Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazılarımız 'ben yanılmışım' diyemiyor maalesef
Ben Frankfurt maçından ve Alanya maçından sonra çok sinirlendim ve açıkçası artık iplerin kopacağını düşünmeye başlamıştım
Liverpool maçını kazanacağımıza da zerre ihtimal vermiyordum ama çok şükür ki kazandık ve pozitif bir rüzgar aldık ardımıza
Ortak gaye GS diyorsak kişisel hırslardan ve-veya birilerine fanboyluk derecesinde bağlanmaktan uzak durmak gerek
Bu arada eleştiriye varız ama ekibimizi 3 yıl şampiyon yapmış birine hakaret ve devamlı kin kusmak kabul edilemez
Günün anlam ve özeti bu işte.Ağzına sağlık.

Sahadaki 3 ortasahayla neler yapabileceğimizi gördük, hocanın da 3 senesini aldı ama bugün anlamıştır bazı şeyleri. Saha yıkılsa skor nolursa olsun 11'de 3 ortasaha sahada olacak, +1 ortahasa tranferi ilk fırsaata hemen

Güldürme hoca bizi sen young boystan 5 yersin anca

Hocam tebrikler

Allah aşkına şu kurguyu avrupada bozma. Böyle devam edelim. Forvetinde Osimhen olduğu sürece her türlü sistemi oynarsın

dünkü maç gibi işini ciddiye alsın ve doğruları yapsın

İsimlere takılı kalmasın biz bu gruptan çıkarız

Hatta ilk 16 yaparız abartmıyorum

Çünkü bu takımın bunu yapacak gücü ve kabiliyeti var

Zaten bunları zamanında yapmadığı için kızıyoruz Okan'a

Bunu görmeden anlamadan laf atan über zekalı renktaşlara da selam olsun ayrıca

Sané'yi 90 dakika kulübede bırakmasını çok taktir ettim.

Hiç beklemezdim maçtan önce.

Gesendet von meinem SM-S936B mit Tapatalk

En önemlisi takımı 10 yabancıda bırakmanın ne kadar yanlış olduğunu gördük. Kalite, zeka, fizik ve atletizm çok önemli bu arenada. Adamlar acayip güçlü maalesef.

Yedek kulübemizde Metehan Baltacı, Arda Ünyay, Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Yusuf Demir ve Ahmed Kutucu gibi oyuncular var.

Bu oyuncuların bazıları yerine sağlam yabancılar alsaydık ligde yedekler bile bir sürü maçı rahatlıkla alırmış

Evet her kuştan sonra leyleği de sevdi
61H5-6IthRL._UF1000,1000_QL80_.jpg

Öncelikle lig maçları derbiler daha önceki CL maçları filan hepsi hikaye emin olun

Maçtan sonra belirtmiştim ama burada kendi de itiraf ettiği için bir kere daha vurgulamak istedim

Dün ilk defa inanılmaz güzel bir oyun planı gördüm Okan'dan

Yani ileride şuursuzca pres yaptırmadı

Rakip ceza sahasının hemen başında presi başlattı

Kanatları kapadı ve Liverpoll'u merkeze doğru yönlendirdi

Yani düşünün Liverpoll maç boyu doğru düzgün bir kere bile kanada inemedi

Ve bütün maç boyu yandan takımı bu plana uyma konusunda harikulade yönetti

Yaptığı oyuncu değişiklikleri ve zamanlamaları çok iyiydi

İcardi'nin oyuna girmesi filan tartışılır

Ama orada da Okan'ın hatası yok İcardi beyefendinin iş ahlaksızlığı var

Kısacası dün tek kelime ile dünya standartlarında mükemmel bir hocalık yaptı Okan

Örnekleri Guardiola, Kloop, Simone vesiare filandı yani abartısız

Ve dün akşam gelecek adına çok umutlandım

İnşaallah devam ettirir bunu

Sureklilik istiyoruz hoca. 50 macin 50'sini de ayni oynayamazsin, kale icinden de cikaramazsin Frankfut'taki gibi 5'lik olursun bazen. Olabilir. Ama bir sureklilik yakalayalim artik. Dort sene oldu. Tek bildigin demiycem ama en iyi bildigin seyi yapacam diye 1-0 ondeyken rakipler ha bire defansin arkasina sarkmasin.

Seneye Apo'yu daha hizlisiyla degistirmek icin, Ilkay'in yerine de 90 dk'yi cikaracak birini bulmak icin calismalara baslayalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt