Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.969
- 10.475
- 2.223
Fenere dolamalıyız hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okan buruk düşmanlarına bu kafan güzelkenLook at the tabela.
Olm bu ppleri nerden buluyorsun sjsjjsshshshsBi derbi kazan be kardeşim
Hayri üstadım bi tane. Hep klas. Haklı.Hoca değilciler pusuda
2 maç piyasadan kaybolsun 2 sinde de puan kaybettik. Bütün suçlusu sensin! hiiiç hocaya laf atmaçapı Galatasaraya yetmeyen hoca
kadro planlamasına sirayet etti!
adam yönetiminede!
Galatasarayın hucum rotasyonu başına büyük iş açacak!
2 maç piyasadan kaybolsun 2 sinde de puan kaybettik. Bütün suçlusu sensin! hiiiç hocaya laf atma
Hele bi Ajax maçını kazanamayalım !çapı Galatasaraya yetmeyen hoca
kadro planlamasına sirayet etti!
adam yönetiminede!
Galatasarayın hucum rotasyonu başına büyük iş açacak!
Sallama frekansını arttıralım 2/2 yaparak girmemiz lazım milli araya.yurtdışında iş gezisindeydim yoğundum dün geldim
maçı bile izleyemedim
okan buruka sallayamadm içimde ukte kaldı
Sallama frekansını arttıralım 2/2 yaparak girmemiz lazım milli araya.
2. Büyük deplasman nedir kazandıklarıBiz içeride 2 büyük maçta puan kaybı yaşarken, şikeciler öyle ya da böyle iki büyük deplasmandan galibiyet ile ayrıldı. Dünyanın sonu olmasa da kötü oldu bu gerçekten. Sokuktaş'ın aptallığından durduk yere aşırı fazla moral buldu adamlar, tam da bizim puan kaybettiğimiz haftaya denk gelince bir de.
Jk'ya karşı deplasmanda bir şeyler oluyor Okan'a, o yüzden oraya kesin puan kaybı yazıyorum ligin ikinci yarısı için. İlk devredeki 3 büyük maçın tamamında da puan kaybı yaşamamak için Aralık'ta fb'yi yenmemiz lazım dışarıda. Yenemiyorsak bile yenilmememiz lazım kesinlikle.
Doğru TS deplasman sanmıştım, Kadıköy'de oynadılar.2. Büyük deplasman nedir kazandıkları
Çok puan kaybı olur daha bu hesapları yapmanın pek anlamı yok şu anDoğru TS deplasman sanmıştım, Kadıköy'de oynadılar.
Iki büyük maç aldılar işte öyle diyelim
Bakalım barış alper sorununu nasıl çozecek