Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim okan gidince ardanın gelme ve başarılı olmaya devam etme ihtimali varsa okan giderse 13. oluruz lafını desteklercesine konuşman mantıklı mı onu söyle, biz falan diye de yanına adam çekmeye çalışma
Tamam ben diyim. Ben okan buruk giderse arda gelirse yine makul olur ama henüz arda turan tecrübeli değil. Yukarıda yazdığım gibi yabancı hoca “italyan, alman” vs diye bize çaktıkları biri gelince olacak olan senaryoyu yazdım

Tamam ben diyim. Ben okan buruk giderse arda gelirse yine makul olur ama henüz arda turan tecrübeli değil. Yukarıda yazdığım gibi yabancı hoca “italyan, alman” vs diye bize çaktıkları biri gelince olacak olan senaryoyu yazdım

Getirdiğin adama bağlı o, ülkeyi bilmeyen bi yabancıda başarısız olma riskin daha fazla ama bu kadro da 1 seneyle dağılacak ve sonra yeterli yatırım yapılmadı diye ilk 5 dışında kalıcak bi kadro değil. Lig için bence de okan ideal ama başkası gelir de 8lik adam 6 olur sonra ilk 5 dışında kalırız bilim kurgu senaryosuna daha yakın.

Alınanların çoğu kötü oyuncu fenerden bjktan farksız. Rashica iyi oyuncu mu? Bjklılae günde 3 vakit sövüyorlar, bizde nasıl çok iyiydi?
Rashiscayı bende beğenmiyordum barış onun kadar oynar diyordum. Olduda. Takım tümüyle değişti iyi oyuncular geldi. Benim sorunum rakibe önlem almalı. Rafa silva hep aynı şeyleri yapıyor bizde yiyoruz. Ha sanchez hocadan daha suçlu. Liverpool maçında bunu yaptı. Ha ilk golü biz yesek zor dönerdi maç ama iyi bir savunma oyunuydu. Bu takım hızlı kontra yapabilmeli. Pas yapabilmeli. 11 kişi yapamadığımız pası 10 kişi gol atana kadar yaptık. Demekki yapabiliyor musuz.

Devre arası umarım bu takımı doğru transferler yapılır kadromuz geniş denmez.

4 tane yabancı hakkımız var Yusuf'u saymıyorum neden takımda onuda bilmiyorum

Tahmin edin bakalım bizim için de bu kadroyu herkes şampiyon yapar diyenler kimler

samsun fb maçı sonrası dünkü maç için bir kez daha eleştiresim geldi izninizle

niye küçümsedin derbiyi sn buruk
kolayca 3 puan alabileceğimiz bir iç saha derbisine neden 10 kişiyle 1 puan almamız iyi demek zorunda kaldık
geçiş hücumları yapacaklarını biliyorduk demene rağmen neden buna çanak tutan bir oyun sergiledik
neden o kadar zor ve yorucu bir maçın üstüne aynı 11 ile çıktın, hadi yorgunluğu hissetmedin hiç mi oyuncuların konsantrasyon eksikliğini göremedin

8 puan farkı koyup milli araya girecektik ne güzel ama yine bir jk maçında sınıfta kalan bir td performansı izledik

Fenerin bireysel olarak hemen hemen hiçbir oyuncusunu alıp bizim 11e koymazsınız dolayısıyla iyi kadro kriteri bizsek iyi kadroları yok.

Hatta ötesine gideyim o maliyete net kötü kadroları var, bir tane game changer denilecek topçuları yok, belki Asensio olur onu da 6-8 falan kullanıyorlar, herifin alameti hayvan gibi şutları ve bitiriciliği zaten.

Şu takıma 2 tane orta saha aldırmayacaksan bırak hocam sal bizi devre arası hemen. Takımı ayakta tutan 3lü kim bi sorgula bakalım. Lemina ilkay ve torreiranin yedekleri berkan ve sara. Devre arası iyi düşün git maestro mu aldırıyon kimi aldırıyorsun oraya en az 1 topçu daha lazım.
Sol stoper ve sprinter siyahi sol kanat ve hatta 1 tane de sağ stoper daha lazım bu takıma. Oynatmak istediğin sistemi biliyoruz yapacağını da biliyoruz ancak kadronun bazı bölgeleri zayıf abi zayıf.

Besiktas + Fener bir ortak kadro kursa yine bizle bas edemiyecegi ligde lüften artik adam gibi futbol oynat, Samsunu görüyorum Göztepeyi görüyorum, biz neden böyle oynamiyoruz diyorum. Adamlarin elinde iyi bir kadro olsa heralde Sampiyonluk icin oynarlardi.

Cumartesi akşamı, cinlerimi öyle bir tepeme çıkardın ki hoca senin yüzünden ceza yedim.

Yahu 3 gün övdük 4. gün yine sıvadın. Liverpool maçında ilk 11 oynayanlar dışında bir tek Sallai vardır formda olan. Aynı 11 ile çıkmana bir şey demiyorum. Ama takım yorgun. Çok büyük efor sarf ettiğin bir maçtan çıkmışsın. Maça sakin başla işte dengeli başla. Hurra saldıracağım hemen gol bulacağım deme. Avrupa maçı gibi dengeli oyna. Yahu Sergen'e sorsalar Galatasaray oyuna nasıl başlasın deseler böyle başlasın derdi. Adamın elindeki kadro ile oynayabileceği tek bir oyun var; Geçiş kovalamak, kontra kovalamak. Yapabileceği başka hiçbir şey yok. Ve sen bunun önlemini almadan oyuna başlıyorsun. Geçişten golü yiyorsun bir de üstüne 10 kişi kalıyorsun. Yetmiyor bir de en iyi oyuncularından birini sakat veriyorsun. Yahu sakin ol işte sakin oyna. Takımını bu şekilde hazırla. Liverpool maçı üstüne bu maçı da aynı şekilde dengeli, soğukkanlı, sakin ve minimum riskle oynasan sana kim ne diyebilir? Hiç şüphem yok maçı da alırdık. Bjk'de de bir şey yok çünkü.

Hele ki Samsun - Fb maçından sonra normalde bu kadar üzülmem ama net olarak ligi daha Ekim ayından en azından psikolojik olarak kırabileceğimiz bir maçtı. Bu kadar inişli çıkışlı hocalık olmaz, ben artık tahammül etmek de güçlük çekiyorum. 3 lig şampiyonluğu ve 5. yıldız için teşekkür ediyorum ama bu sadece sana yazmaz hoca. Rakiplerin çok kötü yönetiliyor ve en iyi kadrolar da sende oldu. Sana yazdığı kadar bunlara da yazar şampiyonluklar. Ha ama alenen şampiyon yapılmaya çalışılan bir gözü dönmüş oligarka rağmen aldın bu şampiyonlukları. Her şeye rağmen kıymetli buluyorum.

Milli arada hocamdan yeni bi canlı yayın performansı bekliyorum. Spekülasyonları yanıtlayacağı bi program iyi gider.

Yöneticilerden çıkıp konuşacak kimse yok nasılsa.

Cumartesi akşamı, cinlerimi öyle bir tepeme çıkardın ki hoca senin yüzünden ceza yedim.

Yahu 3 gün övdük 4. gün yine sıvadın. Liverpool maçında ilk 11 oynayanlar dışında bir tek Sallai vardır formda olan. Aynı 11 ile çıkmana bir şey demiyorum. Ama takım yorgun. Çok büyük efor sarf ettiğin bir maçtan çıkmışsın. Maça sakin başla işte dengeli başla. Hurra saldıracağım hemen gol bulacağım deme. Avrupa maçı gibi dengeli oyna. Yahu Sergen'e sorsalar Galatasaray oyuna nasıl başlasın deseler böyle başlasın derdi. Adamın elindeki kadro ile oynayabileceği tek bir oyun var; Geçiş kovalamak, kontra kovalamak. Yapabileceği başka hiçbir şey yok. Ve sen bunun önlemini almadan oyuna başlıyorsun. Geçişten golü yiyorsun bir de üstüne 10 kişi kalıyorsun. Yetmiyor bir de en iyi oyuncularından birini sakat veriyorsun. Yahu sakin ol işte sakin oyna. Takımını bu şekilde hazırla. Liverpool maçı üstüne bu maçı da aynı şekilde dengeli, soğukkanlı, sakin ve minimum riskle oynasan sana kim ne diyebilir? Hiç şüphem yok maçı da alırdık. Bjk'de de bir şey yok çünkü.

Hele ki Samsun - Fb maçından sonra normalde bu kadar üzülmem ama net olarak ligi daha Ekim ayından en azından psikolojik olarak kırabileceğimiz bir maçtı. Bu kadar inişli çıkışlı hocalık olmaz, ben artık tahammül etmek de güçlük çekiyorum. 3 lig şampiyonluğu ve 5. yıldız için teşekkür ediyorum ama bu sadece sana yazmaz hoca. Rakiplerin çok kötü yönetiliyor ve en iyi kadrolar da sende oldu. Sana yazdığı kadar bunlara da yazar şampiyonluklar. Ha ama alenen şampiyon yapılmaya çalışılan bir gözü dönmüş oligarka rağmen aldın bu şampiyonlukları. Her şeye rağmen kıymetli buluyorum.

ilkay da ayni seyi söyledi mac sonu: cok aceleci oynadik.
Sanki ne gerek varsa.

Avantajli taraf bizdik. Sakince oyna, sen öyle ya da böyle golünü atarsin. Sanchez ve Apo yine ortasaha cizgisine kadar geldiler, maceralara falan ciktilar. Hayret bisey yav.

Bodo/glimt maci beni fena endiselendiriyor simdi.

Teknik direktörlüğünde sıkıntı yok harika bi hoca. Rakiplerde mesela fb nin okan gibi bi hocası olsa 2 şampiyonluk alsa peygamber ilan ederlerdi. Sadece kör gibi eksikleri görmüyor bazen akıl tutulması mi yaşıyor anlamıyorum. Sol stoper, sprinter siyahi kanat ve orta sahada yırtıcı genc bi ön libero eksikliği olduğunu 10 yaşındaki kardeşim bile görüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt