Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.025
- 10.332
- 2.413
Hic bir zaman istifa etmez Liverpool dan 9 yesek yune etmez, cünkü kendiside biliyor, Galatasaray onun icin kariyer zirvesi, bundan daha yükseklere cikamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle absürt bir skor cikarsa taraftarı hafife alma renktaş kemerburgaza yürürler. Liseyi basarlar. Sosyal medya hiç konuşmuyorum.Hic bir zaman istifa etmez Liverpool dan 9 yesek yune etmez, cünkü kendiside biliyor, Galatasaray onun icin kariyer zirvesi, bundan daha yükseklere cikamaz.
Şu Beşiktaş'a yine yeniliyormusİstifa etmesi ile GALATASARAY'a en büyük hizmeti yapacak ama yapmıyor neden çünkü BJKli

Teknik ekibine yabancı kaliteli kondisyoneler almazsa değişecek bir şey olmayacak.
5 ile kalırsa iyiOkaanball oynasın daha iyi. Bugün 5li defans yapmaya çalıştık rezil olduk. Okanball yapıp önde basalım öyle 5 yiyelim daha güzel
Öncelikle Okan hocayı severim sayarım forumda en çok savunanlardan biriyim ama şuan kötü oynuyoruz he şunuda biliyorum bu oyun düzelecek her sene kötü başlıyor Okan buruk takımları oyunun düzeleceği konusunda hocaya güveniyorum ayrıca hocaya kızıldığı kadar laubali oyunculara kızılmalı saha içinde top kaptıran defanstan topu uzaklaştıramayan pas hatalarını yapan Okan hoca değil oyuncu grubundada bir salma var sakatlıktan dönen icardi takımdaki bir çok oyuncudan iyi oynuyorsa burada başka bir sorun var demektir barış Alper mesela sezona böyle mi girdi sane mesela böyle bir topçumuydu sara sahada ne yaptığı belli değil lemina düşüşte bir çok etken var takımın bel kemiği oyun görselini en etkileyen adam osimhen en önemli maçlarda yoktu osimhen bir psikolojik üstünlük rakip o varken rahat çıkamıyor işte biraz kötü durumdayız ama toparlanmayacak durumda değil medya baktı Okan buruk ligi alıp gidiyor her sezon başladılar dört koldan spekülasyonlara herkes sanıyor Okan hoca gidecek yerine gelenle uçup kaçacağız kadrosu bizden geniş olan F5 mouyu kovduda noldu beş beter oldu hocayı göndermek bizim Türkiye’deki dominasyonumuzu sekteye uğratır Avrupa başarısı deniyor sözde Avrupadan kupa alamayacaksak kimse Avrupa başarısı demesin orası benim için gelir kapısıdırDerhal görevden alınmalıymış
İstifa etmediği her gün zararmış
Şu takıma gram katkısı yokmuş
Bırak hoca ya. Valla bırak
Bu taraftar başarıyı haketmiyor valla bırak da rezil sefil olsunlar bırak
Liverpooldan 32 tane yeriz inşallah da kudurursunuz