Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyunu düzeltsin hocamız. Oyun anlamında bir şey yok. Osimhene gönder topu koşsun dursun. Bu mu yani?

Bence bundan ibaret değil oyunumuz. Uzun top fazla yapıyor olabiliriz ama biz genel olarak defans arkasına sarkmaya çalışan bir takımız. Bunu sadece Osi'yle değil Barış-Sane-Yunus'la da yapmaya çalışıyoruz.

70 e kadar bekleyip hazırlık maçı gibi 4 oyuncu birden değiştirmesi skandal. Sormazlar mı madem 4 unu birden aynı anda degistiricektin neden çıkan 4 oyuncuyu 70 e kadar oynattın diye ?

Aldığı oyuncular Bodo'da oynayacak oyuncular. Anlıyorum demek istediğini ama doğrusu 30-35 dk oynamakla 15 dk oynamak da farklı şeyler.

Lemina dün antrenmana çıkamamış.
Osimhen ise dün antrenmanın sadece başında yer almış mesela.

4 sene önce yazdıgım aynı cümleyi yazacam sevgili hocam :)

ligte degısıklık ve oyun okuma konusunda en kötü hoca maalesef,yanındaki fenerli yüzündenmıdır bilmiyorum ama hic degısmedi.

45a9c48e087f15b16f03b31756569fd9.jpg

.... bodo maçında başarılar dilerim. Umarım Galatasaray taraftarına inat olsun diye yaptığın şeyleri bodo maçında yapmazsın. 2.ft olmak senin elinde ama Galatasaray taraftarıyla dalga geçiyorsun. Umarım başarısız olmazsın

Bododa sürtatli futbolcular varsa net bizim defans arkasi cok firsat bulurlar, basak gibi takimlar bunu degerlendiremedi ama bunlar kesin gol atar. Su futbolu onyarsak yenilgi gelirse hic süpriz olmaz benim icin. Malesef hic birsey oynamiyoruz, ancak öne topu sisir baris veya osimhen kosup gol atsin, böyle bir takik bize yakismiyor. Antremanlarda ne yapiyoruz cidden anlamiyorum

Rezalet. Futbol takımı demeye bin şahit ister şu başakşehirin. Jk’yi de gördük bugün. Bu takım ligi de sürklase edemiyor artık. Galatasaray klasmanında bir td değil kesinlikle.
9 maçta 55 puan almadığı için mi?
Her maçı 5-0 kazanmadığı için mi?

Anlık 25 puan 18 averaj. Fener bjk havlu atmış durumda

Sara bence oyunda tutulabilirdi ilkayla birlikte çıkınca pas atacak adam kalmadı boşluklara rakip açılmışken

bodo maçına rezilliği şimdiden yazıyorum hocamıza , bu mantaliteyle torpilli adam seçimleriyle bodo tank gibi üstümüzden geçer gider ne yazık ki sonra ah vah etmeyin de

Icardi 11 tercihi kabul edilebilir değil.
BAY'ın 90 dk sahada kalması yanlış.
Gol bas bas bağırıyordu ikinci yarı, yine en güzel yerden izledi.
Bu maç sınıfta kaldı.

İyi plan, iyi rotasyon. Bir tek 2 değişiklikte farklı tercihim olabilirdi Jacobs girerken Eren yerine Barış'ı ve Lemina'yı Sara ile değil Kaan ile değiştirmesini beklemiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt