Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images
Ya usta nereden aklına geldi vallahi helal.

Arda Turan göreve

Bu senaryo ne kadar çabuk gerçekleşirse, bizim için o kadar iyi

anadolu takımları için diyoruz ya oynamaya değil yatmaya gelmişler diye
galatasaray takımı da torino'ya yatmaya gitmiş.
hocası da oyuncusu da korkudan donuna doldurduğu için futbol oynamaya cesaret dahi edemediler. korkakça yattılar. ahmak gibi kendi hücumlarımızı baltaladık yerde kalarak. hakem atakları kesmek zorunda kaldı.
rezil olacakken allah yardım etti.
hocaya ilk kez bu kadar sinirlendim. inanılmaz bir geceydi.
Bu rezil, bu aciz oyundan dolayı turu geçtiğimize doğru dürüst sevinemiyorum. Korku filmi gibiydi.

Maçta o kadar gerildim, öyle sinirlendim ki boynum, omuzlarım ağrıyor yatamadım daha. Adamlar 7 atıyordu 7 hemde on kişiyle. Bizse 110 dakika top çevirdik.

Ben Okan hocadan deplasman maçlarında ümidi kestim. İlk maçı kendi sahamızda oynadığımız her tur bizim için korku filmi olacak. 10 kişiye ezdirdi adam bizi. Rabbim korumasa rezil kepaze olmuştuk.

Bu rezil, bu aciz oyundan dolayı turu geçtiğimize doğru dürüst sevinemiyorum. Korku filmi gibiydi.

Maçta o kadar gerildim, öyle sinirlendim ki boynum, omuzlarım ağrıyor yatamadım daha. Adamlar 7 atıyordu 7 hemde on kişiyle. Bizse 110 dakika top çevirdik.

Ben Okan hocadan deplasman maçlarında ümidi kestim. İlk maçı kendi sahamızda oynadığımız her tur bizim için korku filmi olacak. 10 kişiye ezdirdi adam bizi. Rabbim korumasa rezil kepaze olmuştuk.
zaten bugünü şen şakrak geçiren kendini kandırıyordur bence.
bugün biz elendik. takım ruhunu teslim etmişti 2-0 olduğunda
ama bir mucize oldu ve maç böyle bitti.
başka türlü okursak bir arpa boyu yol alamayız.

Kendisinden normalde beklemediğim kadar sert bir eleştiri yapmış

Şaşırdım

Konya maçından kalan sıkıntılar olduğunu düşünüyorum. Özellikle üst seviye futbolcularda bir şişkinlik var. Ligde sırıtmıyordu, orada da işler iyi değil. Alanya maçı da bu şekilde mükerrer olursa daha net görürüz. Kronik saçma oyun bozan oyuncu değişiklikleri ve rotasyon skandalları üstüne bir de motivasyonsuzluk ekliyor.

Hocamız yeni gelmedi 4 senedir bu takimin hocasi ,okadar cok benzer açıklamaları oldu ki hatalarıyla ilgili ama sene 2026 ve değiştirdiği tek birsey yok ,daha ilk senesinde soylemistim inat ve takinti konusunda terimden cok daha takıntılı, o yuzden şaşırmayın artık bence

Kendisinden normalde beklemediğim kadar sert bir eleştiri yapmış

Şaşırdım
Evet. Normalde politik konuşurdu. Maçın seyrine göre değerlendirme yapar pek dokundurmazdı bu noktaları ama açık açık bu defa beklenmedik şekilde özeleştiri yaptı kamuoyu önünde düşük şiddetli de olsa.

Pasif agresif tavrından feragat etmiş bi rahatlamış, dökülmüş hoca.

Gevşedi turu geçince.

Takımın acayip kırılma yaşıyor işler iyiye gitmeyince. Birden takım üç sınıf geriye gidiyor. Bakınız Frankfurt maçı, tamam bi gol yedin de, üç yeme.

Bu maçta aynı durum

Avrupada cift eleminasyonlu turnuvalarda başarılı olamayacağını kanıtladı. Bi 5 sene de buna alışmasini bekleyecez

kafayı yiyicem hala savunanlar var; ''Haramball ile kupa alan Simeone'' diyor bi de, yahu o adam geriye yattı mı rakibe nerdeyse hiç pozisyon vermiyordu,katı defans yapıyor,adamlar bugün yürüyerek kalemize geldiler, 5.06 Xgleri ve tam 7 tane %100 pozisyonları ve tam 50 RCS leri var OHAAAA, bu mu haramball??????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt