Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli arada foruma bi futbol101 dersi veriyim diyorum temel eğitimFutbol cahillerine laf anlatmaya çalışma bence
Milli arada foruma bi futbol101 dersi veriyim diyorum temel eğitim
Ne 11 'i yav Icardiden yedek bile olmaz bu ayan beyan belli bir gerçek. Ha kabul edermi bunu okan bilemem. Stoper falan diyorlar devre arasinda bu takima 1 orta saha 1 forvet/kanat forvet daha çok lazim. Stoper bu iki mevki kadar elzem değil bana göre. Forvet ise en elzemi çunku osimhen'e bir sey oldugunda yerine bir adam yok oynayacak.Bazı şeyler belli oldu artık. İcardi ve sara ilk 11 olmaz. Çift forvet olmaz. 2-3 tane yedek lazım
Tamam yav biz de aynı şeyi diyoruz. Transfer dönemine kadar yedek sonra icardi, sara, kutucu falan kimden fayda alamıyorsa yolları ayırırsın. Şuan kadro dışı bırakacak halimiz yok sonuçtaNe 11 'i yav Icardiden yedek bile olmaz bu ayan beyan belli bir gerçek. Ha kabul edermi bunu okan bilemem. Stoper falan diyorlar devre arasinda bu takima 1 orta saha 1 forvet/kanat forvet daha çok lazim. Stoper bu iki mevki kadar elzem değil bana göre. Forvet ise en elzemi çunku osimhen'e bir sey oldugunda yerine bir adam yok oynayacak.
Sneijder içinde son senesinde aynısını demiştim yollar ayrılmalı diye. Zaten yakın zamanda futbolu bıraktı buda 1 sene daha oynar sonra futbolu birakirNe 11 'i yav Icardiden yedek bile olmaz bu ayan beyan belli bir gerçek. Ha kabul edermi bunu okan bilemem. Stoper falan diyorlar devre arasinda bu takima 1 orta saha 1 forvet/kanat forvet daha çok lazim. Stoper bu iki mevki kadar elzem değil bana göre. Forvet ise en elzemi çunku osimhen'e bir sey oldugunda yerine bir adam yok oynayacak.
Belki hem hocayı eleşyirip hemde lig önemli diyenlerde mevcuttur.Anlamsız genellemelerden vazgeçelim.lig önemli değil
avrupa takımıyızcılar
dönmüşler
LİG ÖNEMLİ DEMEĞE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İcardiyi alıp davinsonu öne atsa gol atma olasılığınız daha yüksek olurdudavison-kaan ayhan değişikliği ile ne düşündün hocam epik bi değişiklik stoper çıkartıp stoper sokmak
İcardiyi alıp davinsonu öne atsa gol atma olasılığınız daha yüksek olurdu
Ts maçını alacaktık bjk de fbye çelme takıp lig bitecekken bi anda fark 1 olduHer şey bir yana yav okan hoca kendini niye bukadar zora sokmayı seviyorsun. Her sezon fb'yi yarışa dahil edip boş yere stres yapıyorsun. Takımdaki rehavetten sende de var
Her şey bir yana yav okan hoca kendini niye bukadar zora sokmayı seviyorsun. Her sezon fb'yi yarışa dahil edip boş yere stres yapıyorsun. Takımdaki rehavetten sende de var