Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç yarın usta.

images

GS tarihinin en kötü hocası gibi yorumlar yapılıyor, abi insanın biraz vicdanı sızlar şu yorumu yaparken gerçekten.

Bu arada elbette herkesin kendi fikri, bu mesajları görmek istemiyorsam "yoksay"a tıklarım olur biter. Ama burası bi forum ya en nihayetinde, gerçekten konuşmak istiyorum. Mesela neden GS tarihinin en kötü hocası?

Son düzenleme:
GS tarihinin en kötü hocası gibi yorumlar yapılıyor, abi insanın biraz vicdanı sızlar şu yorumu yaparken gerçekten.

Bu arada elbette herkesin kendi fikri, bu mesajları görmek istemiyorsam "yoksay"a tıklarım olur biter. Ama burası bi forum ya en nihayetinde, gerçekten konuşmak istiyorum. Mesela neden GS tarihinin en kötü hocası?
Tamam deyince kızıyorlar

Uğur Karakullukçu denen vasat yorumcu hocamıza sallamış. Hayatında en utandığı maç 3-2 yenildiğimiz maçmış.

Ya cahil ya da hain.

Geçen Konya maçı sonrası moraller sıfırken, geçen sene FB'nin 2-3 maç puan kaybettiği sırada tesadüfen gelişem 1 totemi Kasımpaşa maçı akşamı denedim FB puan kaybetti.

Güzel güzel Juve maçını izleriz derken Sn. Hocamız "bu arada son 16 başarıdır demiştim laf ağızdan 1 kere çıkar bu konu da kendisini tebrik ediyorum", muhteşem taktik dehası ile bize korku filmi gibi 1 gece yaşattı. Kendisini bu konu da tebrik ediyorum ama kendisi yok ille de etmeyin diye baya bir uğraştı sağ olsun.

İlk maç sonrası (maç döndükten sonra) burada şov yapan fanboylar bu kez neler demiş onlara da bir ara bakacağım.

Geçen yıl 30 küsür falan duran top golü vardı, bu yıl 5te 1ini falan anca attık herhalde.

Takımın geçen seneye göre en bariz eksisi, bunu çözemezse son düzlükte işi zor.

Son dilimde de bir çok maçı duran topla açmıştık.
Duran top işi hepten sekteye uğradı. Takımın işini aşırı rahatlatıyordu.

Geçen yıl 30 küsür falan duran top golü vardı, bu yıl 5te 1ini falan anca attık herhalde.

Takımın geçen seneye göre en bariz eksisi, bunu çözemezse son düzlükte işi zor.

Son dilimde de bir çok maçı duran topla açmıştık.

Geçen sezon ligde toplam 36 duran top golü atmşız.

Aralık ayında ise bu sezon ligde sadece 4 adet duran top golümüz olmuş. Daha attık mı bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt