Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rotasyon yapmak dogruydu

Ajax macindan sonra kocaeli deplasmaninda rotasyon yapmadigi icin kaybettik

Bugun de aynisini yapmis olsaydi ders almiyor diyecektiniz

Dogrusunu yapti ama bu mac icin tutmadi
Rotasyon, yedekte Nhaga ve Asprilla varken Sallai'yi sol açık ve yorgun Sarayı oynatmak mı ?

Rotasyonu bile beceremiyor bu herif.

hoca şu takımın geriden oyun kuramama problemini, organize atak üretememe problemini çöz

mertens gittiğinden beri kafası kesik tavuk gibi takım.

Mümkünse bir daha stoperde rotasyon yapma. Hatta mümkünse aynı kadroyla çık maçlara, belki sadece ligde iç sahada yap rotasyonu ya da maç içinde yap.

Kaybedince insan gibi de kaybetmiyor reaksiyon veremiyoruz, eylülden beri evinde maç kazanamayan takımı da yen yav

Bugüne kadar Gs çalıştıran hangi Td'ye senin kadar masraflı kadro verildi? Ama hala bu tip maçları kazanamıyosun. Daha ne gerekiyor sana? Bizden ayrılsa gittiği hangi takım, bu kadar geniş imkanlar tanır kendisine? Şu kadroyla Hamza Hamzaoğlu bile çok rahat şampiyon yapardı. En azından lig için kafamız rahat olurdu.

Açıkçası sezon başından beri şampiyonluğu vereceğini düşünüyorum. Hatta geçen sezon da vereceğini düşünmüştüm, neyse ki ilahi adalet yerini bulmuştu. Umarım yine yerini bulur. Ama Okan’dan ümidim yok. Transfer, planlama, disiplin, oyun planı varyasyonları. O kadar çok eksiği var ki. Olmasa zaten bize gelmeden önce kaparlardı. Arda’yı, Riera’yı nasıl da kapıyorlar. Yetenekli adamı bırakmıyorlar. Bu adamın yeteneği bu kadar. Asla işleyen bir sistem çıkaramaz. 4 senede başardığı 100 milyonlarca para harcayıp takımı eksik oynatmak. Maalesef kovulduğunda enkaz bırakıp gidecek. Yaşlı, doymuş, yenilenmesi gereken takım bırakacak.

hocam sayesinde seneye ligde 15 tane yabancı antrenör olacak. en iyisi bize düşer umarım.

Sadece ve sadece ,7 24 birlikte oldugu oyuncular neden mac seçiyor neden bu denli rehavete giriyor ve bu olayı neden cozemiyor ? Dürüstçe açıklasın baska beklentim yok hocadan

Yahu biri şu apoyu çıkartıp leminayı stopere çekme işini bir sorsa keşke be diyecek merak ediyorum

Hem orta sahayı zayıflatıyor hem Apo'yu darlıyor

Ne zaman öğrenecek bu işi bu adam

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Felaket ilk 11 tercihi

Felaket degisiklikler

Umarim Juventus'a turu vermezsin cünkü cidden korkutuyorsun bazen

Rotasyon yapmak dogruydu

Mesele rotasyon yapmasi degil. Mesele bunu nasil yaptigi.

Sallai'nin sol acikta ne isi var? Eldeki tek forveti cikariyor yerine kanat oyuncusunu sokuyor. Kimse kendi pozisyonunda oynamadi neredeyse. Sonra neden yenildik.

Bütün reizllliklerini geçtim.Hala yabancı hakem hakkında yok bizim için farketmez pasaport önemli değil car curt açıklamalalrından dolayı yönetimle beraber defolup gitmenizi istiyorum.Yeter arkadaş dalgamı geçiyorsunuz siz bizimle .
Umrumda değil abi ne avrupa ne şampiyonluk hepiniz defolun gidin.
Çıldırttınız adamı lan.
İBu saatten sonra bir taraftar olarak istemiyorum abi bu adamı.Yeter artık..

Osimhen olmadı mı hocamın planları alt üst oluyor. yani lüks bir ihtiyaç değil hocamın taktiği savunmayı en uç adamda planlayarak gerçekleştirmek.

icardi bunu yapamıyor. barış ile kıpırdandık gibi oldu ama sonrasında hakem bizi doğradı

Rotasyon yapmak dogruydu

Kocaelispor maçını rotasyon yapmadığımız için değil, sahada adım atacak hali olmayan Icardi'yi oynatacağız diye, çift forvet tercih edip, orta sahayı rakibe bıraktığımız ve bu duruma da 90 dakika müdahale etmediğimiz için kaybettik.

Hocam sana sevgim ve saygım sonsuz lakin Avrupa maçları sonrası yaşadığımız puan kayıpları kabak tadı vermeye başladı. Gözünü seveyim. Lig de şampiyonluk ve CL de çeyrek final (Juventus'u geçip Tottenham çekersek) umutlarımızı bitirme. Şunlar başarılmayacak işler değil. Okyanusu geçtik dere de boğma bizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt