Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu yedek kulübesinde adamlar neden oturuyor acaba hiç soruyor mu kendine acaba
Yusuf demir , Arda ünyay

SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

E tabi hem gsmiz yenildi dün , arsenale oturttudular. Üstune de az önceki city galibiyeti sana agır gelmistir dedem. :asd: Ama ben niye senin gunahini kabul edeyim lan
Ulan harbi b.k gibi geçti haftam neler yaşadım. Sen genç adamsın günahı kaldirirsin diye dusundum

Ağa böyle giderse liderlikte gidecek. Fenere yenilmedik berabere kaldık diyelim. Obur hafta samsunuda yenemeyebilir bunlar
Samsunu farka boğarız topsuz oyunda çok kötüler defansları acayip bocalıyor.
Kanatlarındaki embesillerin futbolla ilişkisi yok bildiğin şow topu alıp koşayım istatistik olsun kafasında.
Orta sahası dirençli değil.
Samsun sert kapanmadığı sürece çok problem yaşatacak bir takım değil kapansa da defans içinde çok boşluk veriyorlar Ajax defansı gibiler.

Kanatlarındaki embesillerin futbolla ilişkisi yok bildiğin şow topu alıp koşayım istatistik olsun kafasında.
Samsun sert kapanmadığı sürece çok problem yaşatacak bir takım değil kapansa da defans içinde çok boşluk veriyorlar Ajax defansı gibiler.

bugün seni yenen takımdan 9 puan fazla toplamış takım için bu kadar rahat konuşmamak lazım.

İcardi ile oynar sıvar yine.

Bilmiyom biz çok yavaş oynuyoruz. Sorun bizle ilgili. Hücuma çıkarken miy miy oynuyoruz. Rakip zaten önlemini alıyor.. böyle defansın dengesini bozamazsinki. Biz osimhenin presiyle denge bozmaya çalışıyoruz sadece

Beni söylemedin sevindim reis
Sen geçen sene Fener maçı öncesi Mertens’e bok atıp, o oynarsa izlemem deyip Fenere saplayınca 1 hafta voleybol konularında gezdiğin günden sonra bir daha futbolu takip dahi etmemeliydin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt