- 27 Ocak 2010
- 138.969
- 105.194
- 5.648
yok oraya leminayı falan çeker o da olmadı osimhen'i koyar.Davinson ve simba yokken gene de Ardayı oynatmaz di mi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok oraya leminayı falan çeker o da olmadı osimhen'i koyar.Davinson ve simba yokken gene de Ardayı oynatmaz di mi.
tdmiz ilkay gündoğan zaten
ilkay hocam iki maçdır futbol dersi veriyor
kırmızıdan sonra nasıl tdlik yaptı tüm takıma
ben hayatımda bu kadar bariz birşey görmedim ya
torreiraya sen çık ileri ben 6 oynayacağım diyip takıma hocalık yaptı resmen
o kesinlikle burukun taktiği değildi
ilkay olduğu için ortasahadan adam alıp hucumcuda koyamadı!
resmen ezdi
kimse bana diyemez okan buruk yapmazsı diye
ne zaman geriye düşsek her maç yaptı bugüne kadar!
ayriyeten ilkay oyuncu değişikliğinde direktif vermediği için oyuncuda değiştiremedi
lpool maçını saymıyorum tam bir ilkay hocamın maçıydı o nasıl taktik nasıl tüm takımı hizada tuttu öyle
avatarımı takım elbiseli ilkay hocamın resmini koyacağım
Yav bu heriflerin işi gücü nifak zaten. O yüzden bu maç hocaya yüklenme taraftarı değilim hiç. Baktılar Okan Buruk bu kez dağılmadı, hepsi bu tip bahanelere başladı.kırmızı kart sonrası ilkayı oraya gönderen okan buruktur yav eminim buna
ilkay öyle kafasına göre iş yapacak adam değil bir kere
saç denen tilki yine zırvalamış
Illa birine sövülecekse oda hakkimizi savunamiyan yönetimdirSalak salak nefret kusmalar yüzünden asıl eleştirilmesi gerekenler cılız sesler olarak kalıyor.
sövmek filan değil derdim. yerinde edilen küfür paragraflarca yazılan yazıdan daha güzeldir. Öyle bir durum ki nedire bakmadan kendi sanal alemlerinde uydurdukları şeyler ile gelip nefret kusuyorlar.Illa birine sövülecekse oda hakkimizi savunamiyan yönetimdir
Aga hic bosa kafa yorma o tipler icinsövmek filan değil derdim. yerinde edilen küfür paragraflarca yazılan yazıdan daha güzeldir. Öyle bir durum ki nedire bakmadan kendi sanal alemlerinde uydurdukları şeyler ile gelip nefret kusuyorlar.
De ki rotasyon yapmadı içine sıçtı maçın kabul
İleride topu etkili kullanamıyoruz kabul ya da Okan oyuncuları maça konsantre edememiş yapacağı işe tüküreyim bu da kabul.
Eleman geliyor hebölö höbölö Okan bjk ye domalıyor, hebölö höbölö Okan evlat savunuyor.
Görüyorum ki Serdar Ali gibiler ile aynı cümleleri kuruyorsun.
2 hafta evvel de Ümit Ozat'in kurduğu cümlelerin birebir aynısını yazıyorsun demiştim yok hiç izlemem Fenerlileri demiştin bana.
Hayat tesadüflerle dolu galiba.