Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.969
- 10.475
- 2.223
İlkay hocamın 11'e girmesiyle set neydi öğreneceğiz inş
Ben ilkayın hocayla ters düşebileceğini düşünüyorum. Yarın bir gün maç sonu hocanın kararlarını eleştirse şaşırmam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlkay hocamın 11'e girmesiyle set neydi öğreneceğiz inş
asla 1 tersleşme falan olmazBen ilkayın hocayla ters düşebileceğini düşünüyorum. Yarın bir gün maç sonu hocanın kararlarını eleştirse şaşırmam.
asla 1 tersleşme falan olmaz
OB hocanın gücü sadece yalnız kurtlara yeter Zaha tarzı
hiç belli olmaz ,ilkay pepi bile eleştiren adamBen ilkayın hocayla ters düşebileceğini düşünüyorum. Yarın bir gün maç sonu hocanın kararlarını eleştirse şaşırmam.
takımda 1 ahbabı bile olmayan biri idiNelson.
Sut için önce rakibin dengeyi bozman lazım. Çalım atman lazım. Biz yavaş oynayarak o fırsatı bulamıyoruz. Rakibin denge bozulmuyor. Top suren adam yok. Sane var diyoruz hep sola çekiyor. Bari sola koyunda orta yapar ordanHocam bu takım neden uzaktan şut çekmiyo. Yeteneksizler mi yoksa sen mi müsade etmiyosun? Bide şu orta dışında atakta çeşitlilik olmaması hastalığından vazgeçip takıma üçgenler, verkaçlar, ceza sahasına doğru paslar ve en önemlisi bitiricilik ile ilgili çalışmalar yaptırsan? Yoksa biz kapanan takımları nasıl açıcaz sevgili hocam. İlerde Osihmen i deli dana koşturmayla olmuyo sadece. Bak ne Ajax a nede Ts ye işlemedi. Farklı bişeylerde var futbolda hani diğer hocalar yapıyo ya. Kalitesiz takımın olsa napcan hocam. Çok puanlar kaybederdin.
haklısın fakat insanları tedirgin eden şey yenilmemiz olmadı benceBi durun yaw aynisini gecen sezon da yaptiniz
Samsun,trabzon,göztepe,eyupspor,alanya ve rize deplasmanlari dediniz durdunuz
Hepsini kazandik
Inisler cikislar olacak,üc senedir yaris basindan sonuna kadar devam ediyor
Ilk sezon geriden geldik öne gectik
Ikinci sezon yine ayni sekilde ligin ikinci yarisina kadar geriden takip ettik ve sonradan öne gectik
Gecen sezon ise basindan sonuna kadar önde götürdük
Yani artik taraftar olarak da tecrübeli olmaniz gerekiyor ama hala bir macla sampiyonlugu verdigimizi yaziyorsunuz
Bu sefer o ışığı vermiyor, 2 derbide 2 puan...2sene fener maçlarını kazanıp psikolojiyi degistiriyordu. Bakalım papaz tekrar pilav yiyecek mi. İnşallah yer bu arada
Sorun senin dediğin değil ki. Dikkat ettiysem hocaya kötü en ufak bir söz bile yok. (Bir kaç kişi maalesef saygısızca yazmış.Onlara bende karşıyım şahsen) Yapılam hatalar var bunları uzun süredir söylüyoruz. Halen bunlara çalışılmaması çok can sıkıcı. Ayrıca bu kadro böyle güçsüz takımları bukadar zor yenmemeli. Kadro kalitesini Avrupa'nın en tepe takımları ile kıyas ediyoruz. Bi tane o takımlardan getir şu lige koy. Aynı mantalite ve ciddiyetle oynasın. 5 ten aşağı attığı rakip olmaz. Biz niye bukadar zorlanarak kazanıyoruz bunun sorgulanması, hata sahibi kimse kendini geliştirmesi lazım bence.Bi durun yaw aynisini gecen sezon da yaptiniz
Samsun,trabzon,göztepe,eyupspor,alanya ve rize deplasmanlari dediniz durdunuz
Hepsini kazandik
Inisler cikislar olacak,üc senedir yaris basindan sonuna kadar devam ediyor
Ilk sezon geriden geldik öne gectik
Ikinci sezon yine ayni sekilde ligin ikinci yarisina kadar geriden takip ettik ve sonradan öne gectik
Gecen sezon ise basindan sonuna kadar önde götürdük
Yani artik taraftar olarak da tecrübeli olmaniz gerekiyor ama hala bir macla sampiyonlugu verdigimizi yaziyorsunuz
CL dönüsü cogu takim puan kaybetti kendi ligindeSorun senin dediğin değil ki. Dikkat ettiysem hocaya kötü en ufak bir söz bile yok. Yapılam hatalar var bunları uzun süredir söylüyoruz. Halen bunlara çalışılmaması çok can sıkıcı. Ayrıca bu kadro böyle güçsüz takımları bukadar zor yenmemeli. Kadro kalitesini Avrupa'nın en tepe takımları ile kıyas ediyoruz. Bi tane o takımlardan getir şu lige koy. Aynı mantalite ve ciddiyetle oynasın. 5 ten aşağı attığı rakip olmaz. Biz niye bukadar zorlanarak kazanıyoruz bunun sorgulanması. Hata sahibi kimse kendini geliştirmesi lazım bence.
Brom hiçbiri kocaelispor a kaybetmedi be. Allah aşkına Kocaeli kim yaw... Hadi diyelim dediğin gibi olsun. Bu yanlışları söylemeyelim anlamı taşımaz ki. Hoca hata yapıyo. Bak ts maçı bjk maçı kocaeli maçı... Böyle giderse şampiyonluk kaybederiz. Ben diyorum ki bukadar kötü takımları bukadar zor yenmek veya puan kaybetmek, heleki bu kadro ile bu durum bana yanlış bişeyler olduğunu gösterir. Bunu konuşmazsa insanlar daha beter sıkıntı olur. Sadece bu maça dönelim. Bana kimse 90 dakika Icardi nin neden sahada kaldığını ve neden çift forvette ısrar ettiğimizi anlatamaz. Oyuncular belli isteksiz yorgun ama sende hoca olarak bu şekilde hatalı davranmamalısın. Gittin fenerli köpeğin takımına yenildin işte.CL dönüsü cogu takim puan kaybetti kendi liginde
Bayern union berline yeniliyordu
Her ligin dinamikleri farkliBrom hiçbiri kocaelispor a kaybetmedi be. Allah aşkına Kocaeli kim yaw... Hadi diyelim dediğin gibi olsun. Bu yanlışları söylemeyelim anlamı taşımaz ki. Hoca hata yapıyo. Bak ts maçı bjk maçı kocaeli maçı... Böyle giderse şampiyonluk kaybederiz. Ben diyorum ki bukadar kötü takımları bukadar zor yenmek veya puan kaybetmek bu kadro bide yanlış bişeyler olduğunu gösterir. Bunu konuşmazsa insanlar geç olur. Sadece bu maça dönelim. Bana kimse 90 dakika Icardi nin neden sahada kaldığını ve neden çift forvette ısrar ettiğimizi anlatamaz. Oyuncular belli isteksiz yorgun ama sende hoca olarak bu şekilde hatalı davranmamalısın. Gittin fenerli köpeğin takımına yenildin işte.