Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saat kaç oldu. Çocuklarda uyumadı bende. Bize çektirdiklerin reva mı şimdi senin.

Sana ne desem az. Yazıklar olsun diyorum. Senin saçma oyuncu tercihlerinden, garip inadından, yanlış sahaya dizilişinden bıktım artık.

Tüm rüzgarı aleyhimize çevirdin. Bizi ağlattın. Şerefsizlerin yüzünü güldürdün.

Şampiyon olsan bile ki bence bu kafanla çok zor sene sonu düş yakamızdan artık. Nereye gidersen git.

Yeter ki bizden uzak ol.

Saat kaç oldu. Çocuklarda uyumadı bende. Bize çektirdiklerin reva mı şimdi senin.

Sana ne desem az. Yazıklar olsun diyorum. Senin saçma oyuncu tercihlerinden, garip inadından, yanlış sahaya dizilişinden bıktım artık.

Tüm rüzgarı aleyhimize çevirdin. Bizi ağlattın. Şerefsizlerin yüzünü güldürdün.

Şampiyon olsan bile ki bence bu kafanla çok zor sene sonu düş yakamızdan artık. Nereye gidersen git.

Yeter ki bizden uzak ol.

Evini kundaklasa böyle yazmazsın rtaş

Evini kundaklasa böyle yazmazsın rtaş

Evimizi kundaklamış kadar olduk ailecek. 2 çocukta uyumadı üzüntüsünden. Şu hayatta az sayıdaki mutluluğumuzdan biri bu sevda. Onun da içine ediyor okan. İçimdeki fırtınayı düşününce bence az bile yazdım da onun için ceza almaya değmez.

Topçularına söyle hakemi baskı altına almadıkları sürece her maç götümüze girecek bundan sonra. El kol kalkacak hakemi çevreyeleyecek herkes. Bu ligte bize top oynatmayacaklar. Bu yazdıklarım sana ulaşsın diye tüm hafta boyunca sosyal medya da götümü yırtacam.

Eski takım arkadaşı Hasan Şaş'ın konuşmalarının hepsinin kaydını kulağına uhu yardımıyla yapıştıracaksın, 5 gün boyunca 7/24 dinleteceksin.

Yine de akıl almaz fakat biraz utanır , belki.

Yenilgiyi klasik Beşiktaş deplasmanında bekliyordum ben aslında ama ne yalan söyleyeyim bugün kadroyu gördüğümde en fazla beraberlik falan çıkar dedim içimden.

Söylenecek çok şey var ama gerçekten yoruldum artık aynı şeyleri yine ve yeniden yaşamaktan.

Mazoşist misin sen arkadaş?

galiba döneminde ilk kez bu kadar sıkıntılı vaziyete düştük son düzlükte. hep önde kalıyorduk. geride değiliz şu an ama fikstür sıkıntılı.
bakalım ne yapacak.
ayıkla bizi hoca

Son düzenleme:
Düsünün siz Galatasarayin hocasi olacaksiniz oda dördüncü sezonun da ve hala tek bir oyun planin olacak, rakip kim olursa (ister Hatay ister Barcelona) olsun buna tutunacaksin. Bu taktik isleyemince tek cagreyi oyuncu degistirip diger oyuncularin da yerlerini degistirip takimi iyice bozacaksin bu nasil bir tembellik?

Senin pres futbolu tutmuyorsa neden farkli bir sisteme gecmiyorsun cünkü baska calisilmis birsey yokta ondan. Pres ise yaramiyorsa elbet biri sapkasindan tavsani cikarip maci kurtariyordu ama bu olmadigi maclarda puan kayibi yasiyoruz sonra okan buruk hakemi konusur zemini konusur hava sartlari konusur ama kendinde hatayi konusmaz öyle birsey olsada yalandan hatamizdan ders cikarir deyip hic bir ders almadigini hep beraber görürüz.

Getirilen hocalar tırttı. Bilinçli şekilde saçma sapan hocalar getirildi. Ayrıca o zaman lig zordı. O dönem şampiyonluk puan ortalamalarına bak. İsmail kartal bile 99 yaptı bu ligde
ve artık kadro los galacticos gibi oldu, o zamanlar ömer bayramlar taylanlar vardı

Hocaya yüklenmemin çok manası yok. Bu maçı oyuncular kazanmak istemedi hoca da yanlış kadro çıkarsa bile müdahale etti ama olmadı önemli olan düşmeden devam edebilmek her maçı kazanamayız, silik oyun ve gamsız oyuncular can sıktı ama yol uzun.

Guzel maclar sonrasi kafasinin ucup gitmesinden yoruldum.

Kalip cumlesine juve macida eklendi"bayern tottenham united ve juve" diyecek artik argumanlarda...

Önceki Avrupa dönüşü maçlarda hadi kadromuz dardı, rotasyona oyuncu yoktu bahanesi vardı.
Şimdi eli rahat, rotasyon da yapıldı ama sonuç değişmedi. Yine Avrupa dönüşü kayıp.
Oyuncular maça net olarak hazırlanmamış. Kibarca havalanmış ! diyelim.
Kendi saçmalıklarından dolayı elimizle şampiyonluk vereceğiz.

Allahtan taraftarlari dinlemiyor yoksa birak 3 sezon üst üste sampioynlugu, coktan küme düsmüstük kac kere

Fener yalaması sekiztaşlılar bizden puan alıp şampiyonluktan etmesin hocam
Fenerlilerin konuşmalarını anlarım ama o ezik kucakçı sekiztaşlıların konuşmalarına gelemem yemin ederim senin yüzünden çok kişi kodese düşer bak aklınızı başınıza alın

Topçularına söyle hakemi baskı altına almadıkları sürece her maç götümüze girecek bundan sonra. El kol kalkacak hakemi çevreyeleyecek herkes. Bu ligte bize top oynatmayacaklar. Bu yazdıklarım sana ulaşsın diye tüm hafta boyunca sosyal medya da götümü yırtacam.
İptal edilen golde kimse doğru dürüst itiraz etmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt