- 29 Ocak 2024
- 8.133
- 6.891
- 568
Milli arayı bize zehir ettin gene, futbol denen oyunun yüzüne bakacak hal bırakmadın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Naci bugün çok mutsuzum. Galiba alkol alacam. Günahı senin boynuna kabul etIcardi denen herifi nelsonu, zahayi vs sildiğin gibi silersin herhalde artık şu maçından sonra.
sezon uzunBen yokum
Hayvan gibi maaş alan adamların ziklerinin keyfine maç seçip sonra 4-5 gün izinli takılmaları falan benim kafamdaki GS profiline uygun değil.
E tabi hem gsmiz yenildi dün , arsenale oturttudular. Üstune de az önceki city galibiyeti sana agır gelmistir dedem.Naci bugün çok mutsuzum. Galiba alkol alacam. Günahı senin boynuna kabul et
Ama ben niye senin gunahini kabul edeyim lanTakımın performansindan bağımsız keyif almamaya odaklı bir futbol takip işi. Enteresan buluyorumYenilince hemen gelmiş gamlı baykuş
Ulan harbi b.k gibi geçti haftam neler yaşadım. Sen genç adamsın günahı kaldirirsin diye dusundumE tabi hem gsmiz yenildi dün , arsenale oturttudular. Üstune de az önceki city galibiyeti sana agır gelmistir dedem.Ama ben niye senin gunahini kabul edeyim lan
MurhanTakımın performansindan bağımsız keyif almamaya odaklı bir futbol takip işi. Enteresan buluyorum
Samsunu farka boğarız topsuz oyunda çok kötüler defansları acayip bocalıyor.Ağa böyle giderse liderlikte gidecek. Fenere yenilmedik berabere kaldık diyelim. Obur hafta samsunuda yenemeyebilir bunlar
Beni söylemedin sevindim reis
Samsunu farka boğarız topsuz oyunda çok kötüler defansları acayip bocalıyor.
Kanatlarındaki embesillerin futbolla ilişkisi yok bildiğin şow topu alıp koşayım istatistik olsun kafasında.
Orta sahası dirençli değil.
Samsun sert kapanmadığı sürece çok problem yaşatacak bir takım değil kapansa da defans içinde çok boşluk veriyorlar Ajax defansı gibiler.
Bilmiyom biz çok yavaş oynuyoruz. Sorun bizle ilgili. Hücuma çıkarken miy miy oynuyoruz. Rakip zaten önlemini alıyor.. böyle defansın dengesini bozamazsinki. Biz osimhenin presiyle denge bozmaya çalışıyoruz sadeceSamsunu farka boğarız topsuz oyunda çok kötüler defansları acayip bocalıyor.
Kanatlarındaki embesillerin futbolla ilişkisi yok bildiğin şow topu alıp koşayım istatistik olsun kafasında.
Orta sahası dirençli değil.
Samsun sert kapanmadığı sürece çok problem yaşatacak bir takım değil kapansa da defans içinde çok boşluk veriyorlar Ajax defansı gibiler.
Sen geçen sene Fener maçı öncesi Mertens’e bok atıp, o oynarsa izlemem deyip Fenere saplayınca 1 hafta voleybol konularında gezdiğin günden sonra bir daha futbolu takip dahi etmemeliydin.Beni söylemedin sevindim reis
Benim hiç mi dogrum yokSen geçen sene Fener maçı öncesi Mertens’e bok atıp, o oynarsa izlemem deyip Fenere saplayınca 1 hafta voleybol konularında gezdiğin günden sonra bir daha futbolu takip dahi etmemeliydin.
SanmamBenim hiç mi dogrum yok
Peki beni seviyor musun bir forumdas olarakSanmam

Bir renkdasimin yüzü gulduyse ne mutlu bana@Güney Kartal renktaşım iyi ki varsın, son 3 postun sayesinde keyfim yerine geldi![]()