Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.685
- 21.760
- 2.783
Okan Buruk biraz yumuşak biri, kimseye hayır diyebileceğini sanmam. Acunla her şeye rağmen dostsa ve olumlu bir söylemi olursa o zaman tepkiyi hakeder.Aynı kareye de tesadüfen mi girmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan Buruk biraz yumuşak biri, kimseye hayır diyebileceğini sanmam. Acunla her şeye rağmen dostsa ve olumlu bir söylemi olursa o zaman tepkiyi hakeder.Aynı kareye de tesadüfen mi girmiş
Çeyrek takıyorlarÜnlüler düğüne gidince ne takıyor mesela şimdi çeyrek taksan o kadar paran var bunu mu taktın derler tam taksan fazla kaçar gibi.
Niye body shaming yapıyorsun ayrıca herifin ne yanlışını gördün tonton tatlı bi herif hasan beyUle bi de bu dombilinin düğününe mi katılmışlar, kaşık havası oynasalardı bi de
Yakışmadı
Yakıştıramadım
Biraz kendini ağırdan sat be adam
Body shaming mi haşa, adı hasansa hasan deriz.Niye body shaming yapıyorsun ayrıca herifin ne yanlışını gördün tonton tatlı bi herif hasan bey
Acaba Okan hocalık konusunda Emre'den görüş alıyor mudur ? Ve aldığı görüşlerin tam tersini uygulayıp başarılı olabilir mi![]()
Okan buruğu bosver sabancilar gitmiş adamin dugune ne alaka anlamadim.Body shaming mi haşa, adı hasansa hasan deriz.
Lakin Galatasaray hocası rütbe ve mevkisini bilecek, girip çıktığı yerlere dikkat edecek, benim düğünüme dahi gelse aynı şeyi söylerim
Ha @Recep Buruk'un düğününe gidebilir, akrabası sonuçta
Okan buruğu bosver sabancilar gitmiş adamin dugune ne alaka anlamadim.
Futbol bilmez, öğrenmeyi bilmez, öğretmeyi bilmez, bir tek çalım bilir çalımı da ağzıyla yapar diyordun?herkesin her hocadan Fatih terim beklentisi de saçma
Herkes terim olmak zorunda değil bunu da anlayın
Fıfa Terim olmayı yasakladı zaten.herkesin her hocadan Fatih terim beklentisi de saçma
Herkes terim olmak zorunda değil bunu da anlayın
Futbol bilmez, öğrenmeyi bilmez, öğretmeyi bilmez, bir tek çalım bilir çalımı da ağzıyla yapar diyordun?
?Fıfa Terim olmayı yasakladı zaten.