Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye body shaming yapıyorsun ayrıca herifin ne yanlışını gördün tonton tatlı bi herif hasan bey
Body shaming mi haşa, adı hasansa hasan deriz.
Lakin Galatasaray hocası rütbe ve mevkisini bilecek, girip çıktığı yerlere dikkat edecek, benim düğünüme dahi gelse aynı şeyi söylerim

Ha @Recep Buruk'un düğününe gidebilir, akrabası sonuçta

Acaba Okan hocalık konusunda Emre'den görüş alıyor mudur ? Ve aldığı görüşlerin tam tersini uygulayıp başarılı olabilir mi :asd:
22745.webp

Body shaming mi haşa, adı hasansa hasan deriz.
Lakin Galatasaray hocası rütbe ve mevkisini bilecek, girip çıktığı yerlere dikkat edecek, benim düğünüme dahi gelse aynı şeyi söylerim

Ha @Recep Buruk'un düğününe gidebilir, akrabası sonuçta
Okan buruğu bosver sabancilar gitmiş adamin dugune ne alaka anlamadim.

herkesin her hocadan Fatih terim beklentisi de saçma
Herkes terim olmak zorunda değil bunu da anlayın

Okan Buruk: "Şampiyonlar Ligi'nde çok kaliteli kadro kurmanız gerekiyor. Bu önemli kadro da rekabet getiriyor. Daha çok rotasyon yapmanız gerekiyor. Bazen en hazır 11 değil, sonraki maçı da düşünerek bazı değişikliklere gitmeniz gerekiyor, oyuncuları motive edip hazır durumda tutmanız gerekiyor.

Ligle beraber Şampiyonlar Ligi oynamak gerçekten zordur. Bunu yaşayan takımlar hep zorlanmıştır. Şampiyonlar Ligi öncesi ve sonrası maçlar çok daha tehlikeli oluyor. Burada doğru şekilde oyuncuları hazırlamak gerekiyor."

Okan Buruk: "Bu sene 120. yıla yakışır şekilde formamızı temsil etmek istiyoruz. Türk futbolunun da önemli başarılara ihtiyacı var. Hepimizin daha fazlasını yapması gerekir. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde ufak detaylar belirleyici. Hep mükemmel olmalısınız. Liverpool maçında da bunu gördük."

İbrahim Seten: "Okan Buruk'un hedefi, Fatih Terim'in 5 şampiyonluk rekorunu kırmak."

Okan Buruk: Icardi kazandığımız ilk iki şampiyonlukta en büyük rollerden biriydi. 2022 geldim, Galatasaray'ın en mutsuz olduğu yaz o yaz diyebilirim. Yeniden bir camiayı şampiyonluğa inandırmak kolay değil. Burada Icardi geldiğinden itibaren önemli rol aldı. Icardi birçok insanı Galatasaraylı yaptı.

Okan Buruk: "Galatasaray'da 1 maç kaybetmek, diğer takımlarda 3-4 maç kaybetmek gibi oluyor."

Okan Buruk: "Hep başarılı olduğunuz zaman bazen 'Neden başarılı oluyor' diye düşmanınız çoğalıyor."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt