Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok istenen yabancı hocalar gelsin isim farketmez şu beğenilmeyen topun yarısını bile oynatamaz gerçek bu.
Bu takim tarihinin hicbir doneminde bu kadar rezil futbol oynamadi futbolcu kalitesine gore. Maas ortalamasi futbolcu basina 10 milyon olan bi takimla bundan kotu oynanma ihtimali yok. Yilda 5 mac iyi oyun gorecegiz diye bekliyoruz.

Bu takim tarihinin hicbir doneminde bu kadar rezil futbol oynamadi futbolcu kalitesine gore. Maas ortalamasi futbolcu basina 10 milyon olan bi takimla bundan kotu oynanma ihtimali yok. Yilda 5 mac iyi oyun gorecegiz diye bekliyoruz.
yazık kafana

Bijon anahtarını bilir misin?

Osimhen dışında kadrodaki oyuncu kalitesini her dönem getirdik hiçbirinde ligi böyle domine edemedik.

Çok istenen yabancı hocalar gelsin isim farketmez şu beğenilmeyen topun yarısını bile oynatamaz gerçek bu.
Ben bu yabanci TD meselesini anlamiyorum. Yerli hocalar dogal olarak bir avantaji var misal okan buruk kac yil sampiyonluk icin oynadi Basak ile, ve sampiyon da oldu. Yani yabanci hoca icin yeni bir ülke yeni bir Lig yeni oyuncular dogal olarak belki bocalar ama gelip sampiyon yapamaz veya bu futbolun yarisini oynatamaz cok yanlis bir düsünce, sen misal Samsunsporun hocasini getir, adamin ikinci sezonu sence bu adam Galatasarayi sampiyon yapamazmi ve daha iyi futbol oynatamazmi?

Ben bu yabanci TD meselesini anlamiyorum. Yerli hocalar dogal olarak bir avantaji var misal okan buruk kac yil sampiyonluk icin oynadi Basak ile, ve sampiyon da oldu. Yani yabanci hoca icin yeni bir ülke yeni bir Lig yeni oyuncular dogal olarak belki bocalar ama gelip sampiyon yapamaz veya bu futbolun yarisini oynatamaz cok yanlis bir düsünce, sen misal Samsunsporun hocasini getir, adamin ikinci sezonu sence bu adam Galatasarayi sampiyon yapamazmi ve daha iyi futbol oynatamazmi?
Getirdik zaten Mancini'si Rijkaard'ı biri geçen sene 5. idiniz bu sene 3. sünüz dedi diğeri deplasmanda 1 puan iyidir kafasında maç berabereyken forvet çıkarıp stoper alıyordu. Samsun'un hocası Samsun'da iş yapar bu sene 3. yapar seneye 8. yapar kimse bir şey demez. Burada tek çıkar yol şampiyonluk onu da içerden gelen hoca biliyor bir tek.

Sen misal, Kocaelispor'dan al Saftig'i getir, Karabük'ten al Tudor'u getir.

Getirdik zaten Mancini'si Rijkaard'ı biri geçen sene 5. idiniz bu sene 3. sünüz dedi diğeri deplasmanda 1 puan iyidir kafasında maç berabereyken forvet çıkarıp stoper alıyordu. Samsun'un hocası Samsun'da iş yapar bu sene 3. yapar seneye 8. yapar kimse bir şey demez. Burada tek çıkar yol şampiyonluk onu da içerden gelen hoca biliyor bir tek.
Demekki yanlis hocalari getirmisiz, Fener nasil durmadan sirf ismine bakip hoca getiriyorsa bizde öyle yaptik, Misal Gerets Lucescu bunlari kim ne taniyordu? Sampyion yaptilar mi? Tabi getirsen Skibbeyi Torrent Saftig gibilerini tabi sampiyonluk bekliyemezsin, Feldkamp geldi takimi sampiyon yapti, yani mesela yerli yabanci degil dogru hocayi bulmak olur. Ha sunu da demeden geciyecegim, Okan Burukun yakaladigi galibiyet oranini hic bir hoca kolay kolay bir daha yakaliyamaz ama dördüncü yilinda hala kötü futbolunda hic bir aciklamasi da olamaz.

iyi futbol anlayışı havadan tek toplarla kendi altıpasından çıkıp rakip kalede bitirip her maçta 5 atmak falan galiba

dünyada maç izledikleri falan yok gelmiş burda iyi oyun iyi oyun dünyada bunu sürekli yapabilen kaç takım var acaba rakipler sürekli kapanırken

Bence suanki Galatasaraya karsi yapamaz neredeyse imkansiz birsey, okadar büyük bir kalite farki var takimlar arasi.
Yabancı hoca isteğinde bulunurken daha iyi futbol diye argüman sunuyorsun. Sonra da bu GS'a karşı kimse zaten bir şey yapamaz diyerek de bahsettiğin yabancı hocanın da bir ekstrası olmayacağını ifade etmiş oluyorsun. Nereden bakarsan bak içinde bir sürü boşlukları olan argümanlar.

Ayrıca Saftig ve Skibbe geldiği dönem de de Adnan Polat bu senin düşündüğün mantıkla yapmıştı seçimlerini. Başkan veya yönetici olsan bence sende en az onun kadar iyi yönetirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt