- 24 Temmuz 2021
- 15.450
- 6.078
- 663
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 senede anca ortasahanın önemini ÖĞRETTİĞİMİZ td
dan dun 90 dakika pres yapma birazda akıllıca oynatı 3 senede anca ÖĞRETTİĞİMİZ td
Biz gs taraftarı öğretiyoruz tdliği eleştire eleştire döve döve!
3 sene şampiyon olup kalplere bile giremedi çoğunluğa
gram kimsenin güvendiği yok![]()
adam 3 senede anca öğrendi ortasahanın önemini
bugün burada şov yapanlar geçen sene yaşattığı rezilliklerde ortada yoktu
ki ben sizin yerinizde olsam fazla şov yapmazdım yine havalara girer sıçıp sıvar ne olduğunu anlamazsınız![]()
Zaten takim olarak pres yapamiyoruz, bloklar arasini daraltip takim halinde pres yapsak ne futbolcular bu kadar yorulur nede pres yaramayinca devasa bosluklar olusmaz.Ben farklı bir noktaya değinmek istiyorum
Öncelikle Bodo maçında yapılan presi pek sevmedim
Diğer maçlarda da bunu yaparsak başımız ağrıyabilir
Kaldı ki Bodo maçında bile bir ara sıçacaktık zaten
Çünkü takıma yine bir süreliğine kontrolsüz pres manyaklığı hasıl oldu
Allahtan golleri bulduk da işimiz kolayladı
Ama pres ile gol bulduğumuz anlar bile ekstra pres ile bulduğumuz anlardı
Yani takım halinde yapılan pres ile bulmadık
Mesela Osimhen'in ekstra çabası ile kaptığı top gibi
Halbuki liverpol maçında çok güzel ve çok akıllı pres yapmıştık
Tam ceza sahası önünde başlayıp ortaya doğru alan kapatarak prese almıştık liverpol'u
Düşünün koca liverpol maç boyu bir kere bile doğru düzgün çizgiye inememişti
Bu çok doğru bir gegenpres uygulanış şekli idi
Umarım tekrar Liverpol maçı gibi akıllı pres yaparız
Ve iddia ediyorum ki liverpol maçındaki gibi akıllı oynayalım
İlk 24 değil ilk 8 şansımız var bu kadar iddialıyım
Tamamen yanlis dusunce cunku bodo maclarini izleyen herkes ozellikle soyledi bunlara karsi onde basmak lazim savunmalari cok kotu anca oyle gol buluruz diye ,eger onde basmazsak tehlijeli oluyorlar dediler ki hocada kac defa izlemis bunu yani takima gore taktik uygulatti hoca liverpool taktigide dogruydu bu da dogru ,her rakibe ayni taktigi uyguluyordu gecen yila kadar bu yuzden patliyordukBen farklı bir noktaya değinmek istiyorum
Öncelikle Bodo maçında yapılan presi pek sevmedim
Diğer maçlarda da bunu yaparsak başımız ağrıyabilir
Kaldı ki Bodo maçında bile bir ara sıçacaktık zaten
Çünkü takıma yine bir süreliğine kontrolsüz pres manyaklığı hasıl oldu
Allahtan golleri bulduk da işimiz kolayladı
Ama pres ile gol bulduğumuz anlar bile ekstra pres ile bulduğumuz anlardı
Yani takım halinde yapılan pres ile bulmadık
Mesela Osimhen'in ekstra çabası ile kaptığı top gibi
Halbuki liverpol maçında çok güzel ve çok akıllı pres yapmıştık
Tam ceza sahası önünde başlayıp ortaya doğru alan kapatarak prese almıştık liverpol'u
Düşünün koca liverpol maç boyu bir kere bile doğru düzgün çizgiye inememişti
Bu çok doğru bir gegenpres uygulanış şekli idi
Umarım tekrar Liverpol maçı gibi akıllı pres yaparız
Ve iddia ediyorum ki liverpol maçındaki gibi akıllı oynayalım
İlk 24 değil ilk 8 şansımız var bu kadar iddialıyım
Bahsettiğim konu tam olarak bu değildi renktaşTamamen yanlis dusunce cunku bodo maclarini izleyen herkes ozellikle soyledi bunlara karsi onde basmak lazim savunmalari cok kotu anca oyle gol buluruz diye ,eger onde basmazsak tehlijeli oluyorlar dediler ki hocada kac defa izlemis bunu yani takima gore taktik uygulatti hoca liverpool taktigide dogruydu bu da dogru ,her rakibe ayni taktigi uyguluyordu gecen yila kadar bu yuzden patliyorduk
Yani benim gordugum hoca her takima karsi ayni taktikle oynanmayacagini ogrenmis gibi sonunda
Misal goztepeye daha kontrollu baski seklinnde oynatacak bence
bu sene şamp olamayacak gibi
O kadar rezilliğin üstünde bi bodo galibiyetiyle hoca olabileceğini sanıyor herhalde
Şubatta görelim senin hocalığını
aman sen eksik ol dostumBay'ı keserse en büyük buruk'cu olurum.
Evet son 2 Avrupa maçı ile ilgili en ufak bir tebrik veya olumlu bir söz olmadan vurmaya devam. Ne de olsa kinimiz var.Zaten takim olarak pres yapamiyoruz, bloklar arasini daraltip takim halinde pres yapsak ne futbolcular bu kadar yorulur nede pres yaramayinca devasa bosluklar olusmaz.
bu ne ya?Bu ne ya?
Sen mi öğrettin usta?hocanız lemina varken 10 kişi osimhen morata oynatıyordu
iki maç kazanınca hemen unutuluyor tabii yaptığı hocalığını tartışılır hale getiren hataları
biz ona öğretmesek dün muhtelemen lemina çıktığında yerine icardiyi alır çift forvet oynatırdı!
YAPTI BUNLARI!
işinize gelmedimi yokmuş gibi davranmak karakter eksikliğidir!
Torrent şu istatistiğin binde birini yapsa ilah ilan edilmişti usta. Kendimizden olanı sevmiyoruz, yabancı aşığıyız.Evet son 2 Avrupa maçı ile ilgili en ufak bir tebrik veya olumlu bir söz olmadan vurmaya devam. Ne de olsa kinimiz var.
Sen git biraz geriye bak mactan sonra tebrik ettim okan buruku. Normal bir elestriyi bile laf vurma olarak görüyorsan ne diyim yani.Evet son 2 Avrupa maçı ile ilgili en ufak bir tebrik veya olumlu bir söz olmadan vurmaya devam. Ne de olsa kinimiz var.