Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon şampiyon olup ayrılalım, ben her sene JK ya aciz takım görmek istemiyorum, teşekkürler.

Galatasaray ne zaman bir puan kaybettiyse, altını kazıyın sorumlusu Okan Buruk çıkar. Bu kadroyu bu hocaya emanet etmek olacak iş değil. Kendi ayağımıza sıkıyoruz.

Bjkli fln ama bu maç için de kızamıom
10 kişi kaldıktan sonra topçular resmen dirildi
11e 11de bi mallık vardı takımda. 10 kişilik takımı okan diriltemeyeceğine göre 11e 11ken oyuncu kaynaklı bi leşlik vardı demek.
Oyuncuları lig için motive edemiyorsa daha büyük problem reis.

Fark yedik heralde yorumlara bakacak olursak
fırsat kolluyonuz deyince kuduruyorlar işte bir tane post yetmemiş on tane yazmış üst üste
hele bu murat denen üye yıllardır hocaya bin tane bjk ile ilgili yakıştırma yaptı hala burda yazabiliyor. şimdi bu adamın derdi gs olsa kim sesini çıkaracak. tek derdi ft geri gelsin twden ordan burdan romantizm kasalım ft paylaşımı yapalım

Galatasaray ne zaman bir puan kaybettiyse, altını kazıyın sorumlusu Okan Buruk çıkar. Bu kadroyu bu hocaya emanet etmek olacak iş değil. Kendi ayağımıza sıkıyoruz.
3 yıl + bu sene toplamda 15-20 puan filan kaybetmiştir tahminen

küçük avrupa takımları
bjk

büyük problemi var

1-0 yenik düştüğün + kırmızı kart gördüğün bir maçı 1-1 bitirdin üstelik derbi maçı

Saydırmaya gerek yok bence

Rakip sol bek ligde defansı en kötü sol bek Jurasekten bahsediyorum. Adam 3-4 hafta önce ıslıklanıyordu kendi sahasında.

Biz ne yaptık o kanadı 1 kere bile zorlamadık. Hep soldan Barışın fantazilerini denedik

300 milyonluk takımla 20m luk maaş bile ödeyemeyen takımlara çok bile kaybetmiş. Avrupanın köy takımlarını, savaşta kafasına bomba yağan kyiv'i falan saymıyorum bile.
yahu öyle bakarsan Real,barça,psg filan 0 puan kaybıyla oynamalılar her sezon

Futbolcular maç seçiyor falan deniliyor ama asıl maç seçen Okan hoca. Biraz sağlam taktik analiz yapıp maçlara hazırlansa ligde tüm maçları kazanırız, rakibimiz yok ama inatla ezberden devam ediyor. 2. yarı bir şekilde toparladı ama bu oyun bize yakışmıyor.
Maç sectiginden değil net bir oyun planı yok. Presle hata yaptırıp gol atmaya calisiyoruz. İlerde bir organizasyonumuz yok. Doğaçlama oynuyoruz. Set oyunu zaten yok bu takimda

fırsat kolluyonuz deyince kuduruyorlar işte bir tane post yetmemiş on tane yazmış üst üste
hele bu murat denen üye yıllardır hocaya bin tane bjk ile ilgili yakıştırma yaptı hala burda yazabiliyor. şimdi bu adamın derdi gs olsa kim sesini çıkaracak. tek derdi ft geri gelsin twden ordan burdan romantizm kasalım ft paylaşımı yapalım

Bu macta hoca’ya sallamak art niyet

Günlerdir tam kadro cikilmali dedi insanlar milli ara oldugu icin

Tam kadro ciktik ama oyuncular belli ki fiziksel mac önü iyi hissettiler ama mac baslayinca konsantrasyon kaybi vardi

Baris gol de rakibini takip bile etmedi göz göre göre

Ardindan sanchez de büyük bir hata yapti

Herseye ragmen alinan bir puan var kazanamiyorsan kaybetmeyeceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt