Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanlar saçma sapan şeylerle eleştiredursun, ben yine ciddi bazı konularda eleştirmek istiyorum.

3 sezondur takımın başındasın hoca, neden 1 tane bile genç yetenek takım rotasyonunda bile yer alamıyor. Alt yapıdan birini çıkartmayı geçtim ki orası ayrı bir çiftliğe dönmüş durumda.

Emin Bayram, Yusuf Demir, Eyüp Aydın, Kazımcan, Ali Turalp, Gökdeniz Gürpüz, Efe Akman, Metehan Baltacı, Berat Luş gibi hatrı sayılır sayıda irili ufaklı potansiyeli yüksek genç oldu kadronda.

Bunların içerisinden hem para, hem potansiyel olarak en ciddi yatırım Yusuf Demir. Ama 3 sezonda verilen ilk 11 şansı 5, bunların da 4’ü Türkiye Kupası, diğeri ligi garantilediğimiz son maç. Kazmcan’a şans verdin ama mecbur kaldığın dönem, sonra suratına bakmadın. Yahu 19 yaşında çocuğu Bayern maçında Sane, Musiala, Coman önüne atıp, sonra kötü oynadı diye kesemezsin. Sonra bu çocukların psikolojilerinden olmasını iyi futbolcu olmasını bekleyemezsin. Eyüp keza aynı..

Ben Yusuf, Eyüp’e yeterince şans verilmediğini verilseydi, çocukların psikolojileri iyi yönetilseydi en kötü rotasyon oyuna giren oyuncular olarak kalabileceklerini düşünüyorum şu an. Bu da kadro derinliğini arttırabilirdi.

Şimdi Arda’ya mı sıra geldi hocam? İlk maç göstermelik oyuna sonradan soktun, sonra yüzüne bile bakmadın. Bu hafta sonu Davinson yokken forma verebilecek misin? Hiç sanmıyorum. Aman puan kaybedersek diye korkundan ya milli maç oynamış yorgun Lemina’yı orada oynatacaksın ya da daha vahimi Kaan Ayhan oynayacak. Bu çocuklar genç ama aptal değil hocam. Bunu yaptıktan sonra bir daha inanarak çalışır mı? Formayı alırım umudu besler mi?

Hiç mi bir şey öğrenmedin puan kaybetse Trabzon’un altına düşebilecekken seni Bakırköy maçında 18 yaşındayken düşünmeden ilk 11 başlatan Denizli’den, ertesi sezon kenarda Uğur, Suat gibi daha tecrübeli oyuncular varken düşünmeden sana formayı teslim eden Kalli’den, 96-2000’de 17 yaşındaki Emre’ye formayı teslim eden Fatih Terim’den, Crespo, Batistuta, Vieri, Recoba, Kallon gibi forvetleri varken 18 yaşında Obafemi Martins’e forma vermeye çalışan Hector Cuper’den, 2006-7’de kiradan dönen Arda Turan’a düşünmeden formayı veren Eric Geretz’den. Bu ekoller dururken 20 yıldır Türk futbolunda antrenörlük yapıp bir iğne ucuna faydası olmayan, tek bir genç yetiştirmeyen Abdullah Avcı’yı mı örnek aldın?

Göreceğiz hafta sonu, benim için ciddi bir test maçı olacak.

Liverpool maçından sonra eleştirmeme kararı aldım. CL lig aşaması bitene kadar eleştirmeyeceğim.

Mou’nun maymun söylemini aklamak için çıkmadığı mecra kalmadı yav adamın. Mesela biri laf atar sen de karşılık verirsin sonra da dersinki camialarımızı korumak zorundayız.

Burada Acun hem Okan’a laf etti hem de camiamıza ama Okan ikisine de birşey demedi.

Sana yapı diyorlarsa sen de şikeci diyeceksin sonra onlar bu lafı kaldırabiliyorlarsa sen de kaldırırsın.
Onlar yapı derse sen hiç bir şey demeyeceksin, sessiz kalacaksın gülüp geçeceksin. Onllar seni kaosun, polemiğin içine çekmeye çalıştıkça sen sahaya, çalışmana odaklanacaksın.
Onların kendilerince uydurduğu bir 'YAPI' ithamına biz neden cevap verelim yahu. Neden?
Neden onların uydurduğu bu saçma sapan söylemi, onlara cevap vererek ciddiye alınır bir duruma getirelim.
Tabii ki ciddiye almayıp umursamayıp oramıza buramıza sürüp geçiştircez.

Zaten ileride onların uydurdukları bu şeyin tamamen safsata bir yalan olduğunu kendi içindekiler söyleyerek ortaya çıkaracak, çıkardı (Bakınız Saadettin Saran: Yapı kendi içimizde)

Bizim işimiz top oynamak

He hakkımızı yedirmemeliyiz o apayrı bir konu. Ama her hıyarım var diyene de tuzla gidemeyiz yani

bakalım bize başak ve bodo maçlarında ne tür kötü sürprizler hazırlayacak

benim bildiğim okan buruk bodo (kuzey takımı) maçında özellikle %90 bir rezillik yaşatır

lpoolu yenmek kolay asıl bodoyu yenmek olay

ekibiyle belikte 19,5 milyon euro almış?!?!?!?!?!

IMG_7788.webp

hesaba göre okan burukun masşı bildirilmryen bonuslarla birlikde 10 milyon euro!!!!

kimse artık başka türlü beni ikna edemez

10 milyon alıp avrupada ufacık takımlara rezil etti bizi!

Bu teknik ekip ve yönetim kulübün geleceğini yakıyor. Florya’yı yaktılar. Borç azalmadı bile. Basiretsiz fb’ye karşı şampiyon olacağız diye bu ekibe eyvallah ediliyor ama geleceği yok bu takımın. Daha Sergenin jk’sini yenemiyor ama beyfendi ekibiyle çift haneli ücret alıyor. Hayat bunlara güzel.

Bu teknik ekip ve yönetim kulübün geleceğini yakıyor. Florya’yı yaktılar. Borç azalmadı bile. Basiretsiz fb’ye karşı şampiyon olacağız diye bu ekibe eyvallah ediliyor ama geleceği yok bu takımın. Daha Sergenin jk’sini yenemiyor ama beyfendi ekibiyle çift haneli ücret alıyor. Hayat bunlar güzel.
tek maça bakarsak slot un milyar dolarlık l.pool unu osurtuyor

Bu teknik ekip ve yönetim kulübün geleceğini yakıyor. Florya’yı yaktılar. Borç azalmadı bile. Basiretsiz fb’ye karşı şampiyon olacağız diye bu ekibe eyvallah ediliyor ama geleceği yok bu takımın. Daha Sergenin jk’sini yenemiyor ama beyfendi ekibiyle çift haneli ücret alıyor. Hayat bunlara güzel.
Algınız batsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt