Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.335
- 3.675
- 1.778
Prime Fatih Terim hariç Fatih Terime fark atar.
G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence gayet iyiydik. Telefondayım şu 1-3 skorunu bulamadım alıntı yapacaktım tebrik için. Benimde aklımdan aynısı geçiyor du. Güzel bitti buradan aynen devam.Bugün oynanabilecek en iyi futbolu oynadık maçın 1 dakikasında bile kaybederiz hissi vermedi.
Geçen senelerden bağımsız bu sene adam adama presten daha çok alan presine geçtik rakibe baya baya boşluk bırakmıyoruz bu konuda oyunumuz baya gelişti.
Bi Frankfurt maçında 5-1 yenildik ama 35 dakikada 0-2 olabilecek maçta bireysel hatalar olmasa yine o maçı kazanırmışız.
bizi dinledi 3lü orta saha oynuyor diyenlere son 2 maçta neredeyse 424 oynayarak 6 pts şoku"Sonunda ogrendi sonunda yapti dedigimize geldi " bu gibi ovguler temelinde agir gt yanigi icerir
Tam tersi bugün önde pres yapsak galibiyet filan alamazdıkFull baskı yapar laf edilir. Bugün periyodik baskı yapıp ekonomik oynadık fakat maç konusunda bu seferde takım neden oynamıyor deniyordu. İlginç.
Alanyaspor maçındaki rezil futbolu diyorsan halen aynı noktadayım öyle oynayacağımız hiçbir maçı skoru alsak bile kabul etmeyeceğim çünkü altında bir bahane olacak.tek kelimeyle rezalet
Union maçı final olur onu geçersek onun rahatlığıyla baya özgüven kazanırız sonraki maçları direk etkileyecek.Bence gayet iyiydik. Telefondayım şu 1-3 skorunu bulamadım alıntı yapacaktım tebrik için. Benimde aklımdan aynısı geçiyor du. Güzel bitti buradan aynen devam.
dostum siz eleştiri yapmıyorsunuz lakin itin bilmem nesine sokmak vardır onu yapıyorsunuz siz hariç eleştirenlere niye laf yok da size varAlanyaspor maçındaki rezil futbolu diyorsan halen aynı noktadayım öyle oynayacağımız hiçbir maçı skoru alsak bile kabul etmeyeceğim çünkü altında bir bahane olacak.
Trabzonspor maçında da puan kaybettik ama en azından mücadele vardı ya da beşiktaş maçında da kaybettik tek kelime etmedim çünkü olabilecek ya da CL öncesi oluşabilecekler sonuçlardı.
Yarın bir gün yine benzer futbol olur çıkar yine tepki gösteriririm.
Buradaki tüm mesajlarıma bak bakayım çoğunluk eleştirirken bile arkasında duran kim varmış tek tek gez seversin öyle gezmeyi...dostum siz eleştiri yapmıyorsunuz lakin itin bilmem nesine sokmak vardır onu yapıyorsunuz siz hariç eleştirenlere niye laf yok da size var
Cünkü özür dilemesini bilemiyorlar3-0 yeniyoruz daha halen maç sonrası zırlayanlar var inanılmaz bir şey
konu açmam ama rezalet diyeBuradaki tüm mesajlarıma bak bakayım çoğunluk eleştirirken bile arkasında duran kim varmış tek tek gez seversin öyle gezmeyi...