Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.697
- 7.333
- 1.843
tarihin en iyi transfer dönemi dedin 1 maçta elinde stoper kalmadı her tarafın skandal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anladım dediğinide orada zayıflık gösterdiğinde cezayı kesiyorlar burasıda süper lig sende beni anlayabilirsin diye düşünüyorum. Türkiye liginin sportif bir gerçekliği yok. Burada istediğin kadar random at yani bişey olmuyor.Liverpool senin şampiyonlar ligi rakibin ve premier lig şampiyonu ve lideri. Bugün yenildiler, biz 10 kişi kaldık mağlup durumdan geri döndük. Bunlar uzun maratonda gayet olağan skorlar.
Bana koçbahçeli td ağzı ile konuşma lütfen. Öyle yapacaksan antu orada. Bu ligin 66 yıldır ne gerçekliği varsa bugün de o var. Okan buruk şampiyon olunca gerçekliği kalmadı ne hikmetse.Anladım dediğinide orada zayıflık gösterdiğinde cezayı kesiyorlar burasıda süper lig sende beni anlayabilirsin diye düşünüyorum. Türkiye liginin sportif bir gerçekliği yok. Burada istediğin kadar random at yani bişey olmuyor.
Googleda yanlış arama yapmışım renkdaş antuya gidiyorum doğru yolu gösterdiğin için teşekkür ederim :ddddddBana koçbahçeli td ağzı ile konuşma lütfen. Öyle yapacaksan antu orada. Bu ligin 66 yıldır ne gerçekliği varsa bugün de o var. Okan buruk şampiyon olunca gerçekliği kalmadı ne hikmetse.
Ha Avrupa konusunda istediğini yazabilirsin, orası okan hocanın zayıf karnı ben de yazıyorum ama umarım ki liverpool maçıyla beraber savunmanın önemini anlamış ve yeni bir başlangıç yapmış oluruz
Anlıyorum da Sane ve Sara mevcut halleriyle ne kadar verimli olacaktı, derdim o. Sane'nin, Sara'nın kaptırdığı toplarla yine yiyebilirdik geçişi. Belki de çıkıp maçı alacaklardı ama ne desem hikaye maç bittikten sonra. 11v11 oyun eleştirisine katılırım, bek arkasına gereksiz fazla uzun vurup durduk ilk yarım saat. Öyle bir plan yaptıysa bile hem tutmadı hem oyuncuları gereksiz yordu, hatta Singo sakatlandı. 10 kişi kaldıktan sonra daha doğru oynadık diyebilirim.Yunus yerine Sane
İlkay yerine ya da Lemina yerine Sara
Solda Eren
Barış yerine belki Sallai çünkü Liv maçında ço çk yorulmuştu.
Böyle çıkıp ilk yarı oyunu tutsak böyle olmazdı, adamlara gelin bize kontra yapın oyunuyla çıktık, pozisyon da üretemedik bu süreçte.
Bodo da aynı topu oynayacak mesela umarım orada da aynı hataya düşmez.
Link atabilirim jesuscular var senin gibiGoogleda yanlış arama yapmışım renkdaş antuya gidiyorum doğru yolu gösterdiğin için teşekkür ederim :dddddd
@Okan Mason nirdesiiiiiiiiiiiiiiiiin. hocamı yiyecekler
Hoca degil diyoruz inanan yok. Orta sahaya alerjisi var adamin.Son gün ilkayı almasak ayvayı yermişiz. Devre arasinda lemina, yazin ilkay. Şansa yaşıyoruz.
değişikliklerin gecikmesi dışında 1 şey demem
set hücumu, rakibi düzenli olarak boğma vs. şeyler için daha süre var
İlkay hocadan destek alıp oturtabilir onları 4. senenin sonuna doğru
+ son gün aldığımız ilkayIstemedigi, hor gordugu Lemina'nin her mac arkasini kurtariyor.