Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aramizdaki buzlar eriyor hocam

Bizde R yok, maci izleyemedim, iyi mi kötü mü oynadik bilmiyorum ama her zaman derim CL de iyi oyunun önemi yok, varsin 90 dakika defans yapip tek bir sut cekip maci alalim, yeterki yolumuza devam edelim ki basari gelsin para gelsin. Onun ici tabiki Okan buruku tebrik ederim, Union Saint - Gilloise galibiyeti ile artik hedef ilk 8 olmalli, bunu basarip birde ceyrek final görürsek benim gözümde cok büyük bir basari, hemi Galatasaray tekrar avrupada sahlanmis olur hemi de Okan Buruku büyük ihtimal Italya ya yolcu ederiz, hakkiyila bir Juve veya Ac Milan hocasi olur.
İtalya ya yolcu etme he. Çok beklersiniz.

Baştan sona arkasında durduk yeri geldi eleştirdik de ama sahip çıktık dahada domine edecek allahın izniyle

Şu sıralar Dünya'nın en mutlu insanı olabilir bambaşka bir seviyeye geldi

Yaptığı işi basit gösteriyor ama gerçek değerini yokluğunda anlarız yıldızlarla dolu bir takımı idare etmesi yönetmesi çok zordur bunu geldiğinden beri inanılmaz iyi yapıyor

Hocam sabah aksam orta calistir oyuncularimiza. Osimhen gibi bir silahi optimal sekilde kullanmak lazim.

Bu arada macta bir 5 saniye var Okan buruk kadrajda takima bir seyler derken Heitinga mal mal ona bakiyor (aslinda aut atisina mi ne bakiyor da oyle gorundu) o kareyi bulmak lazim.

Saniyorum ilk yaridaydi

Hoca her daim önceliğinin Galatasaray olduğunu vurguluyor.

Öyle teklif gelse bile kısa vadede değerlendireceğini düşünmüyorum tam aksine Fatih hocanın yapamadığını yapıp bu kulüpte aralıksız uzun yıllar çalışmalı.

Sonuçta başarı geldikçe imkanlar gelişiyor eskiden Osimhen, Singo hayal derken şimdi alınabilir tamamen büyüyerek devam ediyoruz bu yapıyı bozmadan aynı şekilde devam etmeliyiz.

Amaç günün sonunda müzedeki tek eksik kupayı almak olmalı onu da başarabileceksek Okan hocayla başarırız bu da uzun bir planlama ve güçlenerek devam etmekten geçer.

Öyle teklif gelse bile kısa vadede değerlendireceğini düşünmüyorum tam aksine Fatih hocanın yapamadığını yapıp bu kulüpte aralıksız uzun yıllar çalışmalı.

Sonuçta başarı geldikçe imkanlar gelişiyor eskiden Osimhen, Singo hayal derken şimdi alınabilir tamamen büyüyerek devam ediyoruz bu yapıyı bozmadan aynı şekilde devam etmeliyiz.

Amaç günün sonunda müzedeki tek eksik kupayı almak olmalı onu da başarabileceksek Okan hocayla başarırız bu da uzun bir planlama ve güçlenerek devam etmekten geçer.
Hatta 1 ara medya da algı bile yaptılar.Ona cevap vermişti, çok ileride elbette ama şu an buradayken değil diye.

Elestirilerimin yaninda takdir ettigim noktalardan biri. (Baktiginda ama zaten cok kebap hayat var burda İstanbulda o seviye para kazaniyorken bu arada. Fakat medyaya aciklama sekli ve tarzi kafayi rahatlatab cinsten her sekilde).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt