Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tdmiz ilkay gündoğan zaten

ilkay hocam iki maçdır futbol dersi veriyor

kırmızıdan sonra nasıl tdlik yaptı tüm takıma 😂

ben hayatımda bu kadar bariz birşey görmedim ya

torreiraya sen çık ileri ben 6 oynayacağım diyip takıma hocalık yaptı resmen

o kesinlikle burukun taktiği değildi 😂

ilkay olduğu için ortasahadan adam alıp hucumcuda koyamadı!

resmen ezdi

kimse bana diyemez okan buruk yapmazsı diye

ne zaman geriye düşsek her maç yaptı bugüne kadar!

ayriyeten ilkay oyuncu değişikliğinde direktif vermediği için oyuncuda değiştiremedi 😂

lpool maçını saymıyorum tam bir ilkay hocamın maçıydı o nasıl taktik nasıl tüm takımı hizada tuttu öyle

avatarımı takım elbiseli ilkay hocamın resmini koyacağım

Görüyorum ki Serdar Ali gibiler ile aynı cümleleri kuruyorsun.

2 hafta evvel de Ümit Ozat'in kurduğu cümlelerin birebir aynısını yazıyorsun demiştim yok hiç izlemem Fenerlileri demiştin bana.

Hayat tesadüflerle dolu galiba.

Basarili falan olursa hem ligde hem de avrupa da simdiden yeni bahaneler hazirlanmis

Ilkay yönetiyormus takimi teknik taktik isleri

Taraftarin isi destek olmak,riekerink ve torrent gibi hocalik deneyimi olmayanlari bile ben sahsen destekledim göreve geldiklerinde cünkü taraftarin isi bu

Basarisiz olduklarinda ise zaten yollandilar dogal olarak

Okan buruk ilk gün den bu yana taraftar destegi olmadan taraftarin baskilari altinda ilerliyor

Ve belli ki bu böyle devam edecek

Liverpool galibiyeti nedeniyle eleştirmeme kararı aldım. CL son 24 e kalamazsak eleştiriye başlayacağım.

kırmızı kart sonrası ilkayı oraya gönderen okan buruktur yav eminim buna

ilkay öyle kafasına göre iş yapacak adam değil bir kere

saç denen tilki yine zırvalamış

kırmızı kart sonrası ilkayı oraya gönderen okan buruktur yav eminim buna

ilkay öyle kafasına göre iş yapacak adam değil bir kere

saç denen tilki yine zırvalamış
Yav bu heriflerin işi gücü nifak zaten. O yüzden bu maç hocaya yüklenme taraftarı değilim hiç. Baktılar Okan Buruk bu kez dağılmadı, hepsi bu tip bahanelere başladı.

aksine geçen senelerde yaptığı hatayı yapmayan bir okan hoca gördük

başka zaman olsa dünkü maç 1-0 geri düşüp bi de kırmızı kart gördüğümüzde maçı genelde 3-0 4-0 kaybederdik

dün 1-1 yaptık ve 2 için haldur huldur saldırmadık

orta saha çıkartıp İcardi'yi de almadık

bu maç en kötü ihtimalle 1-1 bitsin dedi ve en iyisini yaptık

millet çatır çutur puan kaybederken 7'7de yaptık 8. maçta şu şartlarda 1 puanı aldık

gayet iyi gidiyoruz, oyna devam

Illa birine sövülecekse oda hakkimizi savunamiyan yönetimdir
sövmek filan değil derdim. yerinde edilen küfür paragraflarca yazılan yazıdan daha güzeldir. Öyle bir durum ki nedire bakmadan kendi sanal alemlerinde uydurdukları şeyler ile gelip nefret kusuyorlar.
De ki rotasyon yapmadı içine sıçtı maçın kabul
İleride topu etkili kullanamıyoruz kabul ya da Okan oyuncuları maça konsantre edememiş yapacağı işe tüküreyim bu da kabul.
Eleman geliyor hebölö höbölö Okan bjk ye domalıyor, hebölö höbölö Okan evlat savunuyor.

Eveeet, gedik zurnanın zırt dediği yere. Elinde Singo yok, Davinson yok. Kimi oynayacaksın? Hata kaza Lemina veya Torrei’ya bir şey olsa onlar ayarında adamın da yok. Kadromuz her mevkisinden alternatif saçıyor ya hani.

Son okuduklarıma göre o kadar para harcamanın tek amacı liverpool yenmekmis ve anladığım kadarıyla liverpoolu yenen direkt son 16ya kaliyor clde diğer maçlara bakılmadan.Hayirlisi olsun bodo,usg maçları falan önemsiz liverpool yendik biz çünkü

okuduğunu oturma organından anlayan birisi

sövmek filan değil derdim. yerinde edilen küfür paragraflarca yazılan yazıdan daha güzeldir. Öyle bir durum ki nedire bakmadan kendi sanal alemlerinde uydurdukları şeyler ile gelip nefret kusuyorlar.
De ki rotasyon yapmadı içine sıçtı maçın kabul
İleride topu etkili kullanamıyoruz kabul ya da Okan oyuncuları maça konsantre edememiş yapacağı işe tüküreyim bu da kabul.
Eleman geliyor hebölö höbölö Okan bjk ye domalıyor, hebölö höbölö Okan evlat savunuyor.
Aga hic bosa kafa yorma o tipler icin
Engelle gec

Görüyorum ki Serdar Ali gibiler ile aynı cümleleri kuruyorsun.

2 hafta evvel de Ümit Ozat'in kurduğu cümlelerin birebir aynısını yazıyorsun demiştim yok hiç izlemem Fenerlileri demiştin bana.

Hayat tesadüflerle dolu galiba.

demek ki futbola aynı bakıyoruz saçla

ben bu şerefsizleri izleyip para kazandırmam

haluku bile izlemiyorum artık o yanında ki fbli itin twitinden sonra

FM mi burası FIFA mı burası, gerçi FIFA değil FC artık,
kendinize gelin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt