Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
gibi muhabbet dönüyor bir süredir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocanın son zamanlarda yaptığı en büyük dokunuştu bu arada o.İyi alan kapatıp,blokları tutan takıma karşı Sara'nın sırtı dönük top kayıplarını ve ön alan baskısında bizi 1 kişi eksilteceğini düşünüp Yunus'u oynattı , gayet de en mantıklısını yaptı yav.Emre özcan falan da kıvırıyor mesela dün gördüm de yapılacak en doğru şey buydu.Bizim sistemde merkezde rakibi 3lü karşılamaktansa bizim yapacağımız daha önemli , kimse bunu düşünmedi herhalde.Üstüne rakibi 3lü karşılasak bile Sara'nın sırtı dönük herhangi bir top kaybında geçişte yine eksik kalacaktık , Yunus orada topu da iyi tuttubence de yanlıştı ama kadro kısıtlı. 10 numara ve kanat oyuncumuz yok yedekte. Ahmet Kutucu ve Yusuf Demir hiç katkı vermiyor
bu saatten sonra hocanız gsde hoca olamayacakson 16ya kalırsak fatih hoca mı geçiyor takımın başına , tam anlayamadım
gelmesin dostum , ne alaka anlamadım ?bu saatten sonra hocanız gsde hoca olamayacak![]()
![]()
![]()
![]()
acı seviyesi = baharatlıgelmesin dostum , ne alaka anlamadım ?
acı seviyesi = baharatlı
Hoca burayı okuyarak 3 sene sonra orta sahanın önemini öğrenmiş. Zekalar pırıl pırıl.
zorunuza gidiyor dimi gs tarafatarının eleştire eleştire öğretmesi
buraya indirgeyerekde köylü zekanla üste çıkmayamı çalışıyorsun![]()
?zorunuza gidiyor dimi gs tarafatarının eleştire eleştire öğretmesi
buraya indirgeyerekde köylü zekanla üste çıkmayamı çalışıyorsun![]()
ee tamam. artık yapmıyor.hocanız lemina varken 10 kişi osimhen morata oynatıyordu
iki maç kazanınca hemen unutuluyor tabii yaptığı hocalığını tartışılır hale getiren hataları
biz ona öğretmesek dün muhtelemen lemina çıktığında yerine icardiyi alır çift forvet oynatırdı!
YAPTI BUNLARI!
işinize gelmedimi yokmuş gibi davranmak karakter eksikliğidir!
Şimdi renktaş merak ettim. Senin gibi elit ve konularında uzman orta saha ne demek herkese öğreten birine merak ettiğim 1 şeyi sormak istiyorum.hocanız lemina varken 10 kişi osimhen morata oynatıyordu
iki maç kazanınca hemen unutuluyor tabii yaptığı hocalığını tartışılır hale getiren hataları
biz ona öğretmesek dün muhtelemen lemina çıktığında yerine icardiyi alır çift forvet oynatırdı!
YAPTI BUNLARI!
işinize gelmedimi yokmuş gibi davranmak karakter eksikliğidir!
Onların ki elestiri degil ..Taraftari hic bir sekilde umursamadan yoluna devam etmesi cok iyi
Bu kadar elestiri’ye ragmen senelerdir ayakta kaliyor mental olarak asla düsmüyor
Avrupa basarisi da gelince bakalim bazi simarik taraftarlar neye saracaklar cok merak ediyorum
hoca değil diyordunOnların ki elestiri degil ..