Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet baya baya iyi oynadık, gol olabilecek 4-5 pozisyon vardı. kalemizde de banu alkan olsa haberimiz olmayacaktı uğurcanı o derece görmedik.

dediğim gibi sizin genel olarak maç izlediğiniz falan yok, iyi oyundan anladığınız rakip yarı sahada tek paslarla falan gol atmak
Sen iyi diyorsun ben begenmiyorum ne yapalim simdi? Senin dedigin dogru benimki mi yanlis oluyor?

ben iyi futbol istiyorum
gerekirse 15. olalım arkadaş

o değilde kalemizde Banu Alkan olması fantezisi acayip hoşuma gitti.

Oğlunla birlikte guzel sağlıklı yıllara sokan hocam ,cok kızıyoruz eleştiriyoruz belki ama 2.terim oldun neredeyse kurduğun ambargo belkide basit geldiği icin cok eleştiriyoruz ama azılı fener nefretin bile yeter sevmemiz icin

Bir de benim anlamadığım Ahmet arif Kesen renktaşın suçu neydi ya. O bile bu kadar değildi. Bütün sezon eleştirse bile sezon başarılı biterse hakkını teslim edip tebrik ederdi.

Şimdikiler nefretinden onu da yapmıyor.
O zamanlar ile epey farklı durumdayız.

Geçen eski derbi özetleri izliyordum, Linnes son dakikalarda bir orta açıyor ve top stadın yanındaki rezidansa yol alıyor, iç sahada maç berabere. Biri yorumda şunu yazmıştı, şimdi şöyle şeyler olsa çiğ çiğ yeriz.

Bu girdaba kendimi de katıyorum, bazen yerinde eleştiriler harici şımarıklığa kaçtığımız da olmuyor değil.

Ahmet Arif rtş da takıntıdan ve negatifliğin dozajını arşa çıkarmasından gitti diye biliyorum, tabi şu anda da takıntı yapanlar yok dersek yalan olur.

İyi futbol oynatma dediğin tam olarak ne? Nasıl bir beklentin var?
sunu kastediyorum, sirf fırsat yaratmak yetmez, oyunu gercekten domine eden, topu iyi gezdiren ve takım halinde etkili oynayan bir performans görmeyi bekliyorum. Birseysel yeteneklerin orta cikip maclari koparmasini degil, ve sirf topu öne sisir Baris veya Osi bu isi halletsin hic degil. Bu ligde belki 25+ macimiz kapanan takimlara karsi oynuyoruz ama bunun icin hic bir calisma yapilmiyor, duran toplarda etkili olmasaydik cok daha zor geceridi bizim maclar, keyif almak istiyorum Galatasarayimi izlerkene cok mu fazla birsey bekliyorum ?

Daha iyi futboldan kasıt ne aga? 100 maçta 7 mağlubiyet yerine 6 mağlubiyet mi, net bir tanım var mı daha iyi futbolun? Daha iyi futbol olsa ne olacak, her maç 5-0 mı yenecek, Galatasaray zaten her maçı kazanıyor. Süper lig dandik deniyor, bu istatistik 1 yıllık değil, 3,5 yıllık istatistik.

Ben basaridan bahsetmiyorum ben oynattigi futboldan bahsediyorum, bu futbol yakismiyor bize sen begeniyorsan orasini bilemem.
Usta kafayı yiyeceğim. Başarıdan bahsetmiyorum nasıl bir laf? Arsenal'ı 90 dakikada yenemedik diye bokluyor musun kupayı Allah Muhammed aşkına. Başarı geldikten sonra neyin nasıl olduğunun önemi var mı? Size Tudor, Torrent müstahak vallahi Türk olunca kötüleniyor.

Daha iyi futboldan kasıt ne aga? 100 maçta 7 mağlubiyet yerine 6 mağlubiyet mi, net bir tanım var mı daha iyi futbolun? Daha iyi futbol olsa ne olacak, her maç 5-0 mı yenecek, Galatasaray zaten her maçı kazanıyor. Süper lig dandik deniyor, bu istatistik 1 yıllık değil, 3,5 yıllık istatistik.
Ben yukarda yazdim, kolay kolay hic bir hoca Okan Burukun galibiyet oranini bir daha yakaliyamaz bu neredeyse imkansiz birsey. isterse her maci 2:0 kazanalim ama keyif veren maclar izleyelim, bak misal CL maclarinda berbat oynasak ama kazansak hic birsey demem, orda her galiyibet oynadimiz futboldan önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt