isteye sabote ediyor demişsin. Yakışmadı ustam.

Hoca hazırlanmış, bu kez iyiydi ama şu kalemize gelen her topun gol olmasını çözmesi gerekiyor

Sevmeyebilirmişiz ama nefret edemezmişiz. Nefret ediyorum ulan nefret ediyorum okan'dan. Geçen sene az ye rezil ettiği yetmezmiş gibi bu sene de juventusa karşı rezil edecek. Bile isteye sabote ediyor. Benden daha büyük galatasarayli degil bu besiktasli okan. Bir dahakine alıntı yap seni ezik. Kimden nefret edeceğimi sana soracağım değil mi

Edit. O kim olduğunu biliyor
Bu bakis acisi dogru degil cogu kisi senden daha fazla Galatasaray’lidir.

Okan buruk yabancı olsa heykelini dikin diye geziyordun. Sende ki bu türk düşmanlığı başka seviyede
Bu kısım komik, çünkü sezon başından beri Davinson'u eleştirip Abdülkerim'in çok daha iyi oynadığını yazan nadir kişilerden biriyim mesela. Beni ne kadar tanıyorsun da şöyle yorum yapıyorsun derler adama.

Bu maçla Serie A yapması kesinleşti dilerim uzun yıllar tutmaya devam ederiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt