Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaniolo suçlu,oliviera suçlu,köhn suçlu,angelino suçlu,tete suçlu,bakambu suçlu,zaha suçlu,ziyech suçlu,jelert suçlu,frankowski suçlu,batshuayi suçlu,sane suçlu,nelsson suçlu bu kişi sütten çıkmış ak kaşık oluyor madem öyle bu kadar işe yaramaz adamı ben mi transfer ettim

Fatih Terimin 3.senesine çok benziyor şu anki durumu, tek eksik başkanın Ünal Aysal olmayışı ve ligdeki takımların aşırı zayıflığıyla makasın açılması. Yazdığımızda millet gülüyorda kötü futbolun tolere edileceği bir yer değil burası, Fatih Terim varkende 3.senesinde kaos oyunu yüzünden taraftarın yarısında homurdanmalar başlamıştı çok net hatırlıyorum sonrasında oradan aldığı güçle Ünal Aysal kovdu kendisini. Sonu çok benzer olacak.
Birde şuan fatih terime göre şanslı en kötü ilk 2 ye girecek kadron var o zamanlar öyle şansımız yoktu.

okan buruk gider kalır ben geçiş için uygun bir zamanda olduğumuzu da söylemiştim
burdaki mesele sizin gibilere yedirmemek bu hocadan da bağımsız bir konu
niyetiniz açık ve net belli murat sen mason sergen derdiniz gs mi cidden çocuk mu kandırıyorsunuz
Yav 1 de ciddi ciddi yazıyo gibi gösteriyo :D Bu kadar mizaha ben tamam deyip içmeye kaçıyom :D

zaniolo suçlu,oliviera suçlu,köhn suçlu,angelino suçlu,tete suçlu,bakambu suçlu,zaha suçlu,ziyech suçlu,jelert suçlu,frankowski suçlu,batshuayi suçlu,sane suçlu,nelsson suçlu bu kişi sütten çıkmış ak kaşık oluyor madem öyle bu kadar işe yaramaz adamı ben mi transfer ettim
saydığın isimlerden Angel harici hepsi gittiği yerde bok gibi oynuyor

Bu taraftar beni neden benimsemiyor diye bir düşün. Hiçbir şey umrunda değil adamın.

Biz ne zaman sete oturacağız tam olarak? neydi ya o ilk yarida ki gelene uzun gidene uzun her yerden birde kale önunde yapmazsin hadi riskli diye anlarimda. Orta sahadan ne diye barısa osimhene şisirip durduk. Liverpool kadrosu ama topa daha fazla sahip olmamiz gerekiyor bu maçta oyun anlayısımızda diyon maç bası. Ama geleni gideni şisirilen bir oyun izliyoz ilk yarı.

Biz ne zaman sete oturacağız tam olarak? neydi ya o ilk yarida ki gelene uzun gidene uzun her yerden birde kale önunde yapmazsin hadi riskli diye anlarimda. Orta sahadan ne diye barısa osimhene şisirip durduk. Liverpool kadrosu ama topa daha fazla sahip olmamiz gerekiyor bu maçta oyun anlayısımızda diyon maç bası. Ama geleni gideni şisirilen bir oyun izliyoz ilk yarı.
Hiçbir zaman set olmayacak anlamadınız mı? Milletin sövmeyeceğini bilse ortasahada sadece torreira bırakır savunma+hücum olarak ikiye ayrık bir takım yapar. Dünyanın en kolay işi uzun oynamak böyle tembel tdler için

okan buruk gider kalır ben geçiş için uygun bir zamanda olduğumuzu da söylemiştim
burdaki mesele sizin gibilere yedirmemek bu hocadan da bağımsız bir konu
niyetiniz açık ve net belli murat sen mason sergen derdiniz gs mi cidden çocuk mu kandırıyorsunuz
İyi lan beni demedin

1-2 rotasyon bekliyordum ama oyuna sonradan girenler daha iyi durumda mıydı tartışılır. Milli ara belki onları toparlamak için bir fırsat olur. Bu maç özelinde hocayı eleştireceğim bir şey yok. Bireysel oyuncu hataları yaktı bence ilk yarıyı. İkinci yarı geçmişteki hataları tekrarlamaması ile bir kazanımdır gözümde.

Bu gidene kadar yok

Hiçbir zaman set olmayacak anlamadınız mı? Milletin sövmeyeceğini bilse ortasahada sadece torreira bırakır savunma+hücum olarak ikiye ayrık bir takım yapar. Dünyanın en kolay işi uzun oynamak böyle tembel tdler için
Ilk 45 tamamen rezilllik yav olum 2 pas yapmadi lan takım sanki psg ile oynuyoruz lan geleni dik gideni dik. Bunun zaten bizden küçük avrupa takimlarına batırmasıda bundan. Takım sete oturamiyor dikiyoz toplari geçisten gol. Buyuklere yiyor bu taktik topu onlar aldığı için set derdi yoktu mesela liverpoolda vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt