Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prime Fatih Terim hariç Fatih Terime fark atar.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün oynanabilecek en iyi futbolu oynadık maçın 1 dakikasında bile kaybederiz hissi vermedi.

Geçen senelerden bağımsız bu sene adam adama presten daha çok alan presine geçtik rakibe baya baya boşluk bırakmıyoruz bu konuda oyunumuz baya gelişti.

Bi Frankfurt maçında 5-1 yenildik ama 35 dakikada 0-2 olabilecek maçta bireysel hatalar olmasa yine o maçı kazanırmışız.
Bence gayet iyiydik. Telefondayım şu 1-3 skorunu bulamadım alıntı yapacaktım tebrik için. Benimde aklımdan aynısı geçiyor du. Güzel bitti buradan aynen devam.

Full baskı yapar laf edilir. Bugün periyodik baskı yapıp ekonomik oynadık fakat maç konusunda bu seferde takım neden oynamıyor deniyordu. İlginç.
Tam tersi bugün önde pres yapsak galibiyet filan alamazdık

Adamlar ilk yarı bir pozisyon buldu o da önde şuursuz bir pres yaptık ve onu kolaylıkla geçip buldular zaten

O yüzden bu maç genelinde tam olarak oynamamız gereken oyunu oynadık

Böyle devam

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu sezon performansıyla avrupa'dan teklifler gelir. terim'in milan yaptığı gibi kendisine de juventus yakışır.

tek kelimeyle rezalet
Alanyaspor maçındaki rezil futbolu diyorsan halen aynı noktadayım öyle oynayacağımız hiçbir maçı skoru alsak bile kabul etmeyeceğim çünkü altında bir bahane olacak.

Trabzonspor maçında da puan kaybettik ama en azından mücadele vardı ya da beşiktaş maçında da kaybettik tek kelime etmedim çünkü olabilecek ya da CL öncesi oluşabilecekler sonuçlardı.

Yarın bir gün yine benzer futbol olur çıkar yine tepki gösteriririm.

Mac skor gece harikulade hic bisey demem.

Ama penaltilar olmasa kriz gecirebilirdim

Artık ardına kadar limitin var ve yaptıracağın hayati öneme sahip 4 transfer var.

Alanyaspor maçındaki rezil futbolu diyorsan halen aynı noktadayım öyle oynayacağımız hiçbir maçı skoru alsak bile kabul etmeyeceğim çünkü altında bir bahane olacak.

Trabzonspor maçında da puan kaybettik ama en azından mücadele vardı ya da beşiktaş maçında da kaybettik tek kelime etmedim çünkü olabilecek ya da CL öncesi oluşabilecekler sonuçlardı.

Yarın bir gün yine benzer futbol olur çıkar yine tepki gösteriririm.
dostum siz eleştiri yapmıyorsunuz lakin itin bilmem nesine sokmak vardır onu yapıyorsunuz siz hariç eleştirenlere niye laf yok da size var

Kenardan orta actirip gol bulmaya calismasi modern futbola ters. Frankfurt macindaki gibi sakarliklar da yaptik ama hocs ve takim skor almasini ogreniyor. Su tabloya bakip gurur duyuyorsak bu OB sayesinde. :tbr: :tbr:

Ekli dosyalar

• 1000027049.webp
    1000027049.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 16
dostum siz eleştiri yapmıyorsunuz lakin itin bilmem nesine sokmak vardır onu yapıyorsunuz siz hariç eleştirenlere niye laf yok da size var
Buradaki tüm mesajlarıma bak bakayım çoğunluk eleştirirken bile arkasında duran kim varmış tek tek gez seversin öyle gezmeyi...

Ts maçını daha önemli gören tipler bari buraya yazmasın da Kocaeli konusundan devam etsinler :D hadi lig gidiyo oraya gidin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt