Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene bırakmalı diyoruz ama dinleyen yok. Aksine feci bir taraftarı var takımdan bağımsız. Yılda 5 maç iyi oynatacak diye bekliyoruz. Eleştirince obez taraftar oluyoruz. Obez olmayan taraftarlar açıklasın bakalım bugünü.

Biz elestirdik 5-2lik maca ragmen ama bi kufur yemedigimiz kalmisti. Simdi tamami saklanir, Italya’dan sag cikarsak donerler. Cikmazsak firsat kollar sonraki hafta arasi Carsamba-Persembe cikarlar inlerinden. Hic sasmaz.
dostum biz takıntılı olmadığımız için bugün eleştiririz, haftaiçi tebrik ederiz

3 sene üst üste şampiyon olan adama gs tarihinin en kötü hocası diyecek kadar gözü dönmüş bir ders almak istemeyiz ayrıca

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kardesim bügünü sakin unutmayin, ne kadar yetersiz bir Galatasaray calisani oldugunu görün , sezon sonu kaza bela sampiyon olursak lütfen sampiyon hoca ile yollar ayrilmaz demeyin, gitmesi gerek artik, bunun yerine gelen hoca su kadroyla sampiyon olamiyorsa zaten hoca diye gezmesin ortada. Bu ligde tek bir rakipin var oda mal gibi yönetiliyor onuda bir zahmet icerde disarda ez gitsin.

Mis gibi kiran kirana juve maci cikarip sonra neden her parcayla oynuyorsun hoca?

Icardili 11 nasil osimhenli 11 oyununu oynasin ? Farkli seyler yapacaksin ama aynisini yapiyorsun.Ustune birde forvet cikariyorsun...

Yok ama taktik tahtasinda fal bakmak en iyisi
Onun icin profosyonel ekip gelmeli. Bu taktik olayı çok önemli. Basi kesik tavuk gibi maç oynuyoruz. Bu eziyeti cekiyoruz

Yaza Galatasaray adasını satıp hocamıza osimhen yedeği olarak haaland 'ı alalım!

Hocam pres konusunda dünya çapında bir hoca oldun , o konuda çok iyisin teşekkür ederiz ama bazı sorularım olacak. Eğer karşı takım pasla çıkmazsa ,uzun oynamayı tercih ederse ,topu sana bırakıp, katı defans yapmayı tercih ederse biz ne yapacağız? 4 yıldır takımın başındasın hala hücum organizasyonu yok takımın. Geçen sene duran toplarla açıyorduk böyle maçları bu sene o da yok. E nasıl olacak hocam bu iş. Her maç Osimhen deli gibi koşup top kapıp öyle mi gol atacağız nasıl olacak.

Bu sene bırakmalı diyoruz ama dinleyen yok. Aksine feci bir taraftarı var takımdan bağımsız. Yılda 5 maç iyi oynatacak diye bekliyoruz. Eleştirince obez taraftar oluyoruz. Obez olmayan taraftarlar açıklasın bakalım bugünü.
Ben okan buruk destekçisi olarak yazıyorum, bence de bırakmalı. Takım kötü giderse kıymeti anlaşılır, yok iyi giderse zaten yolumuza bakarız

Yalancı,

Hani Singo artık sağ bek oynamayacak diye bir şey yoktu? Bunu dediğinden beri Singoyu stoper oynatıyor. Adam stoper falan değil. Boey top oynamayı unutmuş. Her çalımı yedi. Yüz kere hata yaptı. Ama beyimizin umrunda değil.

Kazandığın maçlardan sonra bile yazıyorum o yüzden içim rahat. Hoca falan değilsin. Yerine Fatih Terim getirmeyeceklerini bilsem bugün kovulmanı isterdim.

Osimhen konforundan çıkmalı başka bir planı yok ve Osimhen'siz her maçta zulüm çekiyor takım. Set oyunu, duran top yada tiki taka ile gol yok sadece Osimhen pres yapsın yada 50 metreden Osimhen'e uzun top atılsın gol atalım taktiği ile olmaz.

dostum biz takıntılı birer embesil olmadığımız için bugün eleştiririz, haftaiçi tebrik ederiz

3 sene üst üste şampiyon olan adama gs tarihinin en kötü hocası diyecek kadar gözü dönmüş bir SPASTİKten ders almak istemeyiz ayrıca
images

2.yarıya Barış sağda, Sane ortada, Lang solda önde İcardi şeklinde başlasak daha iyi olurdu bence kesin gol bulurduk. Durduk yere Barış- Sallai çift forveti fazla dahiyane bir fikir oldu.

Üzerimize oynanan oyunları bozacak kadro var elinde

Ama sen bunu kullanabilir misin muamma

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben okan buruk destekçisi olarak yazıyorum, bence de bırakmalı. Takım kötü giderse kıymeti anlaşılır, yok iyi giderse zaten yolumuza bakarız
Galatasaray’ın maradonası, messisi, ronaldosu Fatih hocadır. Neredeyse iki yıldızı onunla taktık. Fatih hoca gidince bitmediysek Okan hoca gidince de bitmeyiz. Yeter ki bile bile çöp hoca getirip kovulsun sevdiğimiz birini getirelim kafasında eyyamcı bir yönetim kafası olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt