Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.872
- 3.781
- 498
Ya usta nereden aklına geldi vallahi helal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya usta nereden aklına geldi vallahi helal.
Hani TFF de bize karşıydı usta?Fener gibi mal rakibin varsa olursun
Hani TFF de bize karşıydı usta?
Bu rezil, bu aciz oyundan dolayı turu geçtiğimize doğru dürüst sevinemiyorum. Korku filmi gibiydi.anadolu takımları için diyoruz ya oynamaya değil yatmaya gelmişler diye
galatasaray takımı da torino'ya yatmaya gitmiş.
hocası da oyuncusu da korkudan donuna doldurduğu için futbol oynamaya cesaret dahi edemediler. korkakça yattılar. ahmak gibi kendi hücumlarımızı baltaladık yerde kalarak. hakem atakları kesmek zorunda kaldı.
rezil olacakken allah yardım etti.
hocaya ilk kez bu kadar sinirlendim. inanılmaz bir geceydi.
zaten bugünü şen şakrak geçiren kendini kandırıyordur bence.Bu rezil, bu aciz oyundan dolayı turu geçtiğimize doğru dürüst sevinemiyorum. Korku filmi gibiydi.
Maçta o kadar gerildim, öyle sinirlendim ki boynum, omuzlarım ağrıyor yatamadım daha. Adamlar 7 atıyordu 7 hemde on kişiyle. Bizse 110 dakika top çevirdik.
Ben Okan hocadan deplasman maçlarında ümidi kestim. İlk maçı kendi sahamızda oynadığımız her tur bizim için korku filmi olacak. 10 kişiye ezdirdi adam bizi. Rabbim korumasa rezil kepaze olmuştuk.
Evet. Normalde politik konuşurdu. Maçın seyrine göre değerlendirme yapar pek dokundurmazdı bu noktaları ama açık açık bu defa beklenmedik şekilde özeleştiri yaptı kamuoyu önünde düşük şiddetli de olsa.Kendisinden normalde beklemediğim kadar sert bir eleştiri yapmış
Şaşırdım
Arda Turan göreve
Bu senaryo ne kadar çabuk gerçekleşirse, bizim için o kadar iyi