Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaaan boş ver renktaş. Birbirimizi kırmaya değmez. Sana agresif çıktıysam kusura bakma. Başkasına sinirliydim o esnada. Belli ki sen de kavga etmek istemiyorsun, boş ver. Benim hatam.
Renktas ben yenilgiye sinirlenmisim, oyuncu degisikliklerine, oynadigimiz oyuna vs vs kinseyi alintilayip futbol bilgiisni sorgulamadim . Elestirmek hakkim sonucta böyle bir kadro daha önce kimseye nasip olmamis ve beklentimiz yüksek. Kaybedebilirsin ama böyle oynarak degil. Bol pozisyona girersin atamazsin kirmizi yersin her seye eyvallah ama böyle degil aha. Amacim kimseyle kavga etmek degil tabiki :)

Bizim 11 fenerden kat kat önde ama yedek yok. Bunun sorumlusu okan buruk. Yedek oyuncu kavramı bırakmadı takımda.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet orada patlıyoruz. kadro çok dar.
bir de takım hiç sete yerleşemiyor. sette zayıfız eyvallah ama bu kadarı fazla. rakipler bunu fark edip prese çıkıp topu ileri vurduruyorlar bize. şuralarda topu yere indirip iki top yapmak lazım. cesaret veriyoruz rakiplere. bize bunu büyük takımlar yapsa anlarım da kocaeli yapamamalı.

eleştirdiği çoğu şeyi burda eleştirmişizdir burda, ama bunlar gibi küfür hakaret etmediğimiz için kafalarına göre yaftalıyor bizi adamlar okancı mokancı he yaw :asd:
3 sene şampiyon olmuş hocanın kredisi denen bir şey de var. Şampiyon olamazsan, oyunda düzelme olmaz veya geriye gidiş olursa sezon sonunun konusu olur bu. Oyun içi hatalarını vb. eleştirmektense geçmişte yaşadığımız 3 şampiyonluğa sarmalarını anlamlandırmak zor.

Kusura bakma, futbola bakışımız farklı. Ben hiç bir zaman GS'nin formasının şampiyon olduğunu görmedim. Gerek saha içi gerek transferde doğruları yaptığımızda şampiyon olduk. Yapamadığımızda 13., 6. vb. olduk. Saha içinde bir şeyleri doğru yapmadan şampiyon olduğumuz 1 sene örnek veremezsin bu bile yorumunun ne kadar hatalı olduğunu gösteriyor.
Olabilir renksaş, farklılıklarımız olmazsa ne kıymetimiz var ki. Senin bakış açında da doğruluklar güzellikler var. Doğru tek değil çünkü. Yoksa içtihatlar olmazdı? Elbette formadaki kayıt bez yada renk filan değil, camianın gücü sinerjisi filan. 13. Vs olduğumuz sezonlar tamamen içimizdeki birilerinin ihaneti vardı. Ayrıca sadece tek güçlü camia sen değilsin; son 3 sezon daha az hata yapan kazandı, rakibin senden fazla hata yaptığı için kaybetti. Oyununa bakmadı, sürekli odağı değiştirdi dikkat dağıttı, Yapı dedi, hakem dedi, hoca dedi…
amacımız bir oldumu sıkıntı yok; Galatasaray’ı en üstte görmek, kendi felsefesine uygun en tepede.. Tr şampiyonluğu değil…

SEnin gibi sane topcu degil diyip mesajlarda temizlik yapmiyoruz. Saatlerce forumda degiliz. Ayrica Adamlar fikirleriyle yurur kimileri cop karistirir gibi gecmisi karistirir.

Senin yasin yetmez morinho nun yaslanmis olmasi okani ondan daha iyi yapmaz. Pedri su an messi den ronaldo dan iyi ama bu isin özünü degistirir mi çöpçü.

Söylenen hicbir seye cevap yok. devam et.

Moderatör tarafında düzenlendi:
sane topçu değil dediğimi ispat et 10 dkyı geçince post editlenip silinmiyor, iftira atıp kaçma

eleştirmişimdir ama doğru düzgün, herkesi kendiniz gibi zannetmeyin

paket eder falan deyip iddialı konuşup patlayınca dalga geçilince zırlamayacaksın

Moderatör tarafında düzenlendi:
fikstüre, eksiklere, performansı düşüştekilere bakınca işi zor Allah yardımcısı olsun ne diyelim.

Her sene 4-5 tane majör hatası mevcut.

Hatanla sevdik seni orhannn.

Orhanın sonu malum ama.

Bence Sallai'yi oyuna almak için sadece yaptı bu hamleyi ama Jakops'u çıkarıp Sallai'yi alıp 3'lüye dönseydik daha iyiydi.

Tabii Singo malum sakatlık dönüşü direkt oynadı Ajax'ta. Belki ufak ağrıları vardır bilemeyiz
Vallahi başıma Ağrı girdi onla ugrasiyom. Ben artık organize hızlı atak izlemek istiyorum. Dogaclama yavas oyundan gına geldi. Hep birilerinin maç kurtarhasini bekliyoruz.

İcardi olayı canımı sıkti. Yedek kalırken sorun yoktu bence oynayınca sorun cikiyor

Bu konuda seni ve senin gibi sezon başında rotasyona oyuncu lazım diyen arkadaşları da tebrik etmem lazım. Öngörünüz haklıymış. Kaan, Berkan'ın rotasyona hiç giremeyeceğini Barış'ın bu kadar performans düşüşünü öngörememiştim.
Bunu derken donelerim şunlardı.
Kaan sağ bek yedeği, berkan sol bek yedeği.
Ne zaman frankowski ve eren geldi bu adamlar orta sahaın rotasyonu olarak değelendirilmedi asla.
Yusufa zaten 29 dakika falan şans vermişti.

Singonun geldiğinde de kafadan sezona 3 oyuncuyu da tercih etmeyeceği belli bir şekilde başladık.
Ahmedi de yazın hazırlık kampında kullanmadı. 3 tane de yabacı boşluğu var.
Toplam 6 oyuncu ediyor yahu.
İcardiden de bu sene şubata kadar beklentim yoktu benim. Kasım sonu biraz haraketlenir hatta takıma o zamanlar girmeye riske edileceğini düşünüyordum.
Bugün geldiğimizde icardi de ne bedenen ne ruhen burada değil maalesef.

7 oyuncu etti.

Geçen sene de ikinci yarı en korktuğum şey osimhene at o oynasın futbolu oyunumuzda sorun içereceğiydi.

Bence bu kadar kısır oyun geçirmemizin sebebi direkt oyun takıntısı. Zayıf rotasyonda bile sırıtmayacak şekilde geçebilirdik bu süreci.

Sane var elimizde adama sadece orta açtırıyoruz. Çıkalım avrupaya sane nasıl futbolcu diyelim dikine koştur düyecektir adama defans yaptırmaktan atağa çıkamıyoruz. Abdülkerim ceza sahasına seneden daha çok giriyor :asd:

İcardi ve barış mevzusunu cozmezse sıkıntı yasayabilir

Bunu derken donerim şunlardı.
Kaan sağ bek yedeği, berkan sol bek yedeği.
Ne zaman frankowski ve eren geldi bu adamlar orta sahaın rotasyonu olarak değelendirilmedi asla.
Yusufa zaten 29 dakika falan şans vermişti.

Singonun geldiğinde de kafadan sezona 3 oyuncuyu da tercih etmeyeceği belli bir şekilde başladık.
Ahmedi de yazın hazırlık kampında kullanmadı. 3 tane de yabacı boşluğu var.
Toplam 6 oyuncu ediyor yahu.
İcardiden de bu sene şubata kadar beklentim yoktu benim. Kasım sonu biraz haraketlenir hatta takıma o zamanlar girmeye riske edileceğini düşünüyordum.
Bugün geldiğimizde icardi de ne bedenen ne ruhen burada değil maalesef.

7 oyuncu etti.

Geçen sene de ikinci yarı en korktuğum şey osimhene at o oynasın futbolu oyunumuzda sorun içereceğiydi.

Bence bu kadar kısır oyun geçirmemizin sebebi direkt oyun takıntısı. Zayıf rotasyonda bile sırıtmayacak şekilde geçebilirdik bu süreci.

Sane var elimizde adama sadece orta açtırıyoruz. Çıkalım avrupaya sane nasıl futbolcu diyelim dikine koştur düyecektir adama defans yaptırmaktan atağa çıkamıyoruz. Abdülkerim ceza sahasına. L seneden daha çok giriyor :asd:
Kadromuz genismiş. Ulan harbi aklımızla alay ediyorlar lemina torreira makinemi lan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt