Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.940
- 39.316
- 3.993
Her sene ne yapiyor ediyor fener maçlarını kendisi icin ölüm kalım maci haline getiriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takım kötü oynadı sorumlusu benim diyor, aslında bunu diyerek asıl sorunu sorumluluğunu gizliyor. Takım kötüydü ve dolayısıyla sorumlu benim diyor. Bunu demekle sorumluluktan kaçıyor aslında. Çünkü takım kötü değil, takımı kötüye iten kendisi. Takım kötü derken işte yorgunluk konsantre olmama vs sebeplere yıkıyor. Ama sorun bu değil, sorun takımın balans ayarı ile oynadığı için, yani düzeni değiştirdiği için takım kötüydü. Bir oyuncu ile takım kötüleşebilir mi diye sorabilirsin; evet, Selçuk’un açıklamasına bak, bir oyuncu ile oyununu bozduk diyor. Bir oyuncuyu da (İcardi’yi oynatarak) Okan pasifize etti. Takımda herkesin yeri ve rolü değişince oynayamadı. Ama hoca bunu perdelemek için işi yorgunluğa ve motive etmeye getiriyor. Motive edemedik olur böyle şeyler gibisinden.İlk önce sorumlu benim diyor. 2. olarak düşünce tarzına bir şey diyemiyorum bu düşünce yapısı beni aşıyor zaten bu düşünce yapısı yüzünden de olduğumuz ortada ya neyse.
müthiş Arda Kerim'in gsc hayatı bitmiş defteri dürülmüşKocaeli mağlubiyetinden sonra saklandığı yerlerden çıkıp aklınca laf sokanlardan saklanıyorlar gibi. :d
2 sakat var, hepi topu 2. Çok etkilemez takımı. Ayrıca sorun İcardi’yi oynatmak değil; takımın oynayamadığı düzene geçmek… kes Osimheni, oynat İcardi’yi; yapabilirsen bunu yap. Çift forvete geçince takım orta sahası gidiyor. Kimse bana icardi on numarada oynadı filan demesin, çünkü ne o kabiliyeti var nede o gücü var. Orta sahayı adamlara verdin. Ayrıca dediğin gibi yedek forvet yok sonradan sahaya atacağın. Beklet son 30-40 dakika at oyuna. Ayrıca forma adaleti, icardi’nin değil kestiği sallainşn oynamasını zorunlu kılıyordu. İlla her dönem fahiş hata yapıp takımı zor durumda bırakacak. Yapmadığı dönem yok. Şükür ki eleştiri kültürü Galatasaray’da hakim de aklını başına getiriyor.İc sahada olsaydik sakatliklarida dusununce İcardi ilk 11 hamlesine lafim olmazdi ama zor bir deplasmana cikiyorsun ve rakip fiziksel olarak diri bir takim oncelikle orta sahayi tutman gerekiyor. Skorun durumuna gore atman lazimdi hocam sahaya İcardiyi.
yav siz hiç amatör bile olsa futbol basket veleybol oynamadınız mıMaç sonunu izledim ;İcardiyi korumak için takım olarak kötüydük diyor.
Osimhen deseki ben kendimi yırttım bu maç ne diyorsun dese ne cevap verir acaba.
herif gelmiş biz maç için eleştiriyoruz genel değil diyorBaya bir sayfa okudum da hezeyan show yaşanmış yine.
herif gelmiş biz maç için eleştiriyoruz genel değil diyor
bir mesaj sonrası istifa haberi yok diyor
ne diyeceksin böylelerine dostum ah bi elimize düşseler
Gittiği gün bayramdır benim için. Az kaldı zaten, cepten yiye yiye bir şey bırakmadı. Önümüzdeki 20 günlük süreden çıkabileceğini asla düşünmüyorum. Anadolu maçlarında bile berbat futbol, 2 derbi 2 puan... Görünen köy kılavuz istemez. Dünki Icardi hamlesi bu takıma şampiyonluğa mal oldu. Aksini iddia edenlerin elinde hiçbir makul argüman yok. Göreceğiz yine de kim haklı çıkacak.
korkaksın savaştan dövüşten kaçana adam falan demeyiz
kara listeye girdin hayırlı mübarek olsun
Der derÜc sezondur görecegiz diyorsun belki de
Dördüncü sezon da olasi bir basarisizlikta evet hakli ciktim mi diyeceksin mesela
Ayrica lig uzun bir maraton sampiyonluk yarisi üc sezondur oldugu gibi sonuna kadar devam edecek