Senin derdinin oyun falan olmadığı belli..Bence boşuna futbol üzerinden hocaya yüklenme..Rakip dehset oynuyormu yazdim? Biz neden kötü oynuyoruz diyorum. Su oynadimiz futbol sence iyimi? Bunca milyonlar bunun icin mi veriliyor?
Senin derdinin oyun falan olmadığı belli..Bence boşuna futbol üzerinden hocaya yüklenme..Rakip dehset oynuyormu yazdim? Biz neden kötü oynuyoruz diyorum. Su oynadimiz futbol sence iyimi? Bunca milyonlar bunun icin mi veriliyor?
Skibbe Hocamın Avrupa maçları baya iyiydi bu arada Benfica, Olympiakos vs. dümdüz etmiştik hepsini.bence skibbe gibi daha iyi oynatan çıkar ama kesinlikle böyle galibiyet istatistikleri tutturulamaz. ortalama yabancı hoca zaten bu takımın yarısını kadroya bile almaz. boklu tedesco bile 1 ayda giyotinden geçirdi takımını, allah'tan futboldan en anlayan galatasaraylıyı bizim kulübe başkan yapmışlar.
Çok istenen yabancı hocalar gelsin isim farketmez şu beğenilmeyen topun yarısını bile oynatamaz gerçek bu.
Ben zaten sevmiyorum Okan Burku bunu gizlemiyorumki sevip sevmemek önemli degil Adam Gib futbol oynatiyorda ben mi adama laf söyledim?Senin derdinin oyun falan olmadığı belli..Bence boşuna futbol üzerinden hocaya yüklenme..
47363737472 mac kazandiktan sonra alirsin yani gayet dogalTakım sallanıyor ama yıkılmıyor
Bir noktada kötü bir yenilgi alırız bu gidişle
Frankfurt maçını hangi galibiyetten sonra 5-1 kaybettik?47363737472 mac kazandiktan sonra alirsin yani gayet dogal
Git kendini zimbalaFrankfurt maçını hangi galibiyetten sonra 5-1 kaybettik?
Bodo maçını kaybedersek seni de okan hocanı da zımbalayacağım
KesGit kendini zimbala
Usta yenersek ben de seni zımbalayayım mı? Kaybedersek tam tersi.