- 20 Mayıs 2019
- 10.596
- 10.148
- 1.473
Hocan gelmeyecek dostum ne bu tantanaumarım istifa eder de gerçek gsliler olarak adam gibi futbol izleriz
bıktık senin rezil kepaze futbolundan okan
3 yıl şampiyon olan adamı istememek ne şımarmayın ey taraftar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocan gelmeyecek dostum ne bu tantanaumarım istifa eder de gerçek gsliler olarak adam gibi futbol izleriz
bıktık senin rezil kepaze futbolundan okan
Hocan gelmeyecek dostum ne bu tantana
3 yıl şampiyon olan adamı istememek ne şımarmayın ey taraftar
dostum uzun bir süre girme iyi forumlarmüthiş Arda Kerim'in gsc hayatı bitmiş defteri dürülmüş
Konyasporluların bile cirit attığı forumda bir terimciyi çok gördünüz arkadaşdostum uzun bir süre girme iyi forumlar
ZuhahahahahahaaaaBu Takımı Yönetemiyorsun!
Maç boyunca ne yaptığını anlamadık, çünkü gerçekten hiçbir şey yapmadın.
Oyunu okuyamıyorsun.
Rakibe cevap veremiyorsun.
Takım darmadağın, sen hâlâ seyrediyorsun.
Bu seviye, bu kalite?
Galatasaray’a yakışmıyor.
2. Artık Belli Oldu: Bu İşten Hiçbir Şey Anlamıyorsun!
En basit taktik manevraları bile yapamıyorsun.
Oyunu değiştiremiyorsun.
Değişikliklerin yanlış, tercihlerin yanlış, zamanlaman yanlış.
Taraftar resmen şöyle diyor:
“Bu oyundan, bu taktikten, bu seviyeden HİÇBİR ŞEY anlamıyorsun!”
3. Takımın Ruhunu Söndürdün!
Galatasaray sahada yürüyorsa, pres yapmıyorsa, savaşmıyorsa,
suç oyuncularda değil:
Sen onları böyle hazırlıyorsun.
Bir teknik direktör takımını böyle ruhsuz bırakmaz.
Bırakıyorsan,
artık o koltuk sana fazla geliyor demektir.
4. Bu Kadar Yanlışın Ardından Tek Yol Kaldı
Bunca hata, bunca taktik faciası, bunca ciddiyetsizlikten sonra
taraftarın beklentisi çok net:
İSTİFA ET.
Bu takımdan çekil.
Galatasaray’ın önünden çekil git!
Okan Buruk nefretinizin önüne geçemem. Kazandığı başarıları ve şampiyonluklardaki emeğini bile yok sayan birisiniz. Diyecek bir şey yok.takım kötü oynadı sorumlusu benim diyor, aslında bunu diyerek asıl sorunu sorumluluğunu gizliyor. Takım kötüydü ve dolayısıyla sorumlu benim diyor. Bunu demekle sorumluluktan kaçıyor aslında. Çünkü takım kötü değil, takımı kötüye iten kendisi. Takım kötü derken işte yorgunluk konsantre olmama vs sebeplere yıkıyor. Ama sorun bu değil, sorun takımın balans ayarı ile oynadığı için, yani düzeni değiştirdiği için takım kötüydü. Bir oyuncu ile takım kötüleşebilir mi diye sorabilirsin; evet, Selçuk’un açıklamasına bak, bir oyuncu ile oyununu bozduk diyor. Bir oyuncuyu da (İcardi’yi oynatarak) Okan pasifize etti. Takımda herkesin yeri ve rolü değişince oynayamadı. Ama hoca bunu perdelemek için işi yorgunluğa ve motive etmeye getiriyor. Motive edemedik olur böyle şeyler gibisinden.
Biz çarşamba oynadık fener perşembe oynadı; Arada tam 24 saat fark var. Neden onlar etkilenmedi. Rotasyon mu yaptı onlar, sen neden yapamadın? Çünkü dar kadro istiyorum dedi teknik direktörün. Yusuf’u da hiç oynayamadığı için sayıyorum 4 kişilik yabancı kontenjanın boş. O zaman neden transfer yaptırmadın? Kimse küsmesin herkes oynasın. İşte küstürmemek için icardi oynuyor, Arda ise bir 5 dakika da olsa süre alamıyor? Bu çocuğun suçu ne?
Evet, sorumluluk üstlendi ama bunu bile asıl sorunu örtbas ederek yaptı ve asıl sorunun sorumluluğunu üstlenmeyerek asıl sorunu perdeledi. Önceki yıllar, bunu Okan’dan daha fazla yapan rakipleri vardı ve bu yüzden Okan başarılı oldu. Ancak bu yıl “hakem verdiyse penaltıdır.” Diyen “ben oyunuma bakarım, rakibin ne oynadığına değil” diyen bir rakibi var. Yani Okan’dan daha gerçekçi ve asıl sorunları görüp ona göre tedbir alan.
Size soruyorum, bana değil kendinize cevap verin yeter; hangi hocanın davranışı Galatasaray’a hangisinin fenere yakışır tarzda?
Yıllarca bizi yenmek onları tatmin etti, yıllarca Yapı dediler 3 Temmuz dediler, hakem dediler siyaset dediler fetö dediler… ilk defa biri ben sadece takımıma bakıyorum deyiverdi ve hakem denildiğinde, verdiyse hakem öyledir dedi. Sanki felsefesi Türk olmayan takımlardı yenmek olan bir camianın hocası gibi.. Türk olmayan takımlardı yenmek için gerçekler ile yüzleşmeyi gerektirir.
Diğeri ise yıllarca bahane üreten (hatırlayın, Avrupa liginde mi konferans liginde miydi, iso yunan takımına karşı güya rotasyon yapmış ve elenmişti) takımın hocası gibi, yorgunduk konsantre olamadık filan. Bu sorumluluk almak değil sorunu perdelemektir. Kusura bakmayın.
Şampiyonlar ligini izliyorum geçen, 15 yaşında çocuk oyuna giriyor. Bizde bir Gökdeniz, Furkan filanı geçtim Arda diye bir çocuk vardı. Bırak Şampiyonlar ligini, lig maçında maç koptuğu halde forma yüzü görmüyor. Ama her maç ağır bir sakatlıktan çıkmış ve aynı anda ailevi problemler yüzünde dibi görmüş bir İcardiyi (ki İcardinin hatırı çoktur, bir noktada anlarım. Ama ilk onbire bu hali ile atılması çok çok fahiş hata, en azından arkadaşlarına saygısızlık) oynatır, koşma eyleminin kendisini terkettiği Kaanı oynatır, ne oynadığını kendisi de bilmeyen Berkanı oynatır, Ardayı oynatmazsan; bu bir maç kaybetmekten, hatta şampiyonluk kaybetmekten daha beterdir gözümde.vallahi rezalet
billahi rezalet
ne zaman alıcaz
biz galibiyet?
Eleştiri ne zaman nefret oldu. Belki Galatasaray sevgisi eleştiri sebebi. Emeğini de yok saydığım yok, ama asla ilk faktör, başat rol Okan’da değil diyorum. Keşke duygusal olarak reaksiyon göstereceğine, rasyonel bir çıkarım ile karşılık verseydin. Yada yazdıklarımın neresinde nefret var, onu gösterseydin. Yine de canın sağ olsun.Okan Buruk nefretinizin önüne geçemem. Kazandığı başarıları ve şampiyonluklardaki emeğini bile yok sayan birisiniz. Diyecek bir şey yok.
Adamın başarılarına, emeğine şans diyorsun. Sonra buna eleştiri diyorsun yapmayın gözünüzü seveyim. Merak ediyorum bu 3 senede Tedesco'ya gösterdiğin saygının birazını Okan Buruk'a gösterdin mi? Ben görmedim işte bu da nefretini gösteriyor.Eleştiri ne zaman nefret oldu. Belki Galatasaray sevgisi eleştiri sebebi. Emeğini de yok saydığım yok, ama asla ilk faktör, başat rol Okan’da değil diyorum. Keşke duygusal olarak reaksiyon göstereceğine, rasyonel bir çıkarım ile karşılık verseydin. Yada yazdıklarımın neresinde nefret var, onu gösterseydin. Yine de canın sağ olsun.
Katılmıyorum reis.Israrla tüm sorunu icardi ve 4-4-2 üzerinden okumamız büyük hata.Bjk maçında icardimi vardı tranzon maçında çift fırvet mi oynadık.Alanya maçı tek forvet oynadık.Ya biz ajax maçı gibi çıksak kazanırdık bu maçı.
İcardi tercihinde söylediklerine katılıyorum ama oynanan kötü oyun sebeplerinden sadece birisi. bu Icardi yerine sallai de olsaydı sarada olsaydı çok fazla bir şey değişmezdi.takım kötü oynadı sorumlusu benim diyor, aslında bunu diyerek asıl sorunu sorumluluğunu gizliyor. Takım kötüydü ve dolayısıyla sorumlu benim diyor. Bunu demekle sorumluluktan kaçıyor aslında. Çünkü takım kötü değil, takımı kötüye iten kendisi. Takım kötü derken işte yorgunluk konsantre olmama vs sebeplere yıkıyor. Ama sorun bu değil, sorun takımın balans ayarı ile oynadığı için, yani düzeni değiştirdiği için takım kötüydü. Bir oyuncu ile takım kötüleşebilir mi diye sorabilirsin; evet, Selçuk’un açıklamasına bak, bir oyuncu ile oyununu bozduk diyor. Bir oyuncuyu da (İcardi’yi oynatarak) Okan pasifize etti. Takımda herkesin yeri ve rolü değişince oynayamadı. Ama hoca bunu perdelemek için işi yorgunluğa ve motive etmeye getiriyor. Motive edemedik olur böyle şeyler gibisinden.
Biz çarşamba oynadık fener perşembe oynadı; Arada tam 24 saat fark var. Neden onlar etkilenmedi. Rotasyon mu yaptı onlar, sen neden yapamadın? Çünkü dar kadro istiyorum dedi teknik direktörün. Yusuf’u da hiç oynayamadığı için sayıyorum 4 kişilik yabancı kontenjanın boş. O zaman neden transfer yaptırmadın? Kimse küsmesin herkes oynasın. İşte küstürmemek için icardi oynuyor, Arda ise bir 5 dakika da olsa süre alamıyor? Bu çocuğun suçu ne?
Evet, sorumluluk üstlendi ama bunu bile asıl sorunu örtbas ederek yaptı ve asıl sorunun sorumluluğunu üstlenmeyerek asıl sorunu perdeledi. Önceki yıllar, bunu Okan’dan daha fazla yapan rakipleri vardı ve bu yüzden Okan başarılı oldu. Ancak bu yıl “hakem verdiyse penaltıdır.” Diyen “ben oyunuma bakarım, rakibin ne oynadığına değil” diyen bir rakibi var. Yani Okan’dan daha gerçekçi ve asıl sorunları görüp ona göre tedbir alan.
Size soruyorum, bana değil kendinize cevap verin yeter; hangi hocanın davranışı Galatasaray’a hangisinin fenere yakışır tarzda?
Yıllarca bizi yenmek onları tatmin etti, yıllarca Yapı dediler 3 Temmuz dediler, hakem dediler siyaset dediler fetö dediler… ilk defa biri ben sadece takımıma bakıyorum deyiverdi ve hakem denildiğinde, verdiyse hakem öyledir dedi. Sanki felsefesi Türk olmayan takımlardı yenmek olan bir camianın hocası gibi.. Türk olmayan takımlardı yenmek için gerçekler ile yüzleşmeyi gerektirir.
Diğeri ise yıllarca bahane üreten (hatırlayın, Avrupa liginde mi konferans liginde miydi, iso yunan takımına karşı güya rotasyon yapmış ve elenmişti) takımın hocası gibi, yorgunduk konsantre olamadık filan. Bu sorumluluk almak değil sorunu perdelemektir. Kusura bakmayın.
Bu arada sevgili renkdaş, tedescoya gösterdiğim saygının nedeni sende taktir edersin işi gücü algı (Yapı fetö 3 Temmuz vs) olan bir camiaya gelmiş ve onlar gibi olmamış, avrupai duruşundan ödün vermemiş olmasıdır. Mou jj, Pereira vs hepsi etkilendi ve dik durmadılar. Ama bu adam dik durdu, onlarlaşmadı. Tüm ülke birleşip vay var çağırdı nasıl penaltıyı vermezsin (aktif hakemlik yapan hakemler de dahil) diye kıyamet koparırken, adam çıkıp “hakem vermediyse penaltı değildir” dedi. Yeterli değil mi sence bu tavrı. Sadece işine bakması, ona buna saldırmaması ve hatayı hep kendinde araması. Bu adam fb camiasına çok fazla (bakın futbolunu filan bilmem, karakterden bahsediyorum) geliyor ve saygı uyandırıyor. Okan sorumluluğu üstlensin kaçak güreşmesin ona da saygı duyayım. Hala lemina transferi için 12 kişi mi oynayacaz cümlesi canlı zihnimizde. O zaman da bal gibi leminaya ihtiyacı olduğunu biliyordu, buna rağmen manipüle etti o cümle ile.Adamın başarılarına, emeğine şans diyorsun. Sonra buna eleştiri diyorsun yapmayın gözünüzü seveyim. Merak ediyorum bu 3 senede Tedesco'ya gösterdiğin saygının birazını Okan Buruk'a gösterdin mi? Ben görmedim işte bu da nefretini gösteriyor.
3 senedir her şeye göğüs geren, takımı ayakta tutan, türlü saldırılara rağmen takımı saha içinde tutan hocana daha 1-2 aylık gelen rakip hoca kadar saygı duyamaman(rakip hocaya saygı duyma sebebinde zaten penaltıdan önce faul olan bir pozisyona doğruyu söyledi diye.) işte senin Okan Buruk nefretini gösteriyor benim nezdimde. Tartışmayı uzatmaya da gerek yok daha fazlaBu arada sevgili renkdaş, tedescoya gösterdiğim saygının nedeni sende taktir edersin işi gücü algı (Yapı fetö 3 Temmuz vs) olan bir camiaya gelmiş ve onlar gibi olmamış, avrupai duruşundan ödün vermemiş olmasıdır. Mou jj, Pereira vs hepsi etkilendi ve dik durmadılar. Ama bu adam dik durdu, onlarlaşmadı. Tüm ülke birleşip vay var çağırdı nasıl penaltıyı vermezsin (aktif hakemlik yapan hakemler de dahil) diye kıyamet koparırken, adam çıkıp “hakem vermediyse penaltı değildir” dedi. Yeterli değil mi sence bu tavrı. Sadece işine bakması, ona buna saldırmaması ve hatayı hep kendinde araması. Bu adam fb camiasına çok fazla (bakın futbolunu filan bilmem, karakterden bahsediyorum) geliyor ve saygı uyandırıyor. Okan sorumluluğu üstlensin kaçak güreşmesin ona da saygı duyayım. Hala lemina transferi için 12 kişi mi oynayacaz cümlesi canlı zihnimizde. O zaman da bal gibi leminaya ihtiyacı olduğunu biliyordu, buna rağmen manipüle etti o cümle ile.