Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ee Buda senin kusurun kardeş. Bak bu ülkede 2,5 takım her zaman adaydır şampiyonluğun adayıdır. İyi gider kötü gider o başka. İşte Galatasaray o 1,5 olandır. Forma yüzünden değil, ya beceriksizlik yada ihanetten… 13. Olduğumuz sene bile ihanet vardı.
Kusura bakma, futbola bakışımız farklı. Ben hiç bir zaman GS'nin formasının şampiyon olduğunu görmedim. Gerek saha içi gerek transferde doğruları yaptığımızda şampiyon olduk. Yapamadığımızda 13., 6. vb. olduk. Saha içinde bir şeyleri doğru yapmadan şampiyon olduğumuz 1 sene örnek veremezsin bu bile yorumunun ne kadar hatalı olduğunu gösteriyor.

Bu maçta hocayı savunmak Galatasaraya ihanettir.

Hocayı neyle ve neye karşı savunduğumuz önemli.

Cehalete karşı savunurum tabii ki.

Sen kalkıp dersen ki "İcardi'li 4-4-2 yaparak büyük hata yaptı", "bu maçı kaybettiysek en büyük sebebi Okan hocanın hatalı kararı", eyvallah diyecek bir şey yok. Ben de diyorum.

Ama birileri öyle mağarasından çıkıp Okan hocayla ileri geri konuşamayacak artık.

Tatsız bi yol kazasıydı. Hocam toparlar illa buralardan çıkmasını bildi. Yine yükseliriz.

ajax maçından sonra 1 post dahi atmayan adam online olmuş akıl veriyor herkese ahaahahha

Burada insanlar bas bas bagirdi 3 senedir.
Okan sigir gibi takima pres yaptirma bu takim dengeli oynarsa iyi yerlere gelir. Okan diye diye dilimizde tuy bitti.

Orta sahayi surekli bos birakma lemina cok onemli diye taraftar sinir krizlerine girdi. Adam taraftarla dalga gecip avrupa listesine yazdi mi leminayi? Alkmaar denen 18 yasinda oglanlar futbol dersi vermedi mi takima? Kiev in ulkesi yoktu ali samiyende okanin sigir pres futbolu yuzunden 3 tane gol atmadi mi? Rigasin puani yoktu tarihinde 2-0 dan 2-2 yapmadi mi? Bunlar oyuncu konsantrasyonu ile ilgili degil. Bu taraftar okana toreria nin 6 numara olmadigini anlatabilmek icin kanser oldu lan kanser....

Simdi kalkmis ajax diyorsun. Ulan zaten taraftarim istedigi kompakt dengeli oyunu oynatiyor diye ozur mi dileyecegiz. Bizim burada derdimiz okanin keyfini alkislamak degil. Sana bir firsat veriliyorsa ya Terim gibi omzuna avrupa apoletini asacaksin ya da intere mi bjk ye mi nereyi istiyorsan oraya gideceksin. Gercekleri gorun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ahmed ve Yusuf'a o kadar güvenip oyuncu aldirmadi ki her hafta ikisine de bol bol süre veriyor.

Bitik fener 1 puan geride sadece. Başkan ve hoca değiştiler. Hangi tablo ?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fener bitik falan değil yahu. böyle yaparak kendimizi kandırırız.
ilk bölümde ekstra kayıplar yaptılar.
gayet iyi bir kadroları var. bir yerde ritme gireceklerdi.
lig kolay kafasına girdiğimiz için bu hale geldik zaten. artık böyle düşünemeyiz.

La olum sen degisik misin?

Burada insanlar bas bas bagirdi 3 senedir.
Okan sigir gibi takima pres yaptirma bu takim dengeli oynarsa iyi yerlere gelir. Okan diye diye dilimizde tuy bitti.

Orta sahayi surekli bos birakma lemina cok onemli diye taraftar sinir krizlerine girdi. Adam taraftarla dalga gecip avrupa listesine yazdi mi leminayi? Alkmaar denen 18 yasinda oglanlar futbol dersi vermedi mi takima? Kiev in ulkesi yoktu ali samiyende okanin sigir pres futbolu yuzunden 3 tane gol atmadi mi? Rigasin puani yoktu tarihinde 2-0 dan 2-2 yapmadi mi? Bunlar oyuncu konsantrasyonu ile ilgili degil. Bu taraftar okana toreria nin 6 numara olmadigini anlatabilmek icin kanser oldu lan kanser....

Simdi kalkmis ajax diyorsun. Ulan zaten taraftarim istedigi kompakt dengeli oyunu oynatiyor diye ozur mi dileyecegiz. Sen de iq problemi mi var birader. Bak senle emrah duvar denen herifi yazdim bir kenara. Benim sinirlerimle oynamayin. O dusuk iq nuzla burada saksafoncu gibi gezinmeyin. Bizim burada derdimiz okanin keyfinini alkislamak degil. Sana bir firsat veriliyorsa ya Terim gibi omzuna avrupa apoletini asacaksin ya da intere mi bjk ye mi nereyi istiyorsan oraya gideceksin. Yalamarini sıktı artik. Gercekleri gorun.
mou hocanı kucaktan indirmedi diye sanırım gerginliğin :asd:

1762711586129.webp

1762711627571.webp

1762711636759.webp

Mesuuuuut, mourinho noldu mesuuuuuuuuuuut

Paket ettik çingeneyi köyüne gönderdik

Sesin çıkmıyor mesuuuuuuuuuuuuuuuuuut

O dönemki Fenerbahçe'ye karşı şampiyonluk büyük başarıdır. Maçlarda yaşanılanları unutmuyoruz.

Ama sen unutmuşsun belli ki. Önerim git maçları tekrar seyret.
Ben hiçbir zaman yapıya yalıya inanmadım. Evet bariz hatalar yapıldı (İsmail dönemi için) ancak bunda kasıt yoktu. Hatalar lehimize de aleyhimize de yapıldı. Sadece geçen yıl acaba dedim sebebi de TFF başkanıydı. Çünkü açıkça bizi hedef aldı ve hakemlerin etkilenmeme olasığı elbette yoktu. Ancak şansımız mou idi. Adamın td olma gibi bir derdi yoktu ki. Futbol bile adamı bırakmış.

Mesuuuuut, mourinho noldu mesuuuuuuuuuuut

Paket ettik çingeneyi köyüne gönderdik

Sesin çıkmıyor mesuuuuuuuuuuuuuuuuuut
eleştirdiği çoğu şeyi burda eleştirmişizdir burda, ama bunlar gibi küfür hakaret etmediğimiz için kafalarına göre yaftalıyor bizi adamlar okancı mokancı he yaw :asd:

fener bitik falan değil yahu. böyle yaparak kendimizi kandırırız.
ilk bölümde ekstra kayıplar yaptılar.
gayet iyi bir kadroları var. bir yerde ritme gireceklerdi.
lig kolay kafasına girdiğimiz için bu hale geldik zaten. artık böyle düşünemeyiz.
Bizim 11 fenerden kat kat önde ama yedek yok. Bunun sorumlusu okan buruk. Yedek oyuncu kavramı bırakmadı takımda.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olm siz eleştirmiyorsunuz, hakaret ediyorsunuz.

Biz de haksız yere GS TD'sine hakaret ettirmeyiz diyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt