Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala bu ligde şampiyonluk başarı diye sunuluyor ya. Yav İsmail gibi bir adam 100 puan aldı bu ligde. Avrupa’nın en köksüz en kalitesiz takımlarına yenildin. Unuttun mu young boys filanı.
İcardi sene başı yedek değil sakattı. Adam olmuş 120 kilo. Neyi deniyorsun? Yönetemiyor çünkü icardiyi göbeği ile ilk 11e alıyor. Barış ekran kararttı, inatla kesmedi? Adama bir de izin verdi. Bu mu yönetmek? Yoksa gönül hoş etmek mi?

Galatasaray Orhan ak ile cihan haspolat ile volkan ile şampiyon olmuş takım zaten. Koy formayı, zaten şampiyon adayı…

Futbol cahillerine laf anlatmaya çalışma bence

sıkıntı yok telafi edeceksin etmezsen de dehleyecez bi problem yok uzatmayalım

şimdi iki hafta tatil bakarız sonra

Devre arasına kadar en az zararla girmemiz lazım

Devre arasında bir adet kanat, bir adet on numara, bir de forvet şart bu takıma

Çünkü bu sene hücum gücümüz çok düştü

Büyük umutlarla alınan Sane büyük fiyasko çıktı

Barış kafada bitti

Yunus sakat

İlkay eh işte

İcardi bitik

Osimhen tek başına savaşıyor

Bu kadar kötü bir hücum hattı ile ilerlemek imkansız

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadromuz genismiş. Ulan harbi aklımızla alay ediyorlar lemina torreira makinemi lan.
Bir yerde sıkılacak bu oyuncu geçen sene 30 kere söyledim bunu bunun bir sonu olacak maalesef. Oyuncu ben keriz miyim diyecek. Hep aynı hata var 2-3 oyuncu üzerinden oynanıyor onlar her daim amele gibi koşacak çalışacak diğerleri yürüyecek. Bu olmaz olamaz yani.

Yine zehir etti bize hafta sonunu, birde milli araya giriyoruz..

Devre arasına kadar en az zararla girmemiz lazım

Devre arasında bir adet kanat, bir adet on numara, bir de forvet şart bu takıma

Çünkü bu sene hücum gücümüz çok düştü

Büyük umutlarla alınan Sane büyük fiyasko çıktı

Barış kafada bitti

Yunus sakat

İlkay eh işte

İcardi bitik

Osimhen tek başına savaşıyor

Bu kadar kötü bir hücum hattı ile ilerlemek imkansız

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 yıl takım mühendisliği yapamamış şimdi mi yapacak. Yine bir maça olmadık düzende çıkar yine yenilir 3.sınıf anadolu takımına.

Bir yerde sıkılacak bu oyuncu geçen sene 30 kere söyledim bunu bunun bir sonu olacak maalesef. Oyuncu ben keriz miyim diyecek. Hep aynı hata var 2-3 oyuncu üzerinden oynanıyor onlar her daim amele gibi koşacak çalışacak diğerleri yürüyecek. Bu olmaz olamaz yani.
Ağa böyle giderse liderlikte gidecek. Fenere yenilmedik berabere kaldık diyelim. Obur hafta samsunuda yenemeyebilir bunlar

Skor gereken maçta Kutucu ve Yusuf Demir'i oyuna alamıyorsan eğer demek ki o adamlar aslında yok. Madem yoklar o zaman bu kadro yabancı hakkının olmasına rağmen neden böyle güdük bırakıldı? üstelik Barış Alper olayı yaşanmış ve ne vereceği meçhul iken.

40 yıldır bu işin içindesin ve artık bugün Barış Alper'in geri dönemeyeceğini anlamış olmanı umuyorum zira ben de 25 yıldır dışarıdan santim santim takip ederim ve bu çocuğun maalesef bize fayda anlamında geri dönüşü olmayacak.

Kaybedilmiş en ufak bir şey yok. Dün ne ise bugünde öyle zira Fenerbahçe şu an 6 puan önümüzde dahi olsa bizim şampiyon olacağımızı biliyorum.

Yine La Fontaine'den masallar anlatmış hocamız :crushed:

Geçen sene 3 adet kırılma maçı oldu üçü de fb maçıydı. İkisinde Kadıköy'den galibiyetle çıktı diğerinde de yenilmedi. Tam bu sefer yolun sonu galiba derken o kırılma anlarını hep başarıyla geçti ve şampiyon oldu. Kriz anlarını iyi yönetti. Bakalım bu sefer de başarabilecek mi? 1 Aralık tarihinde göreceğiz. İç sahada bjk'ye trabzon'a puan dağıttı, kocaeli deplasmanında mağlup oldu. Son iki haftada 5 puan kaybetti. Ligi Kasım ayında psikolojik olarak kırar mıyız derken rakipleri yarışa ortak etti ve iştahlandırdı.

Şu an hocaya çok şey söylemek geliyor içimden de CL'deki son 3 maçın hatırına susuyorum. Amma ve lakin 1 Aralık akşamı tekrardan bir konuşalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt