Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tarihin en iyi transfer dönemi dedin 1 maçta elinde stoper kalmadı her tarafın skandal

Liverpool senin şampiyonlar ligi rakibin ve premier lig şampiyonu ve lideri. Bugün yenildiler, biz 10 kişi kaldık mağlup durumdan geri döndük. Bunlar uzun maratonda gayet olağan skorlar.
Anladım dediğinide orada zayıflık gösterdiğinde cezayı kesiyorlar burasıda süper lig sende beni anlayabilirsin diye düşünüyorum. Türkiye liginin sportif bir gerçekliği yok. Burada istediğin kadar random at yani bişey olmuyor.

Anladım dediğinide orada zayıflık gösterdiğinde cezayı kesiyorlar burasıda süper lig sende beni anlayabilirsin diye düşünüyorum. Türkiye liginin sportif bir gerçekliği yok. Burada istediğin kadar random at yani bişey olmuyor.
Bana koçbahçeli td ağzı ile konuşma lütfen. Öyle yapacaksan antu orada. Bu ligin 66 yıldır ne gerçekliği varsa bugün de o var. Okan buruk şampiyon olunca gerçekliği kalmadı ne hikmetse.
Ha Avrupa konusunda istediğini yazabilirsin, orası okan hocanın zayıf karnı ben de yazıyorum ama umarım ki liverpool maçıyla beraber savunmanın önemini anlamış ve yeni bir başlangıç yapmış oluruz

Rotasyon yapabilecek kadromuz var

Bugun icin tek elestirilecek konu rotasyon meselesi

Bizim gecen sezon avrupa da basarisiz olma sebebimiz kadromuzun dar olmasiydi,aralik ayindan itibaren düsüse gectik tam kadro oldugumuz kiev macinda bile üst üstte mac oynamaktan yorgun düstük ve maci tamamlayamadik

Bu sezon daha genis bir kadromuz var,liverpool macina kadar bu genis kadro’yu kullandi hoca hatta en son alanya macinda rotasyon yapmisti liverpool maci icin

Liverpool gibi inanilmaz bir efor sart ettigimiz mactan sonra rotasyon kesinlikle olmaliydi

Oyuncular kendilerini iyi hissetmis olabilir öyle dedi hoca mac önü ama mac basladiginda fiziksel olarak belki hazir olursun ama zihin olarak macta olmadiginda baris ve sanchez’in yaptigi gibi basit hatalar yapilir

Bu tamamen yorgunlukla alakali bir durum

Rotasyon olmadan avrupa ve ligi beraber basarili sekilde götürmek imkansiz

Karşıdaki Rakibin durumu oyun anlayışı oyunumuzu belirliyor.
Sahadaki oyuncularda kafasına göre yetenekleri doğrultusunda oynuyor.
Oynanan oyunu geçtim.
En baştan temeli hatalı yaparsan işler düzelmez.
Sene başında yaptığı planlamanın ve yapılmayan transferlerin sıkıntısını yaşıyoruz.
Birde üstüne kapanan takımlara karşı oynanan oyunu hala geliştiremedi.
Artık söylenecek söz kalmadı.
Bin defa söyledik bu takım sezonun yüzde seksenini kapalı savunmalara karşı oynuyor.Buna göre transfer yapın.Barış ve yunusa mahkum etmeyin bu takımı.Ama bunu düşünseler bu seferde aldıkları oyuncularda tutturamıyorlar.Sara ve sane gibi adamları alıyorlar.

Bana koçbahçeli td ağzı ile konuşma lütfen. Öyle yapacaksan antu orada. Bu ligin 66 yıldır ne gerçekliği varsa bugün de o var. Okan buruk şampiyon olunca gerçekliği kalmadı ne hikmetse.
Ha Avrupa konusunda istediğini yazabilirsin, orası okan hocanın zayıf karnı ben de yazıyorum ama umarım ki liverpool maçıyla beraber savunmanın önemini anlamış ve yeni bir başlangıç yapmış oluruz
Googleda yanlış arama yapmışım renkdaş antuya gidiyorum doğru yolu gösterdiğin için teşekkür ederim :dddddd

Yunus yerine Sane

İlkay yerine ya da Lemina yerine Sara

Solda Eren

Barış yerine belki Sallai çünkü Liv maçında ço çk yorulmuştu.

Böyle çıkıp ilk yarı oyunu tutsak böyle olmazdı, adamlara gelin bize kontra yapın oyunuyla çıktık, pozisyon da üretemedik bu süreçte.

Bodo da aynı topu oynayacak mesela umarım orada da aynı hataya düşmez.
Anlıyorum da Sane ve Sara mevcut halleriyle ne kadar verimli olacaktı, derdim o. Sane'nin, Sara'nın kaptırdığı toplarla yine yiyebilirdik geçişi. Belki de çıkıp maçı alacaklardı ama ne desem hikaye maç bittikten sonra. 11v11 oyun eleştirisine katılırım, bek arkasına gereksiz fazla uzun vurup durduk ilk yarım saat. Öyle bir plan yaptıysa bile hem tutmadı hem oyuncuları gereksiz yordu, hatta Singo sakatlandı. 10 kişi kaldıktan sonra daha doğru oynadık diyebilirim.

Yahu hala rotasyon diyorlar kafayı yersin.rotasyon olsada bundan farklı olmazdı.İddaa ediyorum daha kötü olurdu.Ulan gördük sara ve sane denen yetersizleri.Birisi kağnı gibi birisi top kaybı ve pas hatası makinesi gibi.

Abi yeter arkadaş sokucam yorgunluğuna 4,5 gün geçmiş abi.Ne yorgunluğu.Gitmeyelim abi avrupaya falan o zaman.Neden bu kadar para harcanıyor.
Ulan bu ttakım uefayı alırken daha sıkı takvimde maç yapıyordu.Deli gibi koşuyorlardı.Presin kralını yapıp deli gibi top oynuyorlardı.

Bu gerçeği kabul edelim.Yok rotasyon yok yorgunluk falan faso fiso.Bu takımın oyunu düzelmez.bu hocayla düzelmez.Ulan bin tane maç oldu böyle bin tane.Hala rotasyon diyoruz.

Çok ama çok dikkat etmesi gereken bir husus var bundan geçen yıl ders almış olması lazımdı. 13-14 oyuncu ile Aralık-Ocak aylarında yine iflas ederiz.
Sara, Sane, Kutucu, Kaan Ayhan, Berkan Kutlu gibi adamlara bir şekilde süre vermeli ve fayda almalı yoksa yine aynı durumu yaşarız. Eldeki malzeme bu ve güvendi yani oynatabileceğini düşündü o zaman oynatmak zorundasın, güvenmek zorundasın. Diğer türlü var ile yok arasında farkları kalmıyor ve her maça 13-14 kişi gidelim o zaman boşuna 20-21 kişi gitmenin anlamı yok.

değişikliklerin gecikmesi dışında 1 şey demem

set hücumu, rakibi düzenli olarak boğma vs. şeyler için daha süre var

İlkay hocadan destek alıp oturtabilir onları 4. senenin sonuna doğru

ilkay hocam iki maçdır futbol dersi veriyor

kırmızıdan sonra nasıl tdlik yaptı tüm takıma 😂

ben hayatımda bu kadar bariz birşey görmedim ya

torreiraya sen çık ileri ben 6 oynayacağım diyip takıma hocalık yaptı resmen

o kesinlikle burukun taktiği değildi 😂

ilkay olduğu için ortasahadan adam alıp hucumcuda koyamadı!

resmen ezdi

kimse bana diyemez okan buruk yapmazsı diye

ne zaman geriye düşsek her maç yaptı bugüne kadar!

ayriyeten ilkay oyuncu değişikliğinde direktif vermediği için oyuncuda değiştiremedi 😂

lpool maçını saymıyorum tam bir ilkay hocamın maçıydı o nasıl taktik nasıl tüm takımı hizada tuttu öyle

avatarımı takım elbiseli ilkay hocamın resmini koyacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt