- 28 Temmuz 2011
- 9.394
- 2.308
- 1.438
Aramizdaki buzlar eriyor hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtalya ya yolcu etme he. Çok beklersiniz.Bizde R yok, maci izleyemedim, iyi mi kötü mü oynadik bilmiyorum ama her zaman derim CL de iyi oyunun önemi yok, varsin 90 dakika defans yapip tek bir sut cekip maci alalim, yeterki yolumuza devam edelim ki basari gelsin para gelsin. Onun ici tabiki Okan buruku tebrik ederim, Union Saint - Gilloise galibiyeti ile artik hedef ilk 8 olmalli, bunu basarip birde ceyrek final görürsek benim gözümde cok büyük bir basari, hemi Galatasaray tekrar avrupada sahlanmis olur hemi de Okan Buruku büyük ihtimal Italya ya yolcu ederiz, hakkiyila bir Juve veya Ac Milan hocasi olur.
Cansın ustam.dünkü futbol ile her masada varım demiştir
bu güne kadar eleştirdiğimiz çoğu şeyi s2p atmış durumda görünüyor
dolayısıyla hafiften biat etmeye doğru yönelme durumum doğmuştur
Neden ömür boyu bizde mi kalacak? Adam belki kendine göre hedefleri vardir olmazmi mi yani?İtalya ya yolcu etme he. Çok beklersiniz.
Tabi ömür boyu bizle kalmayacak ama sizin gibilerin kini yüzünden de hocayı bırakacak değiliz.Neden ömür boyu bizde mi kalacak? Adam belki kendine göre hedefleri vardir olmazmi mi yani?
Eger Ceyrek Final görürsek gör bak nasil iyi takimlar pesinde kosacak ondan sonra ister istemez zaten gidecek.Tabi ömür boyu bizle kalmayacak ama sizin gibilerin kini yüzünden de hocayı bırakacak değiliz.
Bu arada macta bir 5 saniye var Okan buruk kadrajda takima bir seyler derken Heitinga mal mal ona bakiyor (aslinda aut atisina mi ne bakiyor da oyle gorundu) o kareyi bulmak lazim.
Saniyorum ilk yaridaydi
Hatta 1 ara medya da algı bile yaptılar.Ona cevap vermişti, çok ileride elbette ama şu an buradayken değil diye.Hoca her daim önceliğinin Galatasaray olduğunu vurguluyor.
Öyle teklif gelse bile kısa vadede değerlendireceğini düşünmüyorum tam aksine Fatih hocanın yapamadığını yapıp bu kulüpte aralıksız uzun yıllar çalışmalı.
Sonuçta başarı geldikçe imkanlar gelişiyor eskiden Osimhen, Singo hayal derken şimdi alınabilir tamamen büyüyerek devam ediyoruz bu yapıyı bozmadan aynı şekilde devam etmeliyiz.
Amaç günün sonunda müzedeki tek eksik kupayı almak olmalı onu da başarabileceksek Okan hocayla başarırız bu da uzun bir planlama ve güçlenerek devam etmekten geçer.
Hocaya gerekli imkanları geliştirerek verirsek Avrupa'dan daha çok burayı tercih eder diye düşünüyorum çünkü ona 1 numaralı kupayı kazanma fırsatı sunmuş oluruz.Hatta 1 ara medya da algı bile yaptılar.Ona cevap vermişti, çok ileride elbette ama şu an buradayken değil diye.
Elestirilerimin yaninda takdir ettigim noktalardan biri. (Baktiginda ama zaten cok kebap hayat var burda İstanbulda o seviye para kazaniyorken bu arada. Fakat medyaya aciklama sekli ve tarzi kafayi rahatlatab cinsten her sekilde).Hoca her daim önceliğinin Galatasaray olduğunu vurguluyor.
Öyle teklif gelse bile kısa vadede değerlendireceğini düşünmüyorum tam aksine Fatih hocanın yapamadığını yapıp bu kulüpte aralıksız uzun yıllar çalışmalı.
Sonuçta başarı geldikçe imkanlar gelişiyor eskiden Osimhen, Singo hayal derken şimdi alınabilir tamamen büyüyerek devam ediyoruz bu yapıyı bozmadan aynı şekilde devam etmeliyiz.
Amaç günün sonunda müzedeki tek eksik kupayı almak olmalı onu da başarabileceksek Okan hocayla başarırız bu da uzun bir planlama ve güçlenerek devam etmekten geçer.