Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iki gun once bana kor diyen futbol fakiri seyirciler nerde? Forumda Okan Buruk’un rezil bir teknik adam oldugunu 3 yil once gormus az sayida taraftar var. Kalani mac bile izlemiyo belli.

Okan Buruk, prime Icardi ve 80 milyonluk Osimhen’in ardina saklanmis bir hictir. 40 yildir daha rezili yonetmedi bu takimi.

Su maçlardan sonra geçmiş mesajları alintilayan arkadaşlar, mesajları tekrar alintilayabilirsiniz. 4 senedir hicbirsey değişmedi bu adamda. Takımı rezalet oynatmaya devam ediyor.
Juve maçı sonrası eleştiri yapanlara küfür hakaret edenlere şimdi bodoslama soy sop girilerek karşılık verilmeli normalde ama biz tabiki de öyle yapmayacağız

Bana Allah aşkına biri anlatsın. Bizim bekler her hücum başlangıcında o kadar saçma pozisyon neden alıyorlar? İki tane pirlo olsa pozisyon aldıkları yere o topu gönderemez? Neden biri açıklasın

Yunus + Sol kanat Sallai başlangıcı ile hoca zaten fişi başlangıçta çekti.. istediğini aldı..

Dağılmış şerefsiz şikecilere yine saçma sapan bi kadro ve mağlubiyetle can suyu oldu.

Yemin ediyorum yazıp yazıp siliyorum.

İcardiyi oyunu karşı sahaya yikamiyorsan oynamasina gerek yok demiştim. Gole ihtiyaç varken oyunu karşı sahaya yıkacaksinki anca öyle iş yapacak. Singo dışında hepsi ölü gibiydi

İcardi çıktı kutucuyu sok bari

Çıkardığın kadroyla takima lay lay lom oynayalim mesajı vermeyeceksin. Kaybedilecek mac var kaybedilmeyecek mac var. 5 atacağımız takima yenildik ve muhtemelen şampiyonluğu verdik. Ne kadar tepki gosterilse haklı.

On alanda pres yaptirmaktan baska ne calisiyonuz siz ben anlamiyorum. Lan bi oyun kurup rakibi acamaz mı takim arkadas. 6 tane sut cekmisiz gole kadar sonra 1 tane pozisyon yok pozisyon.25 dakika pozisyonu yok takimin. 1-0 geri dusen takim canhiras saldirip beraberlige zorlayacagina hic bisey oynamadan 2’yi yiyoruz ya. Nasil laubaliliktir bu. 2 hafta sonra da klasik bjk deplasman maglubiyetini alir havluyu attirmaz insallah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet hocam ligde beraberlik kredin kalmadı,

Bugün kötü performans sergiledi bu takım baştan sona maalesef

Artık BJK'yi de TS'yi de Fener'i de yeneceksin. Başka çaren kalmadı.

juve maçında kesin övmüşsünüzdür bunu da .

girip yorum bile yapmadım buna.

osimhene dua etsin o maç için
Biz elestirdik 5-2lik maca ragmen ama bi kufur yemedigimiz kalmisti. Simdi tamami saklanir, Italya’dan sag cikarsak donerler. Cikmazsak firsat kollar sonraki hafta arasi Carsamba-Persembe cikarlar inlerinden. Hic sasmaz.

Mis gibi kiran kirana juve maci cikarip sonra neden her parcayla oynuyorsun hoca?

Icardili 11 nasil osimhenli 11 oyununu oynasin ? Farkli seyler yapacaksin ama aynisini yapiyorsun.Ustune birde forvet cikariyorsun...

Yok ama taktik tahtasinda fal bakmak en iyisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt