Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.770
- 22.192
- 2.308
Karşıma çıktı atayım dedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar yapı derse sen hiç bir şey demeyeceksin, sessiz kalacaksın gülüp geçeceksin. Onllar seni kaosun, polemiğin içine çekmeye çalıştıkça sen sahaya, çalışmana odaklanacaksın.Mou’nun maymun söylemini aklamak için çıkmadığı mecra kalmadı yav adamın. Mesela biri laf atar sen de karşılık verirsin sonra da dersinki camialarımızı korumak zorundayız.
Burada Acun hem Okan’a laf etti hem de camiamıza ama Okan ikisine de birşey demedi.
Sana yapı diyorlarsa sen de şikeci diyeceksin sonra onlar bu lafı kaldırabiliyorlarsa sen de kaldırırsın.
tüm branşlar olmasın bu sayı?
tüm branşlar olmasın bu sayı?
Simdiye kadar Totalde aldigı maasmi bu reisyauv tüm branşları çek yine en az 16 milyon!
Simdiye kadar Totalde aldigı maasmi bu reis
Sadece futbol degildir o zaman ya o Klopp bu mu herif senelik 16 milyon bağlayacaz ekibine ve kendine1 senelik !
şuan kuduruyorum
çok büyük söğüş dönüyor teknik ekip maaşı üzerinden !
Sadece futbol degildir o zaman ya o Klopp bu mu herif senelik 16 milyon bağlayacaz ekibine ve kendine
Sadece futbol değil tüm branşlar, alt yapılar, scout vb. dahil teknik kadro giderleri.Sadece futbol degildir o zaman ya o Klopp bu mu herif senelik 16 milyon bağlayacaz ekibine ve kendine
vergi ile beraber bu sayılar galiba
tek maça bakarsak slot un milyar dolarlık l.pool unu osurtuyorBu teknik ekip ve yönetim kulübün geleceğini yakıyor. Florya’yı yaktılar. Borç azalmadı bile. Basiretsiz fb’ye karşı şampiyon olacağız diye bu ekibe eyvallah ediliyor ama geleceği yok bu takımın. Daha Sergenin jk’sini yenemiyor ama beyfendi ekibiyle çift haneli ücret alıyor. Hayat bunlar güzel.
Algınız batsın.Bu teknik ekip ve yönetim kulübün geleceğini yakıyor. Florya’yı yaktılar. Borç azalmadı bile. Basiretsiz fb’ye karşı şampiyon olacağız diye bu ekibe eyvallah ediliyor ama geleceği yok bu takımın. Daha Sergenin jk’sini yenemiyor ama beyfendi ekibiyle çift haneli ücret alıyor. Hayat bunlara güzel.