Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nezamanki fatih hoca gibi ,haklı oldugu konularda çıkıp konusabilir ,kendi başkanına yönetimine camiasına ayar verebilirse,kendi başkanının yanlıslarını korkmadan söyleyebilirse
işte ozaman level atlayabılır hoca
bunlar olmadıgı sürece yanlışta olsa okan denilmeye devam edilecek

Onu da dinlendirmeye kalktı. Halbuki sara çıkıp lemina orta sahada devam etseydi sıkıntı yasamayacaktik.
2 stoper yoruluyorsa aynı anda rotasyona gidiyorsa o zaman kadro yeterli değil ?

Bunu deplasmanda yapmayacaksın işte. Bugün böyle bişey yapacaksa orta saha Lemina-Torreira sol bek Jakobs olmalıydı.

okan hocanın mutansyon özelliği var. rakip küçüldükçe kendisi de küçülüyor. rakip eğer mega boyuttaysa kendisi de büyüyor.

biz eğer çift teknik direktörle çalışırsak eminim çok başarılı olabiliriz. anadolu takımlarına karşı arda turan veya rierra ile maçlara çıkabiliriz

Oyuncuların konsantrasyon problemi için sadece kendisini suçlayamıyorum. Bu işin şahı dediğimiz Fatih Terim'de de benzer sorunlar oluyordu. Çünkü yönetimde iş yok

Yönetim dediğin bunların olabileceğini öngörüp ona göre hamleler yapar. Prim mi verir, özel olarak oyuncularla mı konuşur vs. Onların bileceği iş.

ya bu konsantrasyon meselesi problem tamam ama hiç bir takım her maçı %100 ile oynayamaz. o mümkün değil yani. hoca o alanda eksikse bile kusursuz olacak birini bulamayız.
bazen düşük moddayken de maçı alıp geçmen lazım
biz bunu yapamıyoruz. hep mücadele etmek zorunda kalıyoruz. edemeyince puan kaybı.
takım kurgusuyla da alakalı bir şey gibi.

ya bu konsantrasyon meselesi problem tamam ama hiç bir takım her maçı %100 ile oynayamaz. o mümkün değil yani
bazen düşük moddayken maçı geçmen lazım
biz bunu yapamıyoruz. hep mücadele etmek zorunda kalıyoruz. edemeyince puan kaybı.
Yüzde 70'inle de oynarsan bu kadro farklarıyla yenersin zaten. Biz bugün yüzde 10'la filan bile oynamadık. Mevzu bu. Ve bu ilk kez olmuyor. Kocaeli mağlubiyeti ve mucizevi Alanyaspor maçları da böyleydi.

Okan Hocayı ne kader futbolunu eleştirsem de yedek kulübesi olsun başkandan tut alt kademelere kadar Galatasaray hakkını ne savunan var ne de tek itiraz eden pozisyonlara , 4 koldan herkesle tek savaşıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rotasyon dediğin takımın omurgasından yapılmaz. Stoper orta saha santrafor aynı anda değişti, böyle ciddiyetsizliği futbol kaldırmaz. Karşında 3.lig takımı olsa, hazırlık maçı yapıyor olsan hadi neyse. İkinci yarıda diğer stoperi de oyundan alıp orta sahayı stoper yapmak daha fahiş hataydı. Bari Nhaga'yı alıp Sara'yı öne atsaydın, Sallai'yi maçta 10 farklı pozisyonda oynatma fantazinden bıkkınlık geldi. Hakem VAR el ele verdiler böyle yendiler seni, sen de paralize ettin hem takımı hem de bizi. Senin hocalığını Osimhen belirleyecek, ya gene seni şampiyon yapar, ya da ipini çeker, sana asla güvenim yok.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sallai ve Sara gibi dinlendirmesi gereken isimleri oyuna atması ayrı hata

Icardi arkasını Yunus ve Sallai gibi bal yapmayan arılarla doldurnası ayrı hata

Icardi’yi oyundan alması ayrı hataydı.

Klasik Avrupa dönüşü konsantre olmamış bir hoca performansı izledik. 2 mağlubiyetin ikisinin de harika bir Avrupa performansı sonrası gelmesi net bir mesaj.

ya bu konsantrasyon meselesi problem tamam ama hiç bir takım her maçı %100 ile oynayamaz. o mümkün değil yani. hoca o alanda eksikse bile kusursuz olacak birini bulamayız.
bazen düşük moddayken de maçı alıp geçmen lazım
Konsantrasyonla da rotasyonla da alakası yok

Palutun ilk kez tdlik yapacağı tuttu ve takımını savunmadan topla çıkarmadı,bizim de tek oyun planı olan pres anında suya düşmüş oldu napacağımızı bilemez halde kalakaldık sahanın ortasında

Sen ligi bugünde kaybetmedin bu arada. Sadece dahada zora soktun. Sen ligi

•Trabzonu yenemeyip ertesi gün Beşiktaş deplasmanında geri dönüş yaptırdın fenere
•Tam 1 hafta sonra adamlara hediye verir gibi gittin Kocaeline yenildin
•Hasbel kader eline fırsat geçti Kadıköy’de son 2 dakika önde girdin tüm hatalar telafi olacaktı yine saçma sapan taktiksel zekanla 18 yaşındaki bebe yedirdi golü
•Verdiğin Antep maçı
•Bugünkü Konya maçı

Sen hatayı buralarda ara

Eveeeet,

Geldik yine olabilecek en enteresan yere.

Şimdiii, Okan hocam maalesef Türkiye'nin dinamikleri farklı ve ligin kalitesi belli. Mesela Pep geçen sene ağır zıçtı. Evet ama orası PL... Yani zaten kendisi gibi bir sürü takımın olduğu yerde mücadele ediyor... + O Pep Guardiola yani işte. Belki de gelmiş geçmiş en iyi TD. Haliyle onun başarısız olma hakkı var.

Ama TSL'nin kaliteli belli hocam. Altını çizerek söylemek istiyorum, Galatasaray'ın Konya'yı yenmek için Osimhen'e ihtiyacı olmamalı. Ve senin de teknik direktörlüğünde tıpkı oyuncularda da olduğu gibi Osimhen'le oynamanın yarattığı tembellik bariz belli oluyor. Osimhen senin istediğin her şeyi yapabildiği için... Ama Osimhen 80 milyon euro ya hocam hani. Neyse.

Liverpool galibiyeti, 5-2'lik tarihi Juventus galibiyeti, 3-0 Ajax deplasmanı vs. Benim yıllardan beri avrupada izlediğim en keyifli sezon. Bu kısım için teşekkür ederim.

Ancak ben Osimhen, Leroy Sane, Noa Lang, Lemina, Torreira, Sacha Boey, Sanchez, Singo, Barış Alper ve her şeye rağmen İcardi dahil bu isimlerin olduğu bir takımın 9 puan öndeyken şampiyonluğu vermesini "kabullenemiyorum". Tekrar belirteyim şampiyon olamamayı değil, şampiyonluğu vermeyi kabullenemiyorum. İkisi çok farklı şeyler çünkü.

Umarım sen, yönetim ve oyuncular toparlarsınız. Çünkü Galatasaray'da 3.5 senedir güzel bir hikaye ilerliyor.

Böyle saçma sapan şekilde bitmemeli.

Kenarda hoca olmasada bu futbolcuların bu kadar kötü vurdumduymaz oynamaya hakkı yok. Lemina Sane gibi oyuncular maç seçiyor.

Ben bu kadar ağırlığı olmayan, bu kadar futbolcuların özel becerilerine dayalı, sadece onlar isterse oynadıkları, sadece keyfi yettiği zaman kazandıkları bir takım görmedim.
Vitrin maçlarında senin ne gereğin var? Köpeği bağlasan zincirini kırar Juventus maçında, sen bana dönüşündeki Konyaspor maçında lazımsın, teknik direktörsen bana B. Münih dönüşündeki Hatayspor maçında lazımsın, ve daha nicesi.

Senin yapacağın işe tüküreyim.

Bunu takımda tutunda 300 milyon yuro daha harcatsın, Kasımpaşa'yı yenmek için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt