Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaniolo suçlu,oliviera suçlu,köhn suçlu,angelino suçlu,tete suçlu,bakambu suçlu,zaha suçlu,ziyech suçlu,jelert suçlu,frankowski suçlu,batshuayi suçlu,sane suçlu,nelsson suçlu bu kişi sütten çıkmış ak kaşık oluyor madem öyle bu kadar işe yaramaz adamı ben mi transfer ettim
Hepsiyle şampiyon oldu, tutmayan transferleri konuştuğun gibi tutanları konuşalım. Torreirada kim suçlu

1-2 rotasyon bekliyordum ama oyuna sonradan girenler daha iyi durumda mıydı tartışılır. Milli ara belki onları toparlamak için bir fırsat olur. Bu maç özelinde hocayı eleştireceğim bir şey yok. Bireysel oyuncu hataları yaktı bence ilk yarıyı. İkinci yarı geçmişteki hataları tekrarlamaması ile bir kazanımdır gözümde.
Emin değilse ŞLde oynatmadıklarıyla başlayıp temkinli oynasaydı, ikinci yarı gerekirse alıp baskı oyununa dönseydi.

Sahadakilerin enerjisi yok, mal gibi göz göre göre geçişler yedik biri gol oldu diğeri kırmızı kart.

Tjknin bu oyunu oynayacağı baştan belliyken yaptığı aptallık.

10 kişi top yapmaya başladık sonra demekki yapılıyormuş ha on tarafta organize olamıyoruz o baska

Liverpool yendikten sonra futbolcuların maça konsantre olamaması normal. Liverpool da bugün chelseaye yenildi. Biz 10 kişi yenilmedik. Eleştiri yapacan diye kendinizi rezil etmeyin

Ilk 45 tamamen rezilllik yav olum 2 pas yapmadi lan takım sanki psg ile oynuyoruz lan geleni dik gideni dik. Bunun zaten bizden küçük avrupa takimları batırmasıda bundan. Takım sete oturamiyor dikiyoz toplari geçisten gol. Buyuklere yiyor bu taktik topu onlar aldığı için set derdi yoktu mesela liverpoolda.
Apo sanchez ikili geride aralarında 30 m mesafe o ona atıyor o diğerine en son apo marcelo gibi deiblinge başlayıp ya taca ya auta ya da barışa atıyor. Bir tane ortasaha bjklilerin blok arasına girip top alamıyor. İlk 15 dk izlerken delirdim. Gol zaten bağırıyordu ben geliyorum diye.

Liverpool yendikten sonra futbolcuların maça konsantre olamaması normal. Liverpool da bugün chelseaye yenildi. Biz 10 kişi yenilmedik. Eleştiri yapacan diye kendinizi rezil etmeyin
Şu kici kırık Beşiktaş'a puan vermek koyuyor insana. Chelsea PSG yenen bir takim.

Umarım bunlari orda yeneriz

Asıl sen savunucam diye boş argümanlarla gelme, kimsenin kendini rezil ettiği yok.

Rakibin stoper hattı Jurasek Emirhan Djalo Gökhan, şu hat bizde olsa küme düşeriz diye kafa açarsın 200 mesaj

Senin yedek kulüben neredeyse tjknin sahadaki takımından daha iyi, rakip geride beklemeye çıkmış ne konsantrasyonundan bahsediyorsun.

Konsantre olamıyorlarsa olamayanı oynatmayacaksın.

Emin değilse ŞLde oynatmadıklarıyla başlayıp temkinli oynasaydı.

Sahadakilerin enerjisi yok, mal gibi göz göre göre geçişler yedik biri gol oldu diğeri kırmızı kart.

Tjknin bu oyunu oynayacağı baştan belliyken yaptığı aptallık.
Heis Barış ile Sanchez maçın içine zıçtı yav hocayı 1 numaraya yazmam bu maç için birini suçlayacaksam. İkisi de rotasyona girecek topçu değildi bence bu maç. Yedekteki oyuncuları hazırlayamamak bir eksidir. Umarım milli arada toparlar diyecem ama izin show yapacağını düşünüyorum bir yandan. :asd:

Asıl sen savunucam diye boş argümanlarla gelme, kimsenin kendini rezil ettiği yok.

Rakibin stoper hattı Jurasek Emirhan Djalo Gökhan, şu hat bizde olsa küme düşeriz diye kafa açarsın 200 mesaj

Senin yedek kulüben neredeyse tjknin sahadaki takımından daha iyi, rakip geride beklemeye çıkmış ne konsantrasyonundan bahsediyorsun.

Konsantre olamıyorlarsa olamayanı oynatmayacaksın.
Futbolca herkes herkesi yenebiliyor, önemli olan uzun maratonda ne olduğu. 34 maçın 34ünü kazanacak mıyız? Guardiola gelsin kazanamaz. Hoca ligi çok rahat alıyor, avrupada da iyi olursa gayet deriz, üst turlar gelmezse o zaman eleştiri olur. Türkiye liginini okan buruk ezmiş geçmiş neyi anlatıyorsunuz

sen atılınca daha iyi oynadık diye davinsonu kesmezsin umarım

insan yapmaz diyemiyor apo-singo tandemiyle bile çıkar bu maçlara

Heis Barış ile Sanchez maçın içine zıçtı yav hocayı 1 numaraya yazmam bu maç için birini suçlayacaksam. İkisi de rotasyona girecek topçu değildi bence bu maç. Yedekteki oyuncuları hazırlayamamak bir eksidir. Umarım milli arada toparlar diyecem ama izin show yapacağını düşünüyorum bir yandan. :asd:
Doğru hücum etmiyordunki o dakikaya kadar da.

En basiti Kocaelispor’un bunlara karşı kurduğu baskıyı bile kuramadın, kontra yiyeceğin çok belliydi.

Bile bile lades şu maç, puan kaybında oyuncu bazlı bakıyoruz, kazanınca da bireysel oyuncular kazandırıyor, Barış 3 maç aldı, Yunus 2 maç aldı bugün ikisi de kötü oynadı bugün alacak adam çıkmadı deriz o zaman da.

Futbolca herkes herkesi yenebiliyor, önemli olan uzun maratonda ne olduğu. 34 maçın 34ünü kazanacak mıyız? Guardiola gelsin kazanamaz. Hoca ligi çok rahat alıyor, avrupada da iyi olursa gayet deriz, üst turlar gelmezse o zaman eleştiri olur. Türkiye liginini okan buruk ezmiş geçmiş neyi anlatıyorsunuz
Sen ne anlatıyorsun olm

Hikaye anlatma bana. Benim yazdığımla senin yazdıklarının ne alakası var, evindesin rakibin ne oynayacağı belli, ısrarla onların ekmeğine yağ sürece oyunu oynuyorsun sonra da eleştirmeyin diye gelmiş kafa açıyorsun burada.

Sana mı sorucaz kimi eleştirip eleştirmeyeceğimizi, göz göre göre hata yapan adama hata yapmadı diyeceğiz yani yapma ya.

Sen ne anlatıyorsun olm

Hikaye anlatma bana. Benim yazdığımla senin yazdıklarının ne alakası var, evindesin rakibin ne oynayacağı belli, ısrarla onların ekmeğine yağ sürece oyunu oynuyorsun sonra da eleştirmeyin diye gelmiş kafa açıyorsun burada.

Sana mı sorucaz kimi eleştirip eleştirmeyeceğimizi, göz göre göre hata yapan adama hata yapmadı diyeceğiz yani yapma ya.
Ben de diyorum ki hata da yapacak, puan kaybı da yapacak. Bugün bence de rotasyon yapmalıydı. Hocayla ilgili bir tane pozitif yorumun yok, hocanın daha ne yapması lazım ki şurada helal olsun demen için.

Ben de diyorum ki hata da yapacak, puan kaybı da yapacak. Bugün bence de rotasyon yapmalıydı. Hocayla ilgili bir tane pozitif yorumun yok, hocanın daha ne yapması lazım ki şurada helal olsun demen için.
Olm bak yalan söyleyip durma, hele iftira hiç atma seni bir daha uyarmıcam.

Siz Rose diye kafa açarken Okan gelsin diyen de benim, Avrupa’da sıçıp durmasına rağmen iyi hoca bulamazlar diyen de benim, ligde Feneri geçmesi başarı diyen de.

Daha bu konuda kaç tane mesajım var, o yalanlarını yediririm sana.

Göz göre göre bu maçta hata yaptıysa bunu eleştirene gelip de kendinizi rezil etmeyin falan yazamazsın, ok bitti.

Olm bak yalan söyleyip durma, hele iftira hiç atma seni bir daha uyarmıcam.

Siz Rose diye kafa açarken Okan gelsin diyen de benim, Avrupa’da sıçıp durmasına rağmen iyi hoca bulamazlar diyen de benim, ligde Feneri geçmesi başarı diyen de.

Daha bu konuda kaç tane mesajım var, o yalanlarını yediririm sana.

Göz göre göre bu maçta hata yaptıysa bunu eleştirene gelip de kendinizi rezil etmeyin falan yazamazsın, ok bitti.
Ben burada hiçbir zaman rose falan yazmadım, avrupada sıçtığı doğru inş orayı da düzeltecek

Doğru hücum etmiyordunki o dakikaya kadar da.

En basiti Kocaelispor’un bunlara karşı kurduğu baskıyı bile kuramadın, kontra yiyeceğin çok belliydi.

Bile bile lades şu maç, puan kaybında oyuncu bazlı bakıyoruz, kazanınca da bireysel oyuncular kazandırıyor, Barış 3 maç aldı, Yunus 2 maç aldı bugün ikisi de kötü oynadı bugün alacak adam çıkmadı deriz o zaman da.
Puan kayıplarında ağırlıklı olarak hocaya suç bulurum ama bu maç özelinde böyle düşünmüyorum. Dolaylı olarak suçludur elbet ama direkt ona yazmıyorum. Aynı bireysel hatalardan yine aynı durumlara düşebilirdik. Belki de ben yanlış düşünüyorum. Maçın kalanında panik yapmamasının, saçma değişikliklerle maçı kaybetmemiş olmasının pozitif etkisi de olabilir bilmiyorum. İçine düştüğümüz saçmalıktan bir şekilde çıktık bu kez. Milli ara dönüşü asıl test olacak hoca için.

Puan kayıplarında ağırlıklı olarak hocaya suç bulurum ama bu maç özelinde böyle düşünmüyorum. Dolaylı olarak suçludur elbet ama direkt ona yazmıyorum. Aynı bireysel hatalardan yine aynı durumlara düşebilirdik. Belki de ben yanlış düşünüyorum. Maçın kalanında panik yapmamasının, saçma değişikliklerle maçı kaybetmemiş olmasının pozitif etkisi de olabilir bilmiyorum. İçine düştüğümüz saçmalıktan bir şekilde çıktık bu kez. Milli ara dönüşü asıl test olacak hoca için.
Yunus yerine Sane

İlkay yerine ya da Lemina yerine Sara

Solda Eren

Barış yerine belki Sallai çünkü Liv maçında çok yorulmuştu.

Böyle çıkıp ilk yarı oyunu tutsak böyle olmazdı, adamlara gelin bize kontra yapın oyunuyla çıktık, pozisyon da üretemedik bu süreçte.

Bodo da aynı topu oynayacak mesela umarım orada da aynı hataya düşmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt