Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kafayı yiyicem hala savunanlar var; ''Haramball ile kupa alan Simeone'' diyor bi de, yahu o adam geriye yattı mı rakibe nerdeyse hiç pozisyon vermiyordu,katı defans yapıyor,adamlar bugün yürüyerek kalemize geldiler, 5.06 Xgleri ve tam 7 tane %100 pozisyonları ve tam 50 RCS leri var OHAAAA, bu mu haramball??????

Dünyanın en iyi hocası. Biat et.

En büyük eksiği takıma liderlik edememek. Hangi maçta takım raydan çıksa taraftar gibi izliyor. Her zaman diyorum iyi bir maç öncesi planlama hocası ama kötü bir maç içi hocası

5-2 ile çıktığın maçta 10 kişi kalmış takımdan ilahi yardım sayesinde 7 gol yememeyi başardık. Turu geçtik ama sevinemiyoruz Okan.

Özetle bize yaşattığın şey şu: 4-2 ile gelseymişiz bu gece 90 dakika sonunda 10 kişi takıma elenmiştik. Boey'e dua edelim.

Bu takım Taylan-Berkan-Cicaldau orta sahası ile kapan-çık oynayıp Lazio-Marsilya-Lokomotiv grubundan namağlup lider çıktı, Torrent denen herif bile Barcelona'yı eliyordu nerdeyse. 3 farklı skor avantajı ile gidip kontra oyunu bile oynayamamak nasıl bir şey benim aklım almıyor. Kulübedeki görüntüsü her şeyin özetiydi zaten. Kendisi maça psikolojik olarak hazırlanmış mı ki takımı hazırlasın. Teknik-taktik işine girmek istemiyorum fazla. Ama 1-0 sonrası görüntüsü çok şey anlatıyordu. Osi'nin açıklamaları da zaten bu dediğim şeyi kanıtlıyor. Adam takım arkadaşlarım maçtan korktu demeye getirmiş lafı. Yani FT tedrisatından geçip de onun hiçbir özelliğini kapmamak çok acayip.

Maçın tüm tansiyonu bende yeni yeni geçiyor.

Beni çok yordun bugün. Ağır hayal kırıklığına uğradım. En çok üzüldüğüm şey şu oldu; teknik direktör olarak 4-5 defa hamle yapabiliyorsun artık ve yaptığın 1 tane hamle bile maça olumlu etki etmedi.

Ve bariz şekilde Singo'yu çağıran oyunu 2. yarıda en azından 60-65'te sokmak yerine uzatmaları bekledin.

Ben bu kadar kötü bir TD performansı hatırlamıyorum maç bazında.

Yani hocam bunu nasıl mümkün kıldın inanamıyorum

2 maçta Juventus'a toplam 7 tane gol atıp elemeyi başardık ve buna rağmen bugün bizi çökerttin

maç sonu soyunma odasında da bişeyler olmuş bence özellikle basın toplantısında suratı sirke satıyordu. galatasaray genetiği midir nedir ama bugünkü iş bitti yolumuza bakalım diyemiyoruz, iyidir ya da kötüdür. bugün de bence ya osimhen ya okan buruk'tan birini olağanüstü şartlar harici sezon sonu için kaybettik. mızrak çuvala sığmıyo gibi. sonraki turda nihayet avrupa takımı gibi oynamaya başlamazsak huzursuzluk katlanarak devam eder. avrupa'da 12 yıl sonra kaydadeğer başarıyı gördük ama beklentilerin aksine avrupa bizi fizikselden de çok mental anlamda çok yıprattı.

Osimhen giderse, icardi zaten bitmis bakalim kim kurtaracak seni seneye Okan hocam. Yerine cok net isimler gelmezse veya tutmazsa artik ligdede is yapmaz, avrupadada ozune doner.

Bu takım Taylan-Berkan-Cicaldau orta sahası ile kapan-çık oynayıp Lazio-Marsilya-Lokomotiv grubundan namağlup lider çıktı, Torrent denen herif bile Barcelona'yı eliyordu nerdeyse. 3 farklı skor avantajı ile gidip kontra oyunu bile oynayamamak nasıl bir şey benim aklım almıyor. Kulübedeki görüntüsü her şeyin özetiydi zaten. Kendisi maça psikolojik olarak hazırlanmış mı ki takımı hazırlasın. Teknik-taktik işine girmek istemiyorum fazla. Ama 1-0 sonrası görüntüsü çok şey anlatıyordu. Osi'nin açıklamaları da zaten bu dediğim şeyi kanıtlıyor. Adam takım arkadaşlarım maçtan korktu demeye getirmiş lafı. Yani FT tedrisatından geçip de onun hiçbir özelliğini kapmamak çok acayip.

İşte aynen bu usta. Barcelona maçını iyi hatırlıyorum. Tıpkı dün Bodo’nun İnter’e karşı yaptığı gibi takım halinde savunmamızı yaptık o maç, ve neredeyse eliyorduk. Şimdiki takım Torrent’in elinde olsaydı o gün yüzde yüz elerdik Barca’yı. Çok mu zordu bugün 5-2 averajla çıktığın maça disiplinli bir şekilde takım halinde savunma yapmak. En fazla 1-0 yenilirdik önümüze bakardık.

Okan buruk şu an bıraksın oynadığımız oyundan daha kötü oyun oynamayız.
Öyle çöküş falan olmaz.
Benim görüşüm net sezon sonu ne olursa olsun gönderilmeli.

bence taktiksel kısma fazla takılıyorsunuz. oyun eleştirisi doğru ama o konuda kendini geliştirebilir belli olmaz
mental olarak çok sıkıntı var ama
takım korkuyor kenara bakıyor ama hoca da panik halinde.
bunu çözecek. takımına raydan çıktığımızda güven aşılayabilmesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt