Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sezon saçmaladığı ve direkt kendi hatalarıyla verdiğimiz maçlar var. Kocaeli'de bu akşam bu hatalardan birini yaptı. ligde su gibi işleyen ve bize maç kaybettirmeyen sistem yerine ıcardiyi anlamsız şekilde çift forvette ilk 11'e attı ve devre arası oyundan da çıkarmadı. Bu ligde orta sahayı aldığın an maça 1-0 önde başlıyorsun zaten. neden son 5 maçının 4'ü kazanmış bir rakibe deplasmanda bu fantaziyi yaparsın anlamıyorum.

Sonsuza kadar hatasız olup her maçı kazanamaz.
Son 5 yılın 4'ünü şampiyon tamamlamış adam için yapılması gereken tek şey zaman tanımak, su akar yolunu bulur.
Fener'i orada yenmesi gerekiyorsa yener, yenemiyorsa da geriden gelip geçer. Lig konusunda bu adamdan daha fazla güvendiğim 2. bir insan yok.

futbolu en iyi bilenler paneli yapılmalı GSCİMBOM Milli Ara özel tadında

bir ara Twitter'da yayın açılıyodu bir arkadaş Omar'a kör dediğim için banlandım lütfen banımı açınız demişti o şov iyiydi

o tarz bir şey yapılabilir yetkililerden ricamızdır

Bazı şeyler belli oldu artık. İcardi ve sara ilk 11 olmaz. Çift forvet olmaz. 2-3 tane yedek lazım
Ne 11 'i yav Icardiden yedek bile olmaz bu ayan beyan belli bir gerçek. Ha kabul edermi bunu okan bilemem. Stoper falan diyorlar devre arasinda bu takima 1 orta saha 1 forvet/kanat forvet daha çok lazim. Stoper bu iki mevki kadar elzem değil bana göre. Forvet ise en elzemi çunku osimhen'e bir sey oldugunda yerine bir adam yok oynayacak.

Ne 11 'i yav Icardiden yedek bile olmaz bu ayan beyan belli bir gerçek. Ha kabul edermi bunu okan bilemem. Stoper falan diyorlar devre arasinda bu takima 1 orta saha 1 forvet/kanat forvet daha çok lazim. Stoper bu iki mevki kadar elzem değil bana göre. Forvet ise en elzemi çunku osimhen'e bir sey oldugunda yerine bir adam yok oynayacak.
Tamam yav biz de aynı şeyi diyoruz. Transfer dönemine kadar yedek sonra icardi, sara, kutucu falan kimden fayda alamıyorsa yolları ayırırsın. Şuan kadro dışı bırakacak halimiz yok sonuçta

Sneijder içinde son senesinde aynısını demiştim yollar ayrılmalı diye. Zaten yakın zamanda futbolu bıraktı buda 1 sene daha oynar sonra futbolu birakir

lig önemli değil
avrupa takımıyızcılar
dönmüşler
LİG ÖNEMLİ DEMEĞE :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Belki hem hocayı eleşyirip hemde lig önemli diyenlerde mevcuttur.Anlamsız genellemelerden vazgeçelim.

Şu lig mi avrupa mı gibi ahmakca sorular olacak iş değil.Yahu lig yoksa şampiyonlar ligide yok.eleme falan ama zor işler.
İkiside önemli arkadaş.
Avrupada iyi değiliz.Hemen bizim için artık avrupa önemli bu paraları lig için harcamıyoruz deniliyor.Kafayı yiyorum.

Şu kapanan takımlara karşı geriden oyun kurmayan takımlara karşı sorun yaşadığımız kabak gibi ortadayken hala çözüm üretemiyoruz.Hem ona göre oyuncu transferi anlamında hem oyun şablonu taktik herneyse hiçbir şekilde bir gelişme yok.
Liver maçı,bodo maçı neden farklı oldu.Hatta ajax kapandığı içşn zorlandık.Ama golü yüyünce açıldılar farka gittik.Daha etkili olduk.Sonuçta ajax.Bir şekilde oynamak istiyor ve boş alan veriyor.Bu takımlara karşı daha iyyiiz.Ama anadolu takımlarıyla oynadığımız çoğu maçta rezil oyun.Bir şekilde kazanıyoruz ama nereye kadar.İşte alanya olmadı.bjk derken trabzon derken şimdi patladık.
Bunu görsün istiyoruz okan buruğu.Ama adam hala isteksizlikden falan bahsediyor.

Devre arasında bu eksikliğe göre transfer yapılmalı.
Rakipler kapanıyor birde dikine giden adam yok.Topla kateden adam yok.Bunları yapamadıkları gibi birde rezalet top kaybı yapıyor barış gibi sara gibi adamlar.Nasıl iyi oynayacağız bu takımlara karşı.
Kanat ve orta sahaya dikine gidebilen kapanan takımın dengesini bozacak adamlar lazım.
Gör be arkadaş şunu gör eyyyyu olan buruk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt