Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam tersi bugün çok iyi alan kapadık

Önde şuursuzca basmadık

Rakip ceza sahasının önünde baskıya başladık ve geriye doğru üçgen şeklinde alan kapatarak merkeze doğru baskı yaptık

Liverpol maç boyu kanatlara hiç inemedi

Yani bugün planlaması ve bunu kusursuz bir şekilde tatbik ettirmesi ile mükemmel takım yönetti

Bravo diyorum yalnızca

Ve umarım böyle devam eder

Çünkü bu takım çok daha fazlasını yapabilir

Yeter ki Okan hoca işini ciddiye alsın
İstifa desene dostum futbolu bilmez fln 😂😂😂

Frankfurt, Alkmaar, Prag gibi bizimle denk ya da daha düşük takımlara fark yiyip, bizden kat kat daha fazla kadro değeri olan Bayern, Manu, Tottenham, Liverpool gibi takımlara kök söktürerek “Hocanın etkisi ya kadro kalitesi iyi maçları öyle kazanıyor” tezini çürütmeye çalışıyor herhalde reis.

Frankfurt, Alkmaar, Prag gibi bizimle denk ya da daha düşük takımlara fark yiyip, bizden kat kat daha fazla kadro değeri olan Bayern, Manu, Tottenham, Liverpool gibi takımlara kök söktürerek “Hocanın etkisi ya kadro kalitesi iyi maçları öyle kazanıyor” tezini çürütmeye çalışıyor herhalde reis.
O takımlarda bize karşı bizim Liverpoola oynadığımız gibi oynadı. Bodo ve Guillosede muhtemelen bekleyip hızlı çıkmaya çalışacaklar. O maçları kazanmamız lazım farklı bir taktik geliştirebilir belki.

Okan hocama saçma sapan sebepler yüzünden saygısızlık yapan SEN,

KUDUR arkadaşım. KUDUM KUDUM KUDUR

Daha çoook kuduracaksın buna da alış

O takımlarda bize karşı bizim Liverpoola oynadığımız gibi oynadı. Bodo ve Guillosede muhtemelen bekleyip hızlı çıkmaya çalışacaklar. O maçları kazanmamız lazım farklı bir taktik geliştirebilir belki.
İşte sorun orada, bir de bu takımlara karşı 3-1 yenik olsan bile son 5 dakikada maçı çevirebileceğini de unutmamak lazım. Bodo maçı benim için daha korkutucu. Rahat maç havasına girilmez umarım

1759299137133.webp

Slot'un da psikolojisini bozdu.

Muhteşem hazırlamış takımı hem taktik hem mental olarak şunu bir yabancı yapsa yerlere göklere sığdıramazlardı.

“Okan’ın oyununun Avrupa’da geçerliliği yok”

Hahahahaha

Hocam şımarık, her haltı eleştiren tipler bir süre susacağına, konudan uzaklaştığına göre yapıcı eleştirimize devam edelim. İşler ters gittiğinde düşme, takımı düşürme hocam. Frankfurt’tan ilk golü yiyene kadar da en az bu kadar iyi oynuyordukz 2-3 olması gereken maç 1-5 bitti. Takım düşünce ayağa kaldırıp inandırmalısın, bu maç yardımcı olacaktır, bu maçı hatırlat.. Takım daha düşük maçlarda önde olsa da sonradan konsantrasyonu bozuluyor, bunu da unutma lütfen.

Helal olsun, iyi ki varsın

tebrikler okan hocam

bodo maçı sınav olacak genelde 4-5 yediğimiz takımlar bu seviyede.

Dün akşam maça hem kendisini hem de takımı çok iyi hazırlamış.

Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.

Çıkardığı kadro ve sonraki değişiklikleri de yerindeydi. Belki bir 5-+0 dakika önce değişikliklere başlayabilirdi ama o da nazar boncuğu olsun. Lafını etmeye değmez.

Helal olsun kendisine. Dün söylediği bir söz ise gelecek için güven veriyor. İlk defa ideal kadro ile sahaya çıktık dedi.

Demek ki kafasındaki iskelet kadro dünkü maçın ilk 11 i. Rotastonlara ve sakatlıklara bağlı olarak bunun üzerinden gidecek.

Umarım böyle devam eder.

Bravo hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt