Hasan Soysal
Tecrübeli Üye
- 7 Ağustos 2014
- 7.371
- 3.140
- 1.168
İlkokul talebeleriyle uğraşıyoruz yeminle. Adam osuruk mosuruk diyor. 
Haydi selametle.
Haydi selametle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlkokul talebeleriyle uğraşıyoruz yeminle. Adam osuruk mosuruk diyor.
Haydi selametle.
ortalığı karıştırıyon sakin olalımSakin olalım.![]()
ortalığı karıştırıyon sakin olalım
ne ayaksın

Barış Alper yilmazci misin o avatar ne
Eskiden öyleydimBarış Alper yilmazci misin o avatar ne
Ne yazikki bende öyleydim şimdi hepten soğudum heriftenEskiden öyleydim
Çayı püskürttüm heis güzel yakalamişsın tebrik ediyorumyayıncı kuruluşunun spikerinin soyadının bile "okancı" olduğu şu dönemde kendisini eleştirmek gerçekten don kişotluk yapmak gibi
kral çıplak ve kimse bahsedemiyor bundan

Niye okana bukadar dusmansin. Adam sana 3 şampiyonluk yaşattı. Ondan önce 13. OluyordunÇayı püskürttüm heis güzel yakalamişsın tebrik ediyorum![]()
Ajax maçında Galibiyet gelmezse konuda benNiye okana bukadar dusmansin. Adam sana 3 şampiyonluk yaşattı. Ondan önce 13. Oluyordun
bazıları hakikaten anlamsız konuşuyor. bugünlere geldiysek biat kültürü ile değil hep eleştirel ve mükemmel odaklı çalışmalar sayesinde geldik. dursun başkanı okan hocamızı fenerde düşünün alex gibi küçük maçların büyük topçusunun bile heykelini kadıköy'e diktiler bu iki üyemizin adını bulutlara yazarlardı . hakarete varmadıkça eleştirmemiz lazım .İçler acısı yedek kulübemizi niye kimse sormuyor? Zar zor 4 oyuncu değişti, onlardan biri sol bek, diğeri ön libero. Ahmed ve Icardi'nin hali ortada. Bu kulübeyle bir şey yapamazsın