Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leminayı alınca 12 kişi ile oynamaya başladık gerçekten 😂
Adam haklıydı🤣🤣

Yönetemiyor zaten, alttan alıp duruyor. Bak icardi artık 120 kilo, BAY topa vuramaz halde.
Aynen Abdullah aynen yönetemiyor.

3 senedir şampiyonuz. ŞL'de de 3 maç üst üste kazandık. Ligde de bu akşamki mağlubiyete rağmen lideriz.

Aynen yönetemiyor. İcardi'de sene başından beri full yedekti. Şu maç bi ilk 11 denedi.

Hatalı karar vermesi yönetemediği anlamına mı geliyor?

bunun elindeki kadro kimin elinde var? Bunun rakiplerindeki beceriksiz tdler hangi teknik direktörünüz zamanında oldu? Yerlerde sürünen Türk futbolundaki şampiyonluk mu başarı? Kabul et yada etme yetersiz Galatasaray için Okan.

Galatasaray forması bile bu ligde şampiyonluk için yeterlidir. Dön bak kimlerle şampiyon olmuş bu takım; Orhan ak cihan haspolat Aydın filan…
Yıldız yönetimi, insani ilişkileri büyük TD'lerin dediğine göre TD'de en önemli şeylerden biridir. Ne kesin şampiyon olur denen kadrolar gerek takım içi gerek başka sebeplerden şampiyon olamadı. Forması bile şampiyonluk için yeterlidir diye saçma bir şey de daha önce hiç duymamıştım o zaman şampiyon olamadığımız senelerde forma yüzünden olamamışız demek ki.

Ben okduğumu anlıyorum canım
Sen okuduğunu aklında tutup tekrar yazma yetisine sahipsin sadece
Oyuncular maçı ciddiye almadı ama bunun suçlusu benim demek oyuncuları sorumlu tutup kendisine darılmasınlar diye yalandan ben suçluyum demektir
Kendini suçlu gören adam lafa oyuncuları suçlayarak başlamaz

İyi diyorsun Hayri renktaşım ama devre araları bunun için yok mu? Hataları düzeltmek için... İki şok değişiklik yaparsın, takım kendine gelir. Böyle bize bilenmiş rakibe 10 kişi çıkmak, 10 kişi devam etmek “Ben sıçtım ama suçu oyunculara atayım.” demek değil mi?

neyse bu kadar fazla ahraz varken en iyisi gitmek

Bugun icin olumsuz olan konu bana göre rotasyon meselesi

Ayni oyuncularla hem lig hem avrupa olmaz bunu gecen sezon yasadik,aralik ayindan itibaren düsüs baslamisti

Jacops’un sakatlanmamasi zaten mucize kariyeri sakatliklarla dolu,yerine eren rahatlikla oynar

Lemina her mac inanilmaz efor sarf ediyor üstüne bir de milli takimina gidiyor,yerine berkan oynayabilirdi mesela forma rekabeti icin de olumlu olabilir böyle bir hamle

Hoca’nin rotasyona önem vermesi gerekiyor cünkü ayni oyuncularla devam edersek belirli bir hafta dan sonra oyuncular lig ile avrupa arasinda bir secim yaparlar ve avrupa’yi daha cok önemsemeye baslarlar

Hani her şeyi siz daha iyi bilirsiniz ama yine de Edwards, J.'ın The impact of recruiting, selecting, and retaining elite athletes on organizational performance makalesini bi okumanızı öneririm.

Teknik ekip ve oyuncu yönetimi hakkında bir şeyler öğrenirsiniz ve ona göre yorumlarsınız en azından.

Gerçi siz en iyisini bilirsiniz.

Yönetemiyor zaten, alttan alıp duruyor. Bak icardi artık 120 kilo, BAY topa vuramaz halde.
Abi bak boş boş laf atıyorsunuz ortaya sonra suçu biz oluyoruz. İcardi tapıcısı oluyoruz.
Sakatlık etkilemiş. Koşamıyor, ürküyor, çekiniyor her ne derseniz diyin gerçek bu çünkü ama gidip icardi 120 kilo ehehe muhabbetinin saçmalığı artık sıkmadı mı.

Vampirleri uzak tutan sarımsak mantığı ile etli ekmek yerine pide koyuyorum feramuz başlıktan kaçsın diye

images

Sevgili okancı renkdaşlar, derdimiz Okan değil, Galatasaray.. bu adam yeterli değil Galatasaray için. Dediğimiz bu ve mehter marşı 2 ileti 1 geri yapamayız. Ekonomik olarak düzelmişken bu durumu ıskalamayalım Okan ile. Bu takım dün lige çıkan bir takıma kaybedemez böyle bir oyun ile.. ama derdiniz Galatasaray değil de Okan ise, buyurun devam edin.
Sevgili @Feramuz Kayalar gibi.. hatta eleştirenleri de fb îmâsı yapın

Hani her şeyi siz daha iyi bilirsiniz ama yine de Edwards, J.'ın The impact of recruiting, selecting, and retaining elite athletes on organizational performance makalesini bi okumanızı öneririm.

Teknik ekip ve oyuncu yönetimi hakkında bir şeyler öğrenirsiniz ve ona göre yorumlarsınız en azından.

Gerçi siz en iyisini bilirsiniz.

Sanki prime messiyi yönetiyor. 120 kiloluk icardiye otur diyemiyor işte.bu mu yıldız yönetmek.

Sevgili okancı renkdaşlar, derdimiz Okan değil, Galatasaray.. bu adam yeterli değil Galatasaray için. Dediğimiz bu ve mehter marşı 2 ileti 1 geri yapamayız. Ekonomik olarak düzelmişken bu durumu ıskalamayalım Okan ile. Bu takım dün lige çıkan bir takıma kaybedemez böyle bir oyun ile.. ama derdiniz Galatasaray değil de Okan ise, buyurun devam edin.
100%

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dostum haklısın diyorum derdin ne şansla şampiyon olan birini desteklemek şerefsizliktir
okan buruk istifa

Kadromuz geniş yabancı almayalım eldekiler de(ahmed ve berkan) gidebilir gülerek.
Bu konuda seni ve senin gibi sezon başında rotasyona oyuncu lazım diyen arkadaşları da tebrik etmem lazım. Öngörünüz haklıymış. Kaan, Berkan'ın rotasyona hiç giremeyeceğini Barış'ın bu kadar performans düşüşünü öngörememiştim.

ajax maçından sonra 1 post dahi atmayan adam online olmuş akıl veriyor herkese ahaahahha

Yanındaki kimse de demiyor mu maç anında10 kişi oynuyoruz diye

bugun
cok rahat
sallai davinson apo eren
lemina torr
sane sara baris
osimhen
olarak cikabilirdi maca. yapmadi ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt